Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ!



ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της καλης κι ακούραστης συνεργάτιδας μας 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η πορεία μου , δεν μου χαρίστηκε . ούτε τη βρήκα έτοιμη και στρωμένη με  ρόδινα πέταλα .  Ναι , θα έλεγα  βήμα το βήμα , αργά και σταθερά , με συνεχή μάχη κατέκτησα όσα μου ανήκουν στη σταδιοδρομία μου  .
Ας πάρουμε με τη σειρά όμως
  Σπούδασα Δημοσιογραφία- Μ.Μ.Ε και Επικοινωνίας,  και την εμπειρία μου την απόκτησα με τη μάχιμη δημοσιογραφία ( ψήθηκα που λένε στην δημοσιογραφική διάλεκτο)  . Την δημοσιογραφική έρευνα και το αστυνομικό Ρεπορτάζ , όπως και το δικαστικό , τα χρωστάω στον πατέρα μου Παναγιώτη Βασιλόπουλο , όπου ήταν Ασφαλίτης στη ΓΑΔΑ , και μου φώλιασε στην ψυχή το μικρόβιο τα Δημοσιογραφικό
΄. 
Από πολύ μικρή , στράφηκα , στη συγγραφή, στη λογοτεχνία και τη ποίηση . Έγραφα ανελλιπώς  , διάβαζα και έγραφα, εμπνεόμουν και έγραφα. Έγραφα, έγραφα, έγραφα. Πήρα μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς , με αποτέλεσμα  , πολλά Βραβεία και πολλές  Τιμητικές διακρίσεις  ,που θα παραθέσω το ανάλογο υλικό στο blog μου.  
 Συστηματικά , δημοσιογραφώ από το 2010 , με πλούσιο ενεργητικό συνεντεύξεων, που είναι τα Α κ΄ το Ω της δημοσιογραφίας , έχω  καλύψει δημοσιογραφικά  σπουδαίες εκδηλώσεις Τέχνης- Πολιτισμού – Γραμμάτων  και έχω πλειάδα δικών μου  ρεπορτάζ .  Μετά το 2010 στράφηκα στο ελεύθερο ρεπορτάζ  και είχα και έχω από το 2010 δικά μου ηλεκτρονικά περιοδικά στο διαδίκτυο , ομάδες Τέχνης , Πολιτισμού όπως και ανθρωπιστικές ομάδες . Αρθρογραφούσα και αρθρογραφώ  , σε πολλά ηλεκτρονικά περιοδικά με δικές μου στήλες και ανήκω στην Ε.Σ.Δ  ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου ) . 
Στην κατοχή μου πλέον ,έχω δική μου διαδικτυακή εφημερίδα ,αναγνωρισμένη και  με την εγγύρότητα της Ε.Σ.Δ, τη ΘεσμόςNews , στο facebook υπάρχει και σε σελίδα ΘεσμόςNews  όπου στο google είναι    ( thesmosnews.simplesite.com) . Την ΥfosNews -
y-osnews.webnode.com ,
ΣφιρίNews  - sforinews.simplesite.com 
Εργάστηκα ως δημοσιογράφος , για ένα μικρό διάστημα τεσσάρων μηνών, στην εφημερίδα kontranews , και έδινα άρθρα μου σε πολλές ακόμη έγκυρες εφημερίδες στο διαδίκτυο .
Η πρώτη διάκριση στην ζωή μου ήρθε όταν ήμουν στην Τρίτη Δημοτικού . Σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής στα Δημοτικά Σχολεία όλης της Ελλάδος , πήρα το Α΄ Βραβείο με την τεχνική της ζωγραφιάς μου , όπως και  με τη θεματολογία της , όπου προμήνυε την καταστροφή του περιβάλλοντος , της ανευθυνότητας, του παράνομου τρόπου που  αποβάλουν τα τοξικά απόβλητα  ,οι εργοστασιακές βιομηχανίες .  Η εφημερίδα Ριζοσπάστης , κάλυψε δημοσιογραφικά το γεγονός , όπου και κοινοποίησε την βράβευση μου .
Τη πρώτη μου συνέντευξη , μου την παραχώρησε όταν ήμουν 10 χρονών , ο κορυφαίος Έλληνας Αστυνομικός Ρεπόρτερ- Δημοσιογράφος  , δάσκαλος της κορυφαίας δημοσιογράφου μας Αγγελικής Νικολούλη , ο αξιότιμος κ. Γιώργος Βαξεβανίδης με θεματική : ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .
Το 1990 , το Δ.Σ (Δημοτικό  Συμβούλιο) της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιόκτητων Περιοδικού Τύπου , έκανε διαγωνισμό , με θέμα , ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .
Μόλις δεκατριών ετών ήμουν τότε , μα με γοήτευσε η ιδέα και μόνο της συμμετοχής μου ώστε να εκθέσω τις απόψεις μου. Από τις 4.218 εκθέσεις , η δική μου διακρίθηκε ανάμεσα στις 81 καλύτερες , και οι απόψεις της έκθεσης μου , διοχετεύτηκαν στους αρμόδιους ειδικούς Καθηγητές – Ερευνητές του Πανεπιστημίου , προς έκδοση συμπερασμάτων .
Το 2008 , μαθαίνω για έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος , και αποφασίζω να λάβω μέρος . Αποσπώ την ΠΡΩΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ  στο διήγημα μου , με τίτλο :«Μυρσίνη» .
Το 2009 , λαμβάνω μέρος , πάλι στον ίδιο διαγωνισμό , με το διήγημα μου «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» , και αποσπώ το Γ ΄ Βραβείο στο Διήγημα .
Το 2010 , διαγωνίζομαι στην Ποίηση και στο Διήγημα και στην Ποίηση κατακτώ Τιμητική Διάκριση με το ποίημα μου « ΛΟΓΙΑ ΑΕΡΙΚΩΝ» και στο Διήγημα , αποσπώ το Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ με το διήγημα μου «ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ» .
Το 2009 ήμουν σύμβουλος για ένα χρόνο στο γνήσιο σύλλογο του αείμνηστου «ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ» , με τον τότε πρόεδρο και μετέπειτα φίλο κ. Κώστα Μπαϊρακτάρη .
Μια ασίγαστη φλόγα όμως σιγόκαιγε μέσα στην ψυχή μου , και στο Δήλεσι Βοιωτίας  , ξεκινώ με την αξιότιμη , μεγάλη ηθοποιό μας κυρία Μαίρη Χαλκιά , την ηθοποιό του Εθνικού ΘεάτρουΕλένη Οικονομίδου, τον σπουδαίο Έλληνα Σκηνοθέτη Γιώργο Καραβαράκη , και τον επαγγελματία ηχολήπτη , μουσικό Δημήτρη Γκραβά , τον Παναγιώτη Κούγια λογοτέχνη – ηθοποιό  Αλέξη Κούγια , την Δέσποινα Κιούση λογοτέχνη και ποιήτρια,  τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο ποιητή και διανοούμενο  ,    που πίστεψαν στην ιδέα μου για την δημιουργία μιας λογοτεχνικής ομάδας , ώστε μια φορά το μήνα να έχουμε εκδηλώσεις και αφιερώματα ,  Έλληνες Λογοτέχνες και ποιητές , και η ιδέα πήρε σάρκα και οστά και έδωσα στην ομάδα μας το όνομα «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ» , όπου και ανέλαβα την συνέχιση της στο διαδίκτυο .
Έχω παρακολουθήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια ψυχολογίας και γνωσιακής συμπεριφοράς ,εσωτερισμού, τεχνικών αυτογνωσίας  , ψυχολογία της καθημερινότητας , marketing –management , σεμινάρια επίσης ανάπτυξης εταιρικής  επικοινωνίας , διαχείριση και αντιμετώπιση και δεξιότητες  αποφυγής μιας εταιρικής καταστροφής κ. α.
Μιλώ Αγγλικά – Γαλλικά .
 Το βιογραφικό μου δεν σταματά εδώ , συνεχίζω να πορεύομαι εντός των γραμμάτων και της δημοσιογραφίας, της συγγραφής , της λογοτεχνίας  και θα παραθέτω υλικό βιογραφικού μου , σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΗΣ... ΘΕΣΜΟΣ ΝEWS ΤΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!

 ;
EXOYME MIA ΑΠΟΡΙΑ: ΚΑΛΗ  ΜΑΣ ΦΊΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΈΛΑ γιατί μας τον κοπανάς;...δίπλα μας..;ΟΧΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ μαζί του... Αυτός μάλλον έχει κάποια προβλήματα με Βραχιολίδη.. Φαντασθείτε... Μια δυό φορές ανταμωθήκαμε... μαζί του...και το έπαιζε μαζί μας σαν κόκκορας!..με λοφίο! Κατουρηθήκαμε ....
Δεν τον βλέπετε ακόμη παίζει θέατρο... ΖΟΥΜΙ δεν βλέπουμε να βγάζει. 
Αλήθεια ΠΟΤΕ έβγαλε; ...και γιατί;.. 
ΟΣΤΙΣ ...ΘΥΜΗΘΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΕΙ ..ΡΕΓΑΛΟ!

 






   
     

1 σχόλιο:

Panagiota Vassilopoulou είπε...

Πρώτα πρώτα ,
είναι μεγάλη μου Τιμή ανήκω στην στην ΕΣΔ ( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ) ,όπου είστε η κορυφή της κορυφής.
Τιμή μου , Τιμή μου ....
Όσο για τον κύριο Χαρδαβέλα , ήθελα να κοινοποιήσω την κατάσταση με τον Καρατζαφέρη και τον αδερφό του Σπύρο Καρατζαφέρη , και τσούπ , βγήκε ο κύριος Χαρδαβέλας .
Κανένα μέτρο σύγκρισης με τον Βετεράνο μας κύριο Απόστολο Βραχιολίδη !
Από όσο ξέρω στα χωριά , ο κόκορας καταλήγει κοκκινιστός στην κατσαρόλα με μπόλικο ζουμί ...
Τα λοιπά εννοούνται .....
Μετά Τιμής ,
Βασιλοπούλου Παναγιώτα .