Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

TO ΑΘΑΝΑΤΟ 1821...ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΊΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


Από την Όψη κι απ’ την Κόψη…
Όταν ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες στο Μωρηά και τη Ρούμελη, εκεί στις αρχές του 19ου αιώνα, οι αριθμοί ήταν εναντίον τους, οι συσχετισμοί ήταν εναντίον τους, η πρόσφατη ιστορία ήταν εναντίον τους, οι διεθνείς συσχετισμοί ήταν τότε εναντίον τους, οι γεωπολιτικές ισορροπίες (μετά την εγκαθίδρυση της Ιεράς Συμμαχίας) ήταν εναντίον τους, και ο ριζωμένος «ραγιαδιασμός» ανάμεσά τους ήταν εναντίον τους.

Όλα ήταν εναντίον τους!

Κι όμως ξεσηκώθηκαν. Και τελικά τα κατάφεραν…

Συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ, Τέρενς Κουίκ, 

με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Κιάρα 

Κάννον (Δουβλίνο, 24.03.2018)

Σε συμφωνία για άμεση εκκίνηση της συνεργασίας των ομογενειών Ελλάδας - Ιρλανδίας, κατέληξε η συνάντηση στο Δουβλίνο του Υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, με τον Ιρλανδό ομόλογο του, Κιάρα Κάννον. Όπως δήλωσε ο ΥΦΥΠΕΞ, «η συζήτησή μας ήταν πολύ γόνιμη. Συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε άμεσα τη συνεργασία των δύο χωρών και σε επίπεδο Διασποράς. Ήταν, μάλιστα, πολύ τιμητική η πρόταση του συναδέλφου μου να αρχίσουμε με πολιτιστικές δράσεις, με δεδομένη την εκτίμηση των Ιρλανδών στη παγκόσμια προσφορά της Ελλάδας, με γλώσσα και πολιτισμό.


Μήνυμα του Προέδρου της 

Δημοκρατίας κ. Προκόπιου 

Παυλόπουλου προς τον Απόδημο 

Ελληνισμό με την ευκαιρία της 

Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Εορτάζουμε, με τον αρμόζοντα σεβασμό και την δέουσα λαμπρότητα, την Εθνεγερσία του 1821, η οποία αποτέλεσε την «Ανάσταση» του Γένους μας, καθώς οδήγησε στην κατάλυση της μακρόχρονης υποδούλωσης των Προγόνων μας στον οθωμανικό ζυγό και στην δημιουργία του νεότερου Ελληνικού Κράτους. Τότε οι Έλληνες αναδείχθηκαν, όπως πάντοτε στην ηρωική και μακραίωνη Ιστορία τους, «καὶ παρὰ δύναμιν τολμηταὶ καὶ παρὰ γνώμην κινδυνευταὶ καὶ ἐν τοῖς δεινοῖς εὐέλπιδες». Έτσι αγνόησαν την αριθμητική υπεροχή των κατακτητών και επαναστάτησαν για ν’ ανακτήσουν την Ελευθερία τους που αποτελεί, άλλωστε, όπως επανειλημμένως έχω τονίσει, υπαρξιακή αρχή και, άρα, τρόπο ζωής για το Έθνος μας και τον Λαό μας.

Θρίλερ επί ελληνικού εδάφους: Γκιουλενιστές με αμερικανικά διαβατήρια σχεδίαζαν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα

25 ΜΑΡ 2018

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ελλάδας απέτρεψαν μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Τούρκων Γκιουλενιστών στη χωρα μας.

Σύμφωνα με αυτό οπαδοί του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ Φετουλάχ Γκιουλέν σχεδίαζαν να δημιουργήσουν υποδομές σε ελληνικό έδαφος για τη φιλοξενία μελών του κινήματος που διαφεύγουν από την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: