Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΟΥΝ, ΤΟ ΤΟΠΕΙΟ... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!


Ενα... χωριό των Τρικάλων, κυνήγησε τους κλέφτες....


Το φυσάνε και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθαν δύο κλέφτες, τους οποίους πήρε στο κυνήγι ένα ολόκληρο... χωριό! Οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Κορυφή της Πίνδου Τρικάλων καταδίωξαν με άγριες διαθέσεις τους διαρρήκτες, οι οποίοι έντρομοι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και έτρεχαν να κρυφτούν μέσα σε δάσος.

Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη όταν οι δράστες «χτύπησαν» στην εκκλησία του Αϊ-Γιώργη στο χωριό Κορυφή και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στο παγκάρι. Οι λιγοστοί κάτοικοι κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε μέσα στη νύχτα και πήγαν να δουν. Ετσι βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα να κυνηγούν στα βουνά τους δράστες, τους οποίους τελικά εντόπισαν στο χωριό Παχτούρι να ρημάζουν το παντοπωλείο.
Αλαφιασμένοι οι κλέφτες από το ξαφνικό «ντου» των χωριανών τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας το όχημά τους στο χωριό, το οποίο παρέλαβε λίγο αργότερα η Αστυνομία. Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι δράστες, οι οποίοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου ανακρίνονται.
Ε. Παπ.

ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝ ΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!..ΑΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΗΣ!


Θα σκουπίζει πεζοδρόμια και θα βοηθά ανήμπορους ο Σίλβιο

Θα σκουπίζει πεζοδρόμια και θα βοηθά ανήμπορους ο ΣίλβιοΜετά τη Ναόμι Κάμπελ, τον Boy George και τη Λίντσεϊ Λόχαν, άλλος ένας celebrity ετοιμάζεται να προσφέρει κοινωνική εργασία ώστε να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε από δικαστήριο. Μπορεί δηλαδή να τον δούμε να σκουπίζει πεζοδρόμια ή να βοηθά άτομα που έχουν ανάγκη.  

ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟΥΣ...ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ... Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ


Ζήτημα "τουρκικής μειονότητας" στη Θράκη αλλά και στα Δωδεκάνησα, θέτει με τον πιο επίσημο τρόπο το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μετά τις "ανεπίσημες" δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου και του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογαν και εκμεταλλευεόμενο την παντελή ανυπαρξία της ελληνικής κυβέρνησης για το θέμα.
Έτσι, πριν από λίγο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που σίγουρα αποτελεί προάγγελο δεινών για την σταθερότηητα της περιοχής, αφού το σχέδιο κοσοβοποίησης της Θράκης δείχνει ότι εισέρχεται στην τελική του φάση:
"Είναι γνωστά τα βήματα που έγιναν στον τομέα των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στη χώρα μας την τελευταία περίοδο και αυτά αντιμετωπίζονται με εκτίμηση από όλους όσους παρακολουθούν το θέμα.

ΥΠΟ ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; (περίεργο, διότι είναι δηλωμένος Εβραιόφιλος)

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με την απουσία του πλέον αρμόδιου υπουργού για μια τέτοια αποστολή, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου αναχωρησε, χθες το απόγευμα για το Ισραήλ η υπουργική ομάδα υπό τον πρωθυπουργό Α.Σαμάρα, προκειμένου να συμμετάσχει στην πρώτη διυπουργική  συνεδρίαση των δύο χωρών.
Την ώρα που την Τρίτη στους ελληνικού ουρανούς, μέχρι τα απώτατα όρια του ελληνικού FIR στην Α.Μεσόγειο θα ασκούνται οι πολεμικές Αεροπορίες των δύο χωρών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μένει ή μάλλον τον άφησαν ... στην Αθήνα.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ...



ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ .ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ …ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΥΟ ΦΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣTEIΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ e-mail: pressliberty@gmail.com… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!
( Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για το μεγάλο ΟΡΑΜΑ επισκευθείτε το www.hellasnews-agency.blogspot.gr Και στη μπάρα κάτω από τον τίτλο υπάρχει η ενότητα: ΕΛΛΑΣ ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… ( θα έχετε πλήρη ενημερωση…) ΚΑΙ ΠΑΛ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ… 
Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… είναι η σημαντικότερη ενέργεια μετά το …θαύμα του 1821!-Στελεχοι του Υπουργειου Εξωτερικών χαρακτήρισαν την ιδέα:ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗ!



Κάθειρξη 20 ετών και δήμευση περιουσίας στον Τσοχατζόπουλο

Άρση βουλευτικής ασυλίας για τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής , Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα ζητά ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δράση τους, μετά από μαρτυρικές .. 

Ποιος είναι ο 45χρονος συνδικαλιστής που συνελήφθη με 50.000 ευρώ


Οι Ταλιμπάν του Πακιστάν απειλούν πάλι την Μαλάλα που θέλει να ...


Η Οσία Πελαγία -Εορτάζει στις 8 Οκτωβρίου Από το βίο της Οσίας Πελαγίας Η οσία Πελαγία έζησε στην Αντιόχεια

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ... -*ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ STAR...* Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη δεν έδωσε ειδήσεις.

Αντίο στον Κωστή Σκαλιόρα

Ενας από τους τελευταίους λογίους δημοσιογράφους, στενός συνεργάτης του Αγγέλου Τερζάκη
 

«Κότες τρίλιρες και μακροπουπουλάτες οι βουλευτές της Χ.Α.»

Δεν δίστασε να καταφερθεί με υποτιμητικά λόγια για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής η Ντόρα Μπακογιάννη την
 

Γκιουλέκας: Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας στον...βρίσκουναπόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης»,


ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΝΔ. ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! - *Η δημοσκόπηση Πανά που ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό
ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ ΧΤΙΖΕΙ «ΠΑΛΑΤΙ» ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ;Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΘΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια: