Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ...



Ο Έλληνας, ΤΖΩΡΤΖ ΤΖΙΤΖΙΚΟΣ διορίστηκε αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ στο Λευκό Οίκο!!..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! 
Στην θέση του αναπληρωτή βοηθού του προέδρου

Ντόναλντ Τραμπ διορίστηκε ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το γραφείο Τύπου της ομάδας που έχει αναλάβει την μεταβίβαση των εξουσιών.
Ο ομογενής θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ.
O Τζορτζ Τζιτζίκος είχε αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του Τραμπ και ήταν ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που χειριζόταν την πολυτάραχη και σκληρή προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Αυτοδημιούργητος με δική του εταιρεία

Αυτοδημιούργητος, έχει τη δική του εταιρεία, εμπνευσμένη από Ελλάδα με την ονομασία Telion που ειδικεύεται στη στρατηγική επικοινωνία, την διαχείριση κρίσεων και τις επιχειρήσεις πολιτικής.
Είχε τον πρώτο λόγο επί της 8ετούς προεδρίας του George W. Bush στον Λευκό Οίκο (2001-2009), ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία ΜακΚέιν-Πέιλιν το 2008, την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ (2012), ενώ είχε αναλάβει εκ μέρους της πετρελαϊκής BP την εκπροσώπηση στα μέσα ενημέρωσης, μετά το ατύχημα στην εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικού.
«Ο κύριος Τραμπ έχει κινητοποιήσει τη χώρα με έναν τρόπο. Είναι συναρπαστικό να συμμετέχω σε όλο αυτό και να βλέπω τον ενθουσιασμό του πλήθους» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τζορτζ Τζιτζίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: