Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΤΙΜΗΣ ΕΝΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΝ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Ζούμε συγκλονιστικές-ιστορικες στιγμές

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ…

   

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ –ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ( GREEKS AGAINST BARBARIANS-TERORISTS)
 
Eλληνικό μεγαλείο χθες στο Ευροκοινοβούλιο. Με μια φωνή οι ΄Ελληνες εκπρόσωποι του έθνους παρέδωσαν μαθήματα δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού. Ξεβράκωσαν κυριολεκτικά τα φασιστόμουτρα της ψευδεπίγραφης ευρωπαϊκής δημοκρατίας,οι οποίοι αναίσχυντα-χυδαία, ξετσίπωτα τάχθηκαν κατά του ΟΧΙ και του Τσίπρα, αναμιγνυόμενοι στα εσωτερικά μας πράγματα! Και οι βάρβαροι παρά το ηχηρό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος συνεχίζουν να αυθαδιάζουν και να μην… το αναγνωρίζουν! Είναι ή δεν είναι βάρβαροι;
Θύμισαν την Αντιγόνη του Σοφοκλής και με υπέρτατο θυμό διατράνωσαν:Για ποιά Ευρώπη μιλάτε Κύριοι. Η Ευρώπη είναι ελληνική και δεν σας τη χαρίζουμε.Υπέροχοι, μνημειώδεις λόγοι, από Τσίπρα, Γλέζο, στρατηγό Συναδινό (Χρυσή Αυγή), Παπαδημούλη, κι ίσως κι άλλοι που δεν μας έδειξαν τα κανάλια.
Ήσαν υπέροχες στιγμές ενότητας και θείου ελληνικού λόγου και λεβεντιάς.
Τελικά μπορούμε να ελπίζουμε.. Ανυπόταχτοι κι ανάδελφοι θα πορευτούμε, ανεξάρτητα από τα πλάνα της χθόνιας Σιωνιστικο-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. “ Κι όπως είπε η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα: “το πρόβλημα των βαρβάρων της Ευρώπης δεν είναι οικονομικό,αλλά εμείς οι Ελληνες.Έχουν σχεδιάσει τον αφανισμό μας. Θα τους περάσει. Ας τους στείλουμε πια στο διάολο, για να ησυχάσουμε από τη μούργα τους!”
Το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ξαναζεί. Τιμή και δόξα σε όλους που μίλησαν, ύψωσαν ελληνική φωνή.Μας κάνουν περήφανους.Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Χλωμή περίπτωση αυτή του Σταύρου Θεοδωράκη που συνεχίζει το τζόβενο να “ζητάει πάση θυσία..συμφωνία” …Μα οι βάρβαροι, που ορέγονται αυτόν θεϊκό τόπο, μας ζητάνε γην και ύδωρ, κι αυτός ο λιλιπούτειος θέλει συμφωνία.. πάση θυσία!

DIPLOMATIC OBSERVER.

Δεν υπάρχουν σχόλια: