Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ..ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ:

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ... ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΕΔΩ!

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτόΗ εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.
Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση.
"Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι» τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!
Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.


Ταύτοχρόνως στὸ Πακιστὰν τοὺς καῖνε ζωντανούς, σὲ διάφορες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς (κι ὄχι μόνον) τοὺς ἀποκεφαλίζουν πρὸς παραδειγματισμὸν κι ἐδῶ μᾶς …ἀπειλοῦν μὲ πόλεμο έὰν δὲν τοὺς σεβαστοῦμε! Να σεβαστούμε το κτήνος που κουβαλάνε μέσα τους από τη μέρα που μας κουβαλήθηκαν με τον Μωάμεθ τους! Η ημισέληνος και η χατζάρα ήταν πάντα τα εμβλήματά τους! (Δείτε τη σημαία της Σαουδικής Αραβίας...και πολλών άλλων μουσουλμανικών χωρών...)Χιλιάδες σφαγιάστηκαν και έγιναν Άγιοι της Χριστιανοσύνης επειδή δεν ήθελαν να απαρνηθούν την πίστη τους! Αυτός είναι και ο πολιτισμός του Ερντογάν και της Τουρκίας. Πάντα ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ και σφαγές... Αν δείτε έστω και μία κατάθεση των κτηνών του Ισλάμ στην παγκόσμια ιστορία... σφυρίξτε μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: