Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ -ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΗΜΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ... ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΙ ΛΟΙΠΟΊ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ-ΚΑΘΙΚΙΑ ...υποβαθμισμένου ανθρώπινου είδους...



Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους»

Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους»

Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉ , που άρπαξε 50.000  ευρουλάκια για να μην διαπράξει ... απεργίες στο Νοσοκομείο; ΄Η να  θυμηθούμε εκείνον τον αρχιμαλάκα Φωτόπουλο  της ΔΕΗ; ...Απλα αυτά είναι χαρακτηριστικά της -ΒΡΩΜΙΑΣ  ΤΩΝ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ και ...συγκυβερνητών..ΜΑΣ! 

ΑΠΑΓΩΓΗ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ - πλην του ατυχούς ΑΛΝΤΟ ΜΟΡΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΗΧΘΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ...ΟΦΘΛΜΑΠΑΤΗ!...


ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ενοπλοι απήγαγαν τον πρωθυπουργό της Λιβύης -Αγνωστα τα κίνητρα των δραστών

Κι όμως ο Καντάφι επι 40 χρόνια με τον τσαμπουκά του,κρατούσε τη Λιβύη ζώσα στην επικαιρότητα κι έκανε τους διεθνείς νταβατζήδες των ΗΠΑ να παραμιλάνε... Χρειάστηκαν να περάσουν 40 χρόνια.. για να διαλύσουν κι αυτή τη χώρα! 

Απήχθη ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν από ένοπλους, ανακοίνωσε νωρίτερα κυβερνητική πηγή. Ένοπλοι απήγαγαν τον λίβυο πρωθυπουργό από ξενοδοχείο στην Τρίπολη, μετέδωσαν δύο αραβικά τηλεοπτικά δίκτυα.

ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ; ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Το θρεπτικό συστατικό που διώχνει την κούραση και την εξάντληση - Σε ποια τρόφιμα περιέχεται

Το θρεπτικό συστατικό που διώχνει την κούραση και την εξάντληση - Σε ποια τρόφιμα περιέχεται

Η κούραση και η εξάντληση κυριεύουν τους περισσότερους μετά το τέλος μιας κουραστιής ημέρας, ωστόσο, έχει τύχει πολλές φορές τα αισθήματα αυτά να κατακλύζουν ανθρώπους που δεν έχουν κανένα προφανή λόγο να νιώθουν εξαντλημένοι και κουρασμένοι. Πιθανότατα αυτό οφείλεται στην έλλειψη μιας ουσίας την οποία μπορεί να αναπληρώσει ο οργανισμός τρώγοντας κάποιας από τα τρόφιμα που την περιέχουν.
Η ουσία που πιθανότατα ευθύνεται για την αίσθηση κόπωσης και εξάντλησης, σύμφωνα με το Queen, δεν είναι άλλη από το ποτάσιο. Πρόκειται για έναν ηλεκτρολύτη που βοηθάει το νευρικό σύστημα και τους μύες και συμβάλλει στη διατήρηση της πίεσης του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα.
Τροφές πλούσιες σε ποτάσιο που βοηθούν τον οργανισμό να... συνέλθει είναι  το αβοκάντο, ο χυμός από δαμάσκηνο, το γιαούρτι χωρίς λιπαρά, η σόγια και το βερίκοκο.
Επίσης, στην προσπάθεια τόνωσης του οργανισμούν καλό είναι να περιοριστεί και το νάτριο, καθώς τα δύο αυτά στοιχεία πρέπει να είναι σε ισορροπία στο σώμα μας γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.


Πηγή: Το θρεπτικό συστατικό που διώχνει την κούραση και την εξάντληση - Σε ποια τρόφιμα περιέχεται | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/125417#ixzz2hIPTFI4A

TO KΟΛΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΊΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΗΔΗ! ΟΜΩΣ...

Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟΣΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ  Μ.Μ.Ε. -ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΉΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΕΛΕΓΧΟ.ΚΙ ΑΠΟΡΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!..

Τέλος πάντων εμείς δημοσιοποιούμε τους ισχυρισμούς της Χ.Α. και βλέπουμε! 


"Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής. Τα κανάλια της διαπλοκής όμως δεν λένε λέξη και αφήνουν να αιωρείται η αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης. Ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Ο Ελληνικός Λαός σύσσωμος γελάει μαζί τους και κατανοεί πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων εξουσίας. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος της ηγεσίας του Κινήματος και όταν αυτή η μεγάλη φούσκα σκάσει, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους παρέβησαν τον όρκο και το καθήκον τους. Κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτεται η αθλιότητα της ξενόδουλης κυβέρνησης του Μνημονίου και των υπαλλήλων των τοκογλύφων." 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: