Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΥΝΟΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ..ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Μελανσόν: Η Γερμανία καταστρέφει για τρίτη φορά την Ευρώπη

Μελανσόν: Η Γερμανία καταστρέφει για τρίτη φορά την Ευρώπη


Για τρίτη φορά στην Ιστορία μια γερμανική κυβέρνηση καταστρέφει την Ευρώπη, γράφει στον λογαριασμό του στο twitter ο Γάλλος ευρωβουλευτής και ιδρυτής του Κόμματος της Αριστεράς, Ζαν Λυκ Μελανσόν.
Σύμφωνα με τον Γάλλο πολιτικό, η γερμανική κυβέρνηση θέλει να ταπεινώσει την Ελλάδα. Ο ίδιος καλεί το Βερολίνο να σταματήσουν αυτήν την κωμωδία, χαρακτηρίζοντας αστεία την ιδέα του Grexit. Aν η Ελλάδα βγει από το ευρώ το χρέος θα αποτιμάται σε ευρώ και θα πολλαπλασιαστεί έξι με επτά φορές.
«Αφού ο κ. Τσίπρας παραδόθηκε, γιατί οι άλλοι συνεχίζουν να απορρίπτουν μια συμφωνία» γράφει ο κ. Μελανσόν.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι στην κυβέρνηση πέντε μήνες και του ζητούν να κάνει ότι δεν έκαναν οι άλλοι τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Πρόκειται για μια απόπειρα πραξικοπήματος κατά του κ. Τσίπρα, μια απόπειρα που απέτυχε, υποστηρίζει.
Πηγή: real.gr

O ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΗΣ -ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!

Der Spiegel: Κατάλογος με φρικαλεότητες τα μέτρα που ζητεί το EurogroupDer Spiegel: Κατάλογος με φρικαλεότητες τα μέτρα που ζητεί το Eurogroup



«Κατάλογο με φρικαλεότητες» χαρακτηρίζει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel τα μέτρα που ζητεί το Eurogroup να κάνει αποδεκτά η Ελλάδα, κάνοντας μάλιστα λόγο για «ηθελημένη ταπείνωση» της χώρας. 
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό το κείμενο που προσπαθεί να επιβάλει το Eurogroup αποτελείται από τρία μέρη:

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ...ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Το παγκόσμιο #hashtag για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνή
Το παγκόσμιο #hashtag για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ''#This is a coup'' έχει φτάσει τα 100.000.000 μηνύματα στο Twitter, μιας και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες  το hashtag, που σημαίνει «Αυτό είναιΠραξικόπημα».

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες στηλιτεύουν τις απαιτήσεις της Γερμανίας κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, αναφέροντας ότι ουσιαστικά στοχεύει στην ανατροπή της ελληνικής κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΩΗ....

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΣ ΚΙΝΗΣΕΤE ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ!!!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και ο Στράτος Μπαλής, η Πρόεδρος...


της Βουλής δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση της. Δεν της έχει ζητηθεί να παραιτηθεί αλλά και να της ζητηθεί, δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Φέρεται να δηλώνει ότι μόνον η Βουλή μπορεί να κινήσει διαδικασίες αποπομπής της! 
Αυτό προφανώς σημαίνει πολλά. Κυρίως ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να παίξει τον ρόλο της ως Πρόεδρος της και να μην επιτρέψει να φτάσουν ως το τέρμα οι διαδικασίες για την ψήφιση των αθλίων νομοσχεδίων υποδούλωσης του λαού!  (
http://indobserver.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: