Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΜΙΑ ISTORIA ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙ 3Ο ΧΡΟΝΙΑ.....

H ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ! ΕΔΩ ΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ «ΦΡΑΓΚΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ! 

TRAGKAS BILA
Οι καλοί συνάδελφοι από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΣΚ μας υπενθύμισαν το θέμα! Αυτό που δεν ξέραμε, είναι ότι σήμερα μέσα στην στοιχειωμένη βίλα ζει ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος Γιώργος Τραγκας με την νεαρή σύζυγο του!
Διαβάστε την ιστορία της!
Το βράδυ της 24ης Ιουνίου του 1991 τρεις άνδρες συναντήθηκαν έξω από τη βίλα της οικογένειας Χρυσαφίδη στην Εκάλη. Ήταν ο γείτονας τους Βασίλης Σαλαπάτας, ο ανιψιός του Μιχάλη Χρυσαφίδη, Αλέξανδρος Μακρίδης και ο διευθυντής πωλήσεων του εργοστασίου του Αντώνης Γεωργιάδης.
Έφυγε από την ζωή απροσδόκητα. Και ο χαμός της εκτός από την απέραντη λύπη που έδωσε στον 40 χρόνια σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα Κουτουμάνου και φυσικά της εγγονής της, Ζένιας, σκόρπισε και δάκρυα συγκίνησης στο πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Λάσκαρη είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία εδώ και αρκετά χρόνια

Αφροδίτη Αδάμη: Η πρωταγωνίστρια πορνό που άλλαξε καριέρα – Πώς είναι σήμερα, θα πάθετε πλάκα...

adami
Η Πατρινή γιατρός , Αφροδίτη Αδάμη, γνωστή από τις «ροζ» ταινίες του Σειρηνάκη, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα και όπως ήταν φυσικό έγινε θέμα συζήτησης στο νοσοκομείο της Σύρου.
Η Άννα Μαρία, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ετοιμάζεται να γίνει καλή σύζυγος και επιστήμονας, ενώ οι αισθησιακές ταινίες είναι ήδη μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: