Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018



Χαρά Νικοπούλου "ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ"

ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ την Τρίτη 28
Δεκεμβρίου 2010 παρασημοφόρησε
ΜΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΑΝΔΡΕΙΑΣ την κ. Χαρά Νικοπούλου
για την Φιλοπατρία και την
Διαμόρφωση «Θρησκευτικής και
Εθνικής Συνείδησης».
Όπως μας είπαν τότε, όταν ήταν
«δασκάλα στο Μεγάλο Δέρειο του νομού 
Έβρου κατά την περίοδο 2004 – 2008 
παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε 
κατά την εκτέλεση του έργου της, 
εξετέλεσε τα καθήκοντά της κατά τρόπο 
αντάξιο της μεγάλης αποστολής της 
διδάσκοντας τα παιδιά που της 
εμπιστεύθηκε η Πολιτεία σύμφωνα 
με τις αρχές της ελεύθερης σκέψης, της ανεξιθρησκείας και της αλήθειας, χωρίς να υπολογίσει αντιθέσεις που έθεταν σε 
κίνδυνο την ίδια». 
Μάλιστα όλες οι ιστοσελίδες ζητωκραύγαζαν και πανηγύριζαν ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:

«Η Χαρά δικαιώνεται και οι συκοφάντες της βγάζουν σπυριά»
«ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ»
«Βράβευση της ηρωικής δασκάλας του Γένους μας, Χαράς Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών».

Κρυμμένο σε κοινή θέα υπήρξε επί πολλά χρόνια το "Βραβείον Σοφίης διά πράξεις Έλληνος ανθρώπου", με το οποίο είχε βραβευθεί η «ηρωίδα ελληνίδα δασκάλα» του γνωστού μασόνου  κ. Μανέα το καλοκαίρι του 2008.

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ;;


ΣΤΗΝ Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε ότι το «Βραβείον Σοφίης» απονέμεται σε προσωπικότητες, οι οποίες με τις πράξεις τους υπηρετούν τις Αξίες του Ανθρωπισμού. Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών καθιέρωσαν την απονομή του συγκεκριμένου τίτλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Δελφικού Ιδεώδους. Η απονομή του συγκεκριμένου τίτλου έγινε για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 3ου Θερινού Σχολείου Δελφών στις 22 Αυγούστου 2007, ως "Εύφημος Μνεία-Βραβείον Σοφίης".

Το έτος 2008, το όνομα του βραβείου έγινε: "Βραβείον Σοφίης διά πράξεις Έλληνος ανθρώπου" όπου βραβεύθηκε η Χαρά Νικοπούλου, Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολείο του Έβρου (ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ). 

Η "ψυχή της εκδήλωσης" και πρόεδρος της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής των Εκδηλώσεων "Δελφικού Ιδεώδους" είναι η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρία Τζάνη.



Η κ. Τζάνη είναι γνωστή  πανελίστρια από το παρελθόν, συνήθως στις εκπομπές του κ.Χαρδαβέλα που δημοσιογραφούσε στο κανάλι του κ. Κουρή. 




Στο σημείο αυτό αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι….  


Δικηγόρος του κ. Κουρή τουλάχιστον τότε ήταν ο κ. Μανέας, Ο ΓΝΩΣΤΌΣ αρχηγός του Τεκτονισμού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ :

« ο κ. Μανέας δεν είναι απλώς βουτηγμένος στα μασωνικά δίκτυα αλληλοϋποστήριξης (εις βάρος των μη μασόνων) αλλά συμμετέχει σε καραμπινάτες εταιρίες της διαπλοκής. Η Alapis ΑΒΕΕ είναι ένα παράδειγμα….ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ…. Πού πήγαν τα λεφτά που προκάλεσαν αυτά τα τρομακτικά χρέη; Ολόκληρος Διδάσκαλος 33ου βαθμού έμπλεξε σε τέτοιες λαδιές; 

Για όσους νομίζουν ότι μασονία και τίμια λεφτά πάνε μαζί. Δεν πάνε και όσοι δέχονται χρήματα από αμετανόητους μασόνους. 

Στη διεύθυνση pentapostagma.gr ο π. ΓεώργιοςΜεταλληνός μπαίνει στην καρδιά του θέματος με την ομιλία του «ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ». Ο Μανέας όμως «έριξε» ακόμη και μασόνους στην στοά Αχαρνών, κατηγορήθηκε για σφετερισμό εξουσίας (μαζί με το Ταμείο της στοάς, αυτά πάνε μαζί) και εκδιώχθηκε. Ξέρετε ότι και τα σκυλιά στο μοίρασμα φαγώνονται. Το 2009 η Espresso έγραφε «Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλούνται από μέλη της Μεγάλης Στοάς και της Εθνικής Μεγάλης Στοάς (των δύο γνωστών τεκτονικών φόρουμ της χώρας), αλλά και από σχολιαστές του ελληνικού τεκτονικού φόρουμ στο διαδίκτυο, αποκαλύπτεται ένα σκοτεινό παρασκήνιο που μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Μετά την εκλογή του Ραφαήλ Ντε Σιγούρα στον ύπατο βαθμό, αιφνιδιαστικά, όπως σχολιάζεται, ο δικηγόρος Χρήστος Μανέας απομάκρυνε κάτω από περίεργες συνθήκες τον γηραιό ανώτατο αξιωματούχο. Στα σχόλια γίνονται αναφορές για «απόπειρα δολοφονίας» του Ντε Σιγούρα που κανείς από τη μασονική κοινότητα δεν επιθυμεί να συσχετίσει με την αλλαγή εξουσίας».

Αρχικά μάθαμε από την «ηρωίδα ελληνίδα δασκάλα» Χαρά Νικοπούλου ότι όταν ανακαίνιζε το σχολείο του Μ. Δερείου, ΕΙΧΕ ΜΙΑ πάρα πολύ συγκινητική ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ αρχιμασόνου κ. Μανέα, ποσό 15.000 € που της απέστειλε,  μάλιστα  παρομοιάζει τον κ. Μανέα ως κρυφό ευεργέτη της χώρας!!! 

Αυτό έγινε στην 3η σχολική χρονιά (2007-2008), εξ αυτού του λόγου και αφού είχε λάβει τη ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ, το ίδιο καλοκαίρι (Ιούλιος 2008) που υποτίθεται έκανε την ανακαίνιση με τα παιδιά και του γονείς, βραβεύετε με το "Βραβείον Σοφίης διά πράξεις Έλληνος ανθρώπου" στους Δελφούς!!!
Κανείς δεν γνώριζε τότε το ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ παρά μόνο ο κ. Μανέας και οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, Προέδρου του Αρείου Πάγου (τότε) που της έστελναν απλόχερες «συγκινητικές» δωρεές!!!

Η απονομή του συγκεκριμένου τίτλου «Βραβείον Σοφίης» έγινε για πρώτη φορά το 2007.  
Το 2008 βραβεύτηκε η κ. Χαρά Νικοπούλου.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος «Κατά την διάρκεια των τελετών του «Δελφικού Ιδεώδους» εις τους Δελφούς 13-18 Ιουλίου 2009 που διοργανώθηκαν από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Δήμο των Δελφών …. απενεμήθη το βραβείο «Σοφίης» εις τον αδ:. Χρήστο Μανέα το οποίο το Πανεπιστήμιο απονέμει «σε προσωπικότητες, οι οποίες με τις πράξεις τους υπηρετούν τις ίδιες Αξίες Ελληνισμού – Ανθρωπισμού» Τέλος, απενεμήθη το βραβείο «Ευποιϊης» εις τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μ:.Σ:τ.τ. Ε:. Νικόλαο Βουργίδη το οποίο απονέμεται «σε προσωπικότητες του διεθνούς στερεώματος, που με το φιλανθρωπικό έργο τους ευεργετούν την ανθρώπινη κοινότητα, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια για την επιβίωσή της»…… 

Επίσης στην ιστοσελίδα «ΔΕΛΦΙΚΗ ΙΔΕΑ» που είναι ο επίσημος διοργανωτής αυτών των συμποσίων φιγουράρει ως ΧΟΡΗΓΟΣ το ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

Τα εν λόγω βραβεία είναι γεμάτα τεκτονικά σύμβολα....
Ενώ παρόντες είναι αναρίθμητοι μασόνοι (άνδρες και γυναίκες) από διάφορες τάσεις, στοές και χώρες.
Η κ. Τζάνη η γνωστή Χριστιανομάχος ΠΑΝΕΛΙΣΤΡΙΑ, είναι η πρόεδρος της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής των Εκδηλώσεων "Δελφικού Ιδεώδους".

Και ξαφνικά η «ηρωίδα ελληνίδα δασκάλα» Χαρά Νικοπούλου ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΡΗ!!

Έχουμε λοιπόν στη μέση τη «ΧΑΡΑ» και γύρω της τη κ. Τζάνη που τη βράβευσε, τον κ. Μανέα που τη χρηματοδότησε, το κ. Κουρή που πρόβαλλε το έργο της στο κανάλι του, το κ. Χαρδαβέλα που επί χρόνια άνοιγε τις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ και μάθαμε τα «μυστικά» της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ, για τους εξωγήινους, την αποκάλυψη των ελευσίνιων μυστηρίων, το τρίγωνο των βερμούδων, μυστικούς κώδικες και απόκρυφα μηνύματα, τους μυστικούς στίχους της Μυθωδίας, την Συμπαντική συνείδηση, τα παιδιά Indigo και Crystal που ζουν ανάμεσα μας, κλπ, κλπ, κλπ….. 

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 

ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!!!

Έτσι ΦΟΥΝΤΩΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ που  όλοι στήριζαν με βραβεία, τιμές, ειδωλοποίηση και αρκετό χρήμα και μας έπεισαν ότι κάποιοι «ΚΑΚΟΙ» την καταδίωκαν στη Θράκη που χάνεται και η  «ηρωίδα ελληνίδα δασκάλα» θα τη σώσει, γιατί φτιάχνει ελληνόπουλα και παλεύει με το θηρίο (το Τουρκικό Προξενείο!!!). Κάπως έτσι όλοι μαζί ζητωκραυγάζαμε στην απελπισία μας να δημιουργήσουμε νέα είδωλα που θα μας είναι ευχάριστα και θα  μας δίνουν ψεύτικες ελπίδες ότι δήθεν κάτι γίνεται….
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ γιατί η ΙΔΈΑ της «ηρωίδας ελληνίδας δασκάλας» είναι αυταπάτη, ψυχική διαταραχή, εξωγήινο δημιούργημα, πύλη του ανεξήγητου, κόρη του Σείριου, θεότητα της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ, είναι το αποτέλεσμα μιας ασθένειας και κάποια στιγμή είναι ώρα να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να κόψουμε το χαπάκωμα!!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: