Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΡΕ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΙ ΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ... ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2012
Ποιες κατηγορίες ειναι στο στόχαστρο!

Σαρωτικούς ελέγχους ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ελέγξει κατά πόσο τα στοιχεία που αναφέρουν στις φορολογικές δηλώσεις 2013 μέσω taxisnet είναι αληθή. Γι αυτό και οι περισσότεροι θα κληθούν από την Εφορία για επανέλεγχο.
Ενδεικτικό είναι πως έως τώρα από τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του Taxisnet οχτώ στους δέκα βλέπουν στην οθόνη του υπολογιστή να εμφανίζεται ειδικό μήνυμα με το οποίο καλούνται να προσέλθουν για έλεγχο στην αρμόδια ΔΟΥ. Εκκαθαριστικό εκδίδεται μόλις για το 10% των φορολογουμένων, για τους οποίους δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διασταυρώσεις των ποσών που δηλώνουν στην εφορία (εισοδήματα από ακίνητα κ.λπ.).

ΑΧ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ...ΑΡΓΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....

Ιερώνυμος: Νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή - ΣΩΠΑ ΡΕ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
Για έναν «περίεργο πόλεμο» αλλά και για κατάσταση «υπό κατοχή» έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, αναφερόμενος στην κρίση που πλήττει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: «Δεν θέλω να έχω έναν σύμβουλο που να υπογράφει πριν από εμένα». Παράλληλα μίλησε για «καθοδηγούμενη δημοκρατία» καλώντας όλους όσους δηλώνουν φίλοι της Ελλάδας να σεβαστούν την Ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, συμπληρώνοντας δε πως εάν το κάνουν αυτό θα δουν πως είναι αυτοί υπόχρεοι σε εμάς.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή αποτελεί μία εκτροπή από τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπληρώνοντας ότι έχει ευτελιστεί η αξία του ανθρώπου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, είπε ο κ. Ιερώνυμος, να μετατρέπεται σε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

''ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ''...

Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ-ΡΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΝΤΑΛΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...

Ο «Οργίζομαι, όπως και η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών», όταν στην Ελλάδα γερμανοί πολιτικοί υβρίζονται ως ναζιστές, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post...

Ο κ. Βεστερβέλε αναφέρθηκε εκτενώς και στο ζήτημα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, προβλέποντας ότι στα επόμενα τέσσερα χρόνια δεν θα υπάρξει συγκεκριμένη απόφαση για ένταξη.
Επισήμανε, ωστόσο, ότι πρέπει να ανοίξουν τα κεφάλαια που αφορούν ζητήματα κράτους δικαίου και θεμελιώδη δικαιώματα. «Επιμένω ότι αυτά πρέπει να ανοίξουν, διότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για διάλογο επ' αυτών», τόνισε ενώ, ερωτηθείς τι πηγαίνει στραβά σε αυτήν τη διαδικασία δήλωσε:
«Δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα και η Κύπρος, έχουν θέσει βέτο στο άνοιγμα αυτών των κεφαλαίων. Σήμερα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Αλλά όλοι θα έπρεπε να είναι δίκαιοι και να λειτουργούν με σεβασμό. Ειδικά σε διαπραγματεύσεις με ανοιχτό αποτέλεσμα, η αξιοπιστία και η δικαιοσύνη είναι υψίστης σημασίας».
Πηγή: ΑΜΠΕ




ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣΒΙΝΤΕΟ:ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΟΛΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΡΙΒΑ!Άσυλο ενός έτους στον Σνόουντεν-Χτύπημα Πούτιν στις ΗΠΑ
Άσυλο ενός έτους στον Σνόουντεν-Χτύπημα Πούτιν στις ΗΠΑ
Αλεξανδράτου-Καρποζήλος: Το νιόπαντρο ζευγάρι επέστρεψε… στην Μύκονο!
Αλεξανδράτου-Καρποζήλος: Το νιόπαντρο ζευγάρι επέστρεψε… στην
Οι γυναίκες ελκύονται από τους άνδρες με χιούμορ!
Οι γυναίκες ελκύονται από τους άνδρες με χιούμορ!
''MOΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ''...
Δημόσιοι υπάλληλοι: ποια τα πιο τρελά επιδόματα

Που θα προμηθευτείτε το νέο σήμα για το ΦΠΑ στην εστίαση.
Πηγή: http://
www.fimes

.gr/#ixzz2
aiynXsfQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: