Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΟΥΚΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.... -ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, όλο στο Συνασπισμό!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  pasok-syriza-800x445.jpg Εμφανίσεις:  5 Μέγεθος:  29,2 KBΈπειτα από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (συνεργασίας δηλαδή της ακροαριστεράς με την ακροδεξιά) το αφήγημα «Μιλάτε εσείς που 40 χρόνια καταστρέφατε τη χώρα» ...καλά κρατεί.

Μάλιστα, δε θα ήταν καθόλου υπερβολή να ισχυρισθεί κανείς πως όσοι πολίτες τάσσονται ακόμη κι εν έτει 2017(!) στο πλευρό της Κυβέρνησης, πράττουν τοιουτοτρόπως κυρίως εξαιτίας ακριβώς αυτού του αφηγήματος. Σκέφτονται δηλαδή «Εντάξει, τι να κάνουμε; Όσα και αν διαπραχθούν εναντίον μας, δεν μπορούμε να ξαναψηφίσουμε αυτούς που έφεραν την πατρίδα στα μνημόνια πρώτοι.»

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟ"- ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!

ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ

ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ  ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...

Άρθρο-γροθιά στο στομάχι προς τους Τουρκοκυπρίους (του Σενέρ Λεβέντ)Φοβόμαστε. Φοβόμαστε επειδή ζούμε σε εδάφη που γνωρίζουμε ότι δεν είναι δικά μας. Μας κατατρώει το αίσθημα της ενοχής...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!...ΜΠΙΖΝΕΣΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ...ΛΑΕ ... ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν 40 χρόνια και απέκτησαν δεσμούς αίματος με τη διαπλοκή. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε μόλις δύο χρόνια, τους ξεπέρασε!

Το φαινόμενο της διαπλοκής ούτε σημερινό είναι ούτε αποκλειστικά ελληνικό. Η ελληνική διαπλοκή, όμως, έχει ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης ήταν προσκολλημένα σε κομματικές παρατάξεις και ήταν κρατικοδίαιτα. Ετσι, οι κυβερνήσεις επιδίωκαν τον έλεγχό τους και τα ίδια τα μέσα φρόντιζαν να εξαργυρώνουν ποικιλοτρόπως την υποστήριξη που παρείχαν.
Click here to see a large version
Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής, η οποία εντάθηκε και έγινε πιο ευκρινής στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, όταν στο παιχνίδι μπήκαν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια.
Οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης διαπλέκονταν, άλλοτε ανοιχτά και άλλοτε συγκεκαλυμμένα, με τους επιχειρηματίες των ΜΜΕ, με αμοιβαίο όφελος. Φυσικά, σε όλα αυτά υπήρχε διαβάθμιση. Aλλη ήταν η διαπλοκή του εργολάβου που έπαιρνε δημόσια έργα και ήταν  

Δεν υπάρχουν σχόλια: