Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ;...ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΕΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 36.000 €+36.000 € ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ! 

ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ!

Κράτος που ξεσκίζει σκοπίμως τους επαγγελματίες! Οι δολοφονικοί φόροι που επινόησαν ο Τρύφων Αλεξιάδης και ο Κατρούγκαλος (ασφαλιστικό) βάζουν λουκέτα ή διώχνουν από την Ελλάδα....

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΘΕΟ....ΜΟΡΦΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ...ΣΤΟΡΥ... ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΣΠΑ: "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ"!!!

Νένα Χρονοπούλου: «Ο Τσίπρας ρίχνει τα παιδιά ΑΜΕΑ στον Καιάδα»

Το δημόσιο ξέσπασμα της Νένας Χρονοπούλου για τις δυσκολίες που ... αντιμετωπίζει ένας γονιός ο οποίος φροντίζει ένα παιδί ΑΜΕΑ.

NAI ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ Η ΤΣΙΠΡΕΪΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΙΣ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ!

ΤΟ 2017, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ 60% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΛΧΟΖ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

Αυτή είναι η...ανάπτυξη της κυβέρνησης Τσίπρα: όλοι οι ελεύθεροι...

επαγγελματίες-επιχειρηματίες καλούνται το 2017 να καταθέσουν περισσότερο από το 60% του εισοδήματός στους κράτος-δολοφόνο του ΣΥΡΙΖΑ! Θα ρημάξουν στην κυριολεξία όλες οι επιχειρήσεις κατ' εντολή των τοκογλύφων. Επειδή θέλουν οι τοκογλύφοι να δημιουργήσουν καμμένη γη στην αγορά και να φέρουν τα καρτέλ-πολυεθνικές στη θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι του Τσίπρα εκτελούν τις εντολές και από πάνω διακηρύσσουν ότι έρχεται η ανάπτυξη!!! Δηλαδή λένε στον λαό ότι το...πρόγραμμα του Σόιμπλε και των άλλων εχθρών της χώρας δημιουργεί...πρόοδ! Τέτοια αθλιότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: