Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ...ΑΘΛΙΩΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Η ΡΟΥΠΑ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ:

ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ . ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ; 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ


Ως γνωστόν στις 05 Ιανουαρίου 2017,  σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η 48χρονη αναζητούμενη για τρομοκρατική δραστηριότητα, Παναγιώτα Ρούπα  πραγματοποιήθηκεη σύλληψημε της  το καλημέρα σας  στις  06.10 ώρα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής.

Είχε μαζί της το ανήλικο παιδί της, το οποίο παραδόθηκε για προστατευτική φύλαξη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπό την εποπτεία της Εισαγγελέα Ανηλίκων.

ΑΠΟ ΤΟ...http://kourdistoportocali.com/news....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!-ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!


Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ... ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ  ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΉ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ... ΜΙΑ ΟΛΑΚΑΕΡΗ ΖΩΗ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌ :

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΠΟΥΤΙΝ

 Η νέα ένδοξη ιστορία της ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα γράφεται επί κυβέρνησης Τσίπρα. Τόσο οι Ρώσοι όσο και ο Τσίπρας εκμεταλλεύονται την συμπάθεια που δείχνει-για την ώρα- ο Τραμπ στο πρόσωπο του Πούτιν. Ενας Τραμπ που είναι πολύ πιθανό όταν βρεθεί στο Λευκό Οίκο να συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία δεν είναι φίλη χώρα των ΗΠΑ και να αλλάξει βίαια τροπάρι με συνέπειες που δεν θ΄αφήσουν ανεπηρέαστη και τη χώρα μας.

ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΊΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΛΑΟΥΜΠΛΑ ΜΟΡΦΟΝΙΟΥ!

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ...ΣΤΟ 14%
Ειδήσεις | Δημοσκόπηση: Καθαρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται στη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που δόθηκε την Πέμπτη (19/01/2017) στη δημοσιότητα, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 30,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 16,5%, δηλαδή μια διαφορά συνολικά 14 ποσοστιαίων μονάδων.
PROTHESI PSIFOU
Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη δύναμη με ποσοστό 7,5%, ενώ ακολουθούν με ποσοστό 6,5%Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ αντίστοιχα
 ΓΙΑ ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ...ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ...ΑΘΗΝΩΝ

Τηλεοράσεις με 50€!«Στο σφυρί» εμπορεύματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών!

image_6038-700x365
Η πρώτη εκποίηση εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών, που κηρύχθηκε σε πτώχευση πριν από 9,5 μήνες, πραγματοποιείται στις 30 Ιανουαρίου.
«Στο σφυρί» πρόκειται να βγουν 15.560 τεμάχια που ανήκουν σε 1.500 κωδικούς με τιμή πρώτης προσφοράς για το σύνολο των προϊόντων 546.000 ευρώ. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν περίπου το 1/5 των εμπορευμάτων και αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετές ακόμη διαδικασίες εκποίησης. Σε δεύτερη φάση θα εκπλειστηριαστούν έξι ακίνητα που διέθετε η εταιρεία.



Από σήμερα πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά- ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή. Τοπικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6, τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελληνική Αστυνομία στα στούντιο του “Έψιλον” για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου - Κρύφτηκαν στις τρύπες τους οι συκοφάντες!    

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
Από τις 6 το απόγευμα αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα στούντιο του "Έψιλον" για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του βουλευτή μας Ιωάννη Λαγού.

Η παρουσιάστρια - που υβρίζει και συκοφαντεί σε μόνιμη βάση το Εθνικιστικό Κίνημα - έχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να κρύβεται για πέντε και πλέον ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: