Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016


village


xorio
OΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!

Πρόκειται για το χωριό Λεβίσι που βρίσκεται στην νοτιοδυτική Τουρκία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το voicenews.gr, στο συγκεκριμένο χωριό μέχρι το 1923 κατοικούσαν Έλληνες, οι οποίοι εξαιτίας της ανταλλαγής πληθυσμών, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Οι Τούρκοι το χαρακτηρίζουν «χωριό-φάντασμα» και έτσι θέλουν να το "εκμεταλλευτούν" οικονομικά, καθώς στο υπουργείο Πολιτισμού της γειτονικής μας χώρας, ψάχνουν αγοραστή για να επενδύσει σε αυτό τουριστικά.

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ!

Το προσχέδιο του Κατρούγκαλου για τη -δήθεν- διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων προβλέπει έως και τον πενταπλασιασμό των εισφορών από τους ελεύθερους επαγγελματίες προς τα ίδια τα ταμεία! Αν...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ.


Αυτή την Πέμπτη, αποκλειστικά στο Eoellas web tv , και στην εκπομπή Αποκάλυψις του Ιωάννης Παπαζήσης και της Σοφία Χρήστου , μια κατάθεση ψυχής του Αντιδημάρχου Δήμου Μεγίστης Καστελόριζου κ. Μιχάλη Αχλαδιώτη... 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΓΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(κι αυτοί είναι καλλιτέχνες).. που διαβάζουν ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ και τρέχουν στις χαρτορίχτρες ΚΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ! 

Η Μελλοντολογία ως σύμπτωμα και ο πλησίον

Άρθρο του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου

Η ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 

ΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ 

ΚΑΙ Ο ΠΛΗΣΙΟΝ



Στην εποχή μας μελλοντολογούμε πολύ. Αν δεν "κολλήσαμε" σε κάποιο βυζαντινό, ρομαντικό ή μαρξιστικό παρελθόν, κοπτόμαστε διαρκώς για το μέλλον (της Εκκλησίας, της ανθρωπότητος, των παιδιών μας).

Το παρελθόν δεν είναι πιά στα χέρια μας, το μέλλον είναι αβέβαιο και μόνο το παρόν μπορούμε να διαχειριστούμε. Αστραπιαία κι αυτό, επειδή μόλις το συνειδητοποιήσουμε έχει ήδη φύγει κι έχει γίνει παρελθόν. Τελικά, το "εδώ και τώρα" είναι η ευκαιρία" (Β΄Κορ.6,2) κάθε υπάρξεως. Το να βλέπει κάποιος στο τώρα όλα τα άσχημα, και να ατενίζει στο μέλλον όλα τα ωραία, αποτελεί φρικιαστική ανισορροπία. Οδηγείται στο να μισεί το πλησίον και να "αγαπά" το μακρινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: