Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ...ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ....ΜΟΝΣΕΝΙΕΡ ΠΑΠΠΑΣ...

Ο Παππάς βάζει..."ταφόπλακα" στο 

MEGA και τα "χώνει" στους μετόχους: "Βρίσκουν δικαιολογίες για να μην βάλουν το χέρι στην τσέπη"



ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ..ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... της πλακας: ΠΑΠΑΣ λέγεται ο τσίφτης της φωτό. ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ ΤΗΣ. ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ...ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΣΕ ΕΎΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΈΛΕΓΕ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ..ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΉ ΜΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ!... any question ...gentlemen προς τα στουρνάρια αυτά; ΣΟΥΤ... ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ...ΚΙΧ...ΘΕ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΘΕΑΤΡΙΚΑΛΕ!...Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΙΑΣΌΣ ...ΈΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΉ!

Παντως κάποιοι γνώστες θεωρούν ότι ο εν λόγω ...εκ του πουθενά... ειναι καλύτερος από  τον 
ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ!...τον ΜΕΓΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!
 «Αν κάποιος δεν έχει τη διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη για να πάει με αξιώσεις στη δημοπρασία να μην βρίσκει άλλες δικαιολογίες» διεμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες και ανέφερε ότι ο αριθμός των τεσσάρων αδειών προέκυψε και από το ζήτημα της βιωσιμότητας, ενώ σε όσους επικαλούνται το ζήτημα του αριθμού των εργαζομένων τους κάλεσε να μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ...ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΗ!


Το ΑΠΟΛΥΤΟ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" για τον ΒΡΩΜΙΚΟ ρόλο των Ευρωπαίων!! ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ του ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί...ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!


ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ..ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ.... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΗ... ΜΟΝΟΝ ...ΟΜΩΣ ...ΕΜΕΙΣ!
ΒΑΣΙΚΙΑ ...ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ!...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΤΖΟΒΕΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...:Μητσοτακης...Θεοδωρακης...Τσιπρας...Γεννηματά.. κ.λ.π.
Κι αυτό είναι το δράμα της Ελλάδας: Δεν έχουμε κανένα ΓΕΡΟ ... εν αντιθέσει με ότι συνέβαινε σε αλλες  εποχές...όπου η γεροντία αποιτελούσε το ΚΛΕΙΔΙ της πολιτικής ζωής!...
Μην ψάχνετε ..Απλά βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει...Αν αυτό σας οδηγεί σε ατραπούς... ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ ..ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 

lagkarnt kristin
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ... Λα Γκαρντ και το αυτο τησ μαριορής!
Κυνική παραδοχή και από την Λαγκάρντ! Αυτό και εάν είναι ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ - Περίπου ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι ο Σόιμπλε παρενέβη...επιλεκτικά για να μην επιβληθούν πρόστιμα σε Ισπανία και Πορτογαλία για το έλλειμμα στον προυπολογισμό τους, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ για την Ελλάδα, έκθεση του ΔΝΤ αποκαλύπτει τα ύπουλα παιχνίδια των Ευρωπαίων και του ΔΝΤ, σε βάρος της Ελλάδας.
ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΟ 83 ΕΤΩΝ ...,ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΉ ΚΑΥΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ... ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΗΣ!
aksizei

Δεν υπάρχουν σχόλια: