Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΆ ΤΟΥΣ !!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΜΙ.... ΡΩΣΟΙ & ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΙΜΠΑ!
EKTAKTO – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ! ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! (ΦΩΤΟ)
eksarxeia
Συμπλοκή Ρώσων με Ουκρανούς οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι.
Αγριος τσακωμός με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου και ομάδα ατόμων έξω από μαγαζί του Κολωνακίου -Επτά Ουκρανοί οπαδοί βρέθηκαν σε κεντρικό καφέ στην Τσακάλωφ και ξέσπασε καυγάς με διερχόμενους επίσης αλλοδαπούς -Ο καυγάς γενικεύτηκε και οι εμπλεκόμενοι σε αυτόν πετούσαν ανεξέλεγκτα τραπέζια και καρέκλες

TA MEMETIA ΣYNEXIZOYN TO...XABA TOYΣ...BRE ...OYST....

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ! ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Μπορεί να έπεσαν οι «πολεμικοί» τόνοι, που είχαν υψωθεί τις πρώτες...

ώρες του σοβαρού επεισοδίου με τον εμβολισμό του λιμενικού σκάφους «Γαύδος» από τουρκική ακταιωρό, ωστόσο οι προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας στο Αιγαίο συνεχίζονται δίχως σταματημό.

Είναι χαρακτηριστικό, πως σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η τουρκική φρεγάτα Barbaros, που δεν έχει καμία σχέση με το ερευνητικό σκάφος που φέρει το ίδιο όνομα, έφθασε στο ακρωτήριο Καφηρέας, δηλαδή το Κάβο Ντόρο.

Χωρίς το καλό και καθαρό προζύμι καμιά απελευθερωτική πολιτική προσπάθεια δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει στην πατρίδα μας.

Γράφει ο Economist E ( Ηλίας Ευαγγελόπουλος )

Κυρίως τα χρόνια των μνημονίων και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, πολλά κόμματα εμφανίστηκαν ευαγγελιζόμενα την απελευθέρωση της πατρίδας από την τυραννία που επέβαλαν οι ξένοι δυνάστες. Κάποια κατάφεραν να ανέλθουν στην εξουσία, άλλα μπόρεσαν να μπουν στο πολιτικό προσκήνιο και πολλά περισσότερα δεν μπόρεσαν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι είχαν την δυνατότητα να πετύχουν όσα υπόσχονταν.

Όλα όμως αποδείχτηκαν “φτερά στον άνεμο” απέναντι στους ξένους, κάτι που ήταν φυσικό και αναμενόμενο για την μικρή μερίδα των σκεπτόμενων Ελλήνων. Όσα κόμματα κυβέρνησαν, απογοήτευσαν με την υποχωρητική τους στάση την μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, πράγμα που καθιστά την οποιαδήποτε νέα απελευθερωτική πολιτική προσπάθεια ακόμα πιο δύσκολη μια και η δυσπιστία του ελληνικού λαού έχει πλέον ριζώσει μέσα στην καρδιά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: