Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Βρε κατι σούργελα που μας προέκυψαν και δεν τους παίρνουμε με λεμονοκουπες!

ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΕΘΑΨΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΟΦΤΗ", ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ...ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ!

Ρε κάτι καλαμπούρια που κάνουν τον πολιτικο....
Αφού εξαπάτησε ολόκληρο τον ελληνικό λαό λέγοντας προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα με το οποίο θα καταργήσει αμέσως τα μνημόνια και θα απαλλάξει τον λαό από την λιτότητα, για να τον...θάψει τελικά στο 3ο Μνημόνιο, τώρα η Καφαντάρη θέλει να βγάλει την ουρά της απ'έξω και νίπτει τας χείρας της, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος! 
Προσέξτε τι πάει να περάσει πίσω από την πόρτα και ερήμην του λαού, με....
μυστικές διατλαντικές συμφωνίες στις οποίες συμμετέχει και η Ελλάδα, με την Καφαντάρη να συστήνει ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή που θα εξετάσει τις διατλαντικές εμπορικές συμφωνίες Ε.Ε. με τις ΗΠΑ και τον Καναδά (TTIP, CETA)!!! Τι είναι αυτές οι διατλαντικές εμπορικές συμφωνίες  για τις οποίες ο λαός δεν έχει ιδέα και τι παίζεται ερήμην του πάνω στις πλάτες του; Τι είναι αυτό το TTIP;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ E-MAIL...

ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ …ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ E-MAIL

H KOΡΥΦΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ & TZOBENA ...ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ! ειμαστε πρώτοι απο το 1968! ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ!

ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΠΙΖΕΙ 

ΣΤΟ 

ΔΗΛΕΣΙ –ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Βασιλοπούλου Παναγιώτα για την ΕΣΔ 



 Εδώ είναι η εμφανή και ορατή πλευρά από το στωικό οικοδόμημα του Θεού Απόλλωνα , σε ένα μέρος της παραλίας του Δηλεσίου , ( Δήλιον ) όπου ταυτίζεται με μία από τις μεγαλύτερες στοές του Ιερού Δηλίου . Έχει πάρει ο Δήμος κονδύλι από το Υπουργείο Πολιτισμού , να ξηλωθούν όλα , τα εμφανή και όσα δεν είναι ορατά στο μάτι. Τριγύρω αν και έντονα διαβρωμένα υπάρχουν πολλά που θα δώσει μια νέα ανασκαφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: