Κυριακή 18 Ιουλίου 2010




ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ!




ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ॥ ΩΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗ ΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!


Ο Σωκράτης Γκιόλιας,, ρεπόρτερ και ο δημιουργός του πρώτου σε θέαση μπλογκ ΤΡΩΚΤΙΚΟ, στην Ελλάδα, δεν υπάρχει πια। Τον δολοφόνησαν σήμερα το πρωϊ στις 5.26॥ Άγνωστοι του στήσανε καρτέρι. Τον ειδοποίησαν ότι “αυτή τη στιγμή κλέβουν το αυτοκίνητό σου”.. κι αυτός κατέβηκε από το σπίτι του κι ήρθε αντιμέτωπος με τις δολοφονικές πιστολιές. Ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι αλήθεια ότι ενοχλούσε με τα ρεπορτάζ του. Πρώτα ως αρχισυντάκτης-συνεργάτης στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και μετά μέσα από το μπλογκ του, με τις αποκαλύψεις του. Πολλές φορές προσπάθησαν να κλείσουν το μπλογκ του αλλά δεν τα κατάφεραν… Σήμερα αποφάσισαν –οι άγνωστοι- να του κλείσουν τα μάτια, πιστεύοντας βλακωδώς… πως πλέον οι βρωμιές τους δεν θα βγαίνουν στη φόρα. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. ΄Οσο κι αν διώκουν τον Τύπο, αυτός άκαμπτος θα συνεχίσει τον αγώνα του. Η δολοφονία του δημοσιογράφου με σφαίρες, είναι μια μορφή δίωξης… Οι καθημερινές δολοφονίες με τις συνεχείς δικαστικές διώξεις των ανθρώπων του Τύπου είναι αυτές που πληγώνουν περισσσότερο.. Με τις δικαστικές διώξεις επιδιώκεται η σιωπή και το οικονομικό γονάτισμα του δημοσιογράφου. Το φωνάζουμε μόνοι και χρόνια… Ξυπνείστε δεν πάει άλλο. Σήμερα θρηνούμε και τον πρώτο μπλογκερ -δημοσιογράφο….. Επί έξι χρόνια βλέπετε αυτό το σηματάκι… αλλά αδιαφορείτε… Η καμπάνα όμως χτύπησε σήμερα για τον μαχητή δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια… Η καμπάνα χτυπάει για όλους μας… Την Πέμπτη δικάζεται ο Μάκης Βραχιολίδης και συνεργάτης της press-bank…με ένα στόχο… να τον πάψουν να γράφει… Να πάτε στο δικαστήριο… έτσι για να εμποδίσετε μια ακόμη δολοφονία… που κατεργάζονται σκοτεινοί εγκέφαλοι…
KAI ΔΙΑΒΑΣΤΕ -ΚΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΆΡΘΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΉΜΕΡΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΟΛΙΑ.


ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ!
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Η PRESS-BANK…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!

ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ (Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ) και προσπαθούν να του ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ το ΕΠΙΚΡΙΤΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ… όμως!

Κουφές καταστάσεις… Να πάτε.. Την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα βγει η απόφαση! Η καμπάνα χτυπάει και για σας!
Η περίπτωση των βιομηχανοποιημένων διώξεων των δημοσιογράφων αποτελεί παγκόσμιο ελληνικό φαινόμενο.
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ!
Μωροφιλόδοξοι έχουν αναγάγει τις διώξεις του Τύπου σε φάμπρικα... οι τυχοδιώκτες!
ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
Η press-bank, ως γνωστόν αποτελεί μαζί με την Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών και την ΄Ενωση Συντακτών Διαδικτύου, τον μοναδικό φορέα που εδώ και πολλά χρόνια για να σταματήσει αυτή η ασχήμια, όπου για ψύλλου πήδημα στέλνονται στο εδώλιο άνθρωποι του Τύπου.. με συνοπτικές διαδικασίες και εν είδη πλαστογράφων, εμπόρων ναρκωτικών και μαστροπών.
Δεκάδες τα άρθρα που έχουμε γράψει και που μπορεί κανείς
να τα βρει στην ιστοσελίδα αυτή .-Εχουμε μάλιστα και ειδική ενότητα ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ… Ακόμη δε σε καθημερινή βάση βάζουμε και τη σχετική βινιέτα , που βλέπετε κι εδώ στο εικονίδιο.
Ακόμη δε, έχουμε επισημάνει πως οι σταθεροί διώκτες του Τύπου (κι έχουμε επισταμένως αναφερθεί στους λόγους) είναι 3 κατηγορίες: Πολιτικοί,(και οι δημοτικοί άρχοντες.)καλλιτέχνες, ΔΔΙΚΗΓΌΡΟΙ. Οι άνθρωποι αυτοί μηνύουν σωρηδόν τους δημοσιογράφους, αλλά μη αρκούμενοι μόνον σ’αυτό υποβάλλουν και αγωγές –στα τελευταία 15 χρόνια κυρίως- ζητώντας υπέρογκα ποσά… ως αποζημίωση για την τρωθείσα τιμή τους,!
Αλλά ποιά τιμή τους; Πως αποτιμάται αυτή; Θίγεται η τιμή κάποιας μανδάμ, αν γράψεις ότι έχει κατακόκκινα νύχια (που έχει) σαν αίμα; Κι όμως φόρτωσαν τον δημοσιογράφο με 15 μήνες φυλάκιση!
ΑΝ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΒΑΡΚΑ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ; ΚΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Κι ερχόμαστε στη σημερινή δίκη που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.
Ο εκδότης της πάνω από 40 χρόνια κυκλοφορούσης εφημερίδας Β.Προαστείων ΜΑΚΗΣ Βραχιολίδης σχολίασε ως εξής μια παρατημένη βάρκα σε πλατεία του Δήμου Παπάγου:

“Ο Δήμαρχος Παπάγου κ. Ξύδης υπέβαλε αγωγή, ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ για το άρθρο-χιουμοριστικό σχόλιο που βλέπετε κάτω, με τον τίτλο «Ναυαρχίδα», το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ τον περασμένο Ιούνιο (10/6/2008)!!! Προσπαθεί να αποδείξει ότι το σχόλιο αυτό των 10 γραμμών, τον μεγαλύτερο χώρο του οποίου καταλαμβάνει η φωτογραφία με ένα σκάφος (το οποίο και ευρισκόταν για μεγάλο διάστημα παρανόμως σταθμευμένο σε δημοτική πρασιά), είναι υβριστικό και συκοφαντικό για τον ίδιο!!!...και θέλει-λέει- 300.000 ευρουλάκια!”
Κουφόν; ΄Οχι φαίνεται. Αποκαλείται μια σαπιόβαρκα, ως “ναυαρχίδα”. Αυτό εκλαμβάνεται ως προσωπική προσβολή από τον “ναύαρχο” δήμαρχο… Απευθύνεται στα δικαστήρια κι ώ, του θαύματος αυτά ..καταδικάζουν τον δημοσιογράφο. Πήγαμε να παλαβώσουμε όταν το μάθαμε.. Μά είναι δυνατόν;.. ΄Εν τάξει η κυρία με τα κατακόκκινα νύχια… αλλά και οι παρατημένες σκούνες ναυαρχίδες, μπρίκια κι αρμάτες είναι δυνατόν να αποτελούν στοιχείο προσβολής και της υπόληψης ενός ανθρώπου; Τα δικαστήρια όμως έκριναν… να τιμωρήσουν τον δημοσιογράφο! Μην σταυροκοπιέστε έχει και συνέχεια το παρακρουστικό στόρυ!
Μια εξήγηση, ο Δήμαρχος Ξύδης,γνωστής.. υψηλής παιδείας και ..επιπέδου δημόσιος ανήρ, δεν είναι ναύαρχος κανονικός, αλλά κατ΄απονομήν… (τόχουν αυτό οι στρατιωτικοί… Αν και συνταξιούχοι …συνεχίζουν να προάγονται… να παίρνουν βαθμούς… Και μισθολογικά βεβαίως)… Αποστρατεύθηκε σε ηλικία 40 ετών με το βαθμό του πλοιάρχου κι έκτοτε ταϊζεται από τον ελληνικό λαό, ασκούμενος είς την λούφαν και παραλλαγή, και ξυνόμενος ως επιλοχίας στον στρατώνα Παπάγου, πασχίζοντας να διασκεδάσει, ο υπερήλιξ, την γεροντική ανία του με την ανάμειξή του στα κοινά. Προηγουμένως βέβαια διετέλεσε ορντινάτσα της Δημάρχου Λιάπη)(Να, κάπως έτσι με νεαρούς συνταξιούχους, μπατάρισε η Ελλάς.) Εδώ μήπως θίγεται η τιμή και η αξιοπρέπεια κάποιου; Ρωτάμε ευσεβώς.
Στην προχθεσινή δίκη την περασμένη Τετάρτη, και που η απόφαση θα εκδοθεί την προσεχή Πέμπτη-όπως μας πληροφορούν –γιατί δεν είμασταν αυτόπτες – συνέβησαν τα εξής τουλάχιστον περίεργα…
Ξάφνου η πλευρά του διώκτη του Τύπου δημάρχου Παπάγου, προκειμένου να θολώσει τα νερά και να καταδείξει στους δικαστές πως ο κατηγορούμενος είναι κοινός υβριστής μια κι ενεφάνισε άρθρο της Press-bank, κάθε άλλο παρά χαιδευτικό για τους δικαστές.!!!
Δεν θυμόμαστε ποιο από τα πολλά που έχουμε γράψει για τους δικαστές… Κι ούτε έχουμε χρόνο να το βρούμε… (Αν ο κατηγορούμενος θέλει να μας το υποδείξει καλώς..) Κι άμα το βρούμε τι θα γίνει…ΡΕ;
Η PRESS-BANK είναι από τους πρωτοπόρους στο διαδίκτυο . Δεν κρύβεται και πρώτη αυτή χτύπησε εν τη γενέσει τους,τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου, τους ανώνυμους… Έχουμε όνομα και διεύθυνση… ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ γράφουν πάντα επώνυμα!Δεν έχει παρά …εν πνεύματι αγίω ο βουλόμενος να απευθυνθεί προς εμάς…
Και βιούμε την σήμερον ημέρα εν έτι 2010 το ανέκδοτο να δικάζεται κείμενον δικό μας… χωρίς εμάς… που πάνε όμως να το φορτώσουν στις πλάτες ενός άσχετου… ΄Ετσι επειδή το γουστάρουν οι νοσηροί και πτωματοειδείς… ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ και ο τρεχαντήρης δήμαρχος Παπάγου (καραβίσιο το όνομα) ανάθεμα κι αν ξέρει κολύμπι ο ναύαρχος της καραβάνας…-που τον έχουμε τον μάγκα … στην ταϊστρα μας από ηλικίας 40 ετών.Σήμερα ο τσίφτης αυτός… εκπάλγου παιδείας… (ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!..κουνιέται…αναιδώς.
Είναι γνωστή η θέση μας και καταγεγραμμένη-από πολλού. ΄Οχι δεν κατατάσσουμε τους δικαστές στους διώκτες του Τύπου. Απλά καλούνται οι άνθρωποι να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά…για ξένα νιτερέσια. Κρίνουμε αγρίως την κρίση τους, έστω κι αν υπάρχει διάταξη που λέει ότι οι δικαστικές αποφάσεις δεν κρίνονται. Ο ΚΑΝΏΝ ΌΜΩΣ ΈΧΕΙ ΞΕΦΤΊΣΕΙ από πολλού και χάρις ημών. Στο άρθρο που εμφάνισαν οι Ξύδης και η παρέα του κρίναμε αυστηρά τη δικαστική απόφαση για την “ναυρχίδα” και μάλιστα είχαμε πλανάρει να βρούμε τους δικαστές για να μάθουμε πως κατέληξαν σε τέτοια απόφαση… Δυστυχώς το ξεχάσαμε… ή δεν μας βοήθησαν αυτοί που έπρεπε.
Στην προχθεσινή δίκη τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.. Το “υβριστικό” άρθρο της press-bank εξήψε το ενδιαφέρον των δικαστών και λίαν περιέργως (λες κι εμείς δικαζόμασταν…λες αυτό να ήταν το αντικείμενο της δίκης)…επί πεντάωρον (!!!) βασάνιζαν τους διαδίκους για να αποδείξει ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος πως δεν είναι ελέφαντας, δεν είναι ο συντάκτης του δικού μας σημειώματός…
Διατί τόσος ζήλος; Τι σχέση έχει το δικό μας άρθρο με την αίολη κατηγορία περί ναυαρχίδας Ξύδη; Κι όμως τα πράγματα είναι πεντακάθαρα.
1-ΠΟΙΑ η επιδίωξη; Δεν αντιλαμβάνονται –οι δικαστές- ότι αποβλέπουν να τους παρασύρουν σε δυσμενή απόφαση σε βάρος του κατηγορουμένου; Και το δέχονται; Πρώτοι οι δικαστές δεν έπρεπε να εγερθούν και να βάλλουν το επίμαχο άρθρο-θεωρητικό περί δικαστών- στη μπάντα και να προχωρήσουν επί της ουσίας της διδικασίας; Με την τόση χρονοβόρον βάσανον εις τι αποσκοπούν…; Γιατί τόση πρεμούρα όταν οι αλήθειες βοούν; Τι ψάχνουν να βρουν; Τι δουλεία έχει στη δίκη αυτή ένα δικό μας άρθρο; Αποτελεί στοιχείο της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο κατηγορούμενος κατηγορείται για άλλο κείμενο. Γιατί δεν εστιάζεται ο ζήλος τους σ΄αυτό; Θα το μάθουμε μεθαύριο Πέμπτη…
Αν και για την ακρίβεια τείνουμε να πιστεύουμε, πως με λίγη ψυχραιμία το άρθρο αυτό εξυπηρετεί το κατηγορούμενο… διότι φωτίζει την αστειότητα της ναυαρχίδας… για την τελική απόρριψη των αιτιάσεων των μηνυτών. Φωτίζει το εσφαλμένο έστω και τραχιά, της προηγούμενης απόφασης. Για να δούμε…Λέτε οι σημερινοί δικαστές, το θέμα να το πάρουν… προσωπικά; Να το πάρουν, αλλά να στραφούν σε μας… αν θεωρούν ότι θίγονται, ότι τα λαλούμενά μας δεν είναι αληθή κι όχι σε έναν άσχετο προς αυτό!
2)Αξιοπερίεργη είναι η στάση του συνηγόρου του Μάκη Βραχιολίδη. Μόλις αντιλήφθηκε την τροπή της υπόθεσης, γιατί δεν έκανε το απλούν: Να απαιτήσει η συζήτηση να περιοριστεί αυστήρα στο συγκεκριμένο κατηγορητήριο την “ναυαρχίδα”… και μόνον! Το άρθρο της press-bank τι δουλειά είχε;;;
3) Γιατί ο Μάκης δέχτηκε να απολογείται για το άρθρο μας και να ορκίζεται ότι δεν είναι συντάκτης του; Θα έλεγε απλά… δεν απαντάω δεν με αφορά…δεν είναι δικό μου. Κάτι ψέλλισε ο ατυχής.. αλλά οι όρκοι του δεν έπεισαν το δικαστήριο που συνέχισε το χαβά του να ασχολείται για κάτι που δεν αφορά τον κατηγορούμενο, αλλά που είναι ολοφάνερη η προσπάθεια να του το φορτώσουν.

4) Έλα όμως κατά διαβολική σύμπτωση, το άρθρο έφερε την υπογραφή ΓΑΒ… Η ομάδα του πικρόξινου Ξύδη… ισχυρίστηκε πως είναι η υπογραφή του Μάκη Βραχιολίδη. ..Δηλαδή Γεράσιμος Αποστολού Βραχιολιδης. (ΓΑΒ) ΄Ετσι λένε… Είναι μια άποψη μεν η οποία εύκολα καταρίπτεται με τα εξής απλά στα οποία όμως κανείς δεν υποβλήθηκε στον κόπο να τα εξετάσει…
α) Ως ΓΑΒ υπέγραφε ο μεγάλος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΛΑΧΟΣ, ιδρυτής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ως ΓΑΒ υπογράφει –ενίοτε, πάντως όχι σε μας- και ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ (ΓΑΒ)=διαβαζόμενο ανάποδα Βραχιολιδης Αποστολος Γεωργίου… Υπάρχουν και πολλοί άλλοι στον Τύπο που υπογράφουν ως ΓΑΒ.. ΓΑΠ κ.λ.π.
Ο κατηγορούμενος όμως υπογράφει πάντα ως Μάκης Βραχιολιδης… Και καλά κουτός ήταν να μην βάλλει ένα ψευδώνυμο, ΣΤΡΙΦΟΜΠΟΎΛΑΣ ας πούμε.. και να αφήσει να τον …”καταλάβουν” οι διώκτες του;
Αλλά γιατί τόση περίεργη, ανεξήγητη πολύωρη ενασχόληση για κάτι που αμέσως θα επιλύονταν με μια απλή ανάγνωση του κειμένου της press-bank. και των κειμένων του Μάκη, που έχουν οι δικαστές μπροστά τους από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, θα αντιλαμβάνονταν με την πρώτη ματιά πως δεν υπάρχει καμιά σχέση των δύο κειμενογράφων ούτε σαν ύφος , ούτε σαν στυλ, ούτε σαν γενική γραφή…
Στο κάτω της γραφής ας ζητηθεί ειδικός “γραφολόγος” κειμενοδιαγνώστης, να το διαπιστώσει! Αλλά η υπόθεση αυτή είναι άσχετη με τη δίκη… Με βάση όμως το δικό μας κείμενο θεωρείται από όλους τους παρακολουθήσαντες εκεί τα τεχθέντα σίγουρη καταδίκη του κατηγορουμένου. ΄Ετσι σχολιάζεται στους πνιγηρούς και ομιχλώδεις διαδρόμους της Ευελπίδων…
Νομίζουμε ότι υπερβάλλουν. Υπάρχουν ακόμη Τσερτσέτηδες στον τόπο, έστω κι αν στους διαδρόμους τα σαϊνια της …μαχόμενης δικηγορίας λένε στον πελάτη τους: Θα σταθούν στο ύψος τους.
--Την έχουμε κερδισμένη την υπόθεση… Είναι πιασμένος ο εισαγγελέας … Μην ανησυχείς με τον πρόεδρο είμαστε συμφοιτητές… Βοούν οι διάδρομοι της Ευελπίδων από τέτοια… και δεν ξέρουμε πια ποιοι πρέπει να ντρέπονται!
Αυτή η ρήση αποτελεί μικρή συνέχεια στο παλαιό κείμενο της press-bank, που είχε την τιμή τόσον να συζητηθεί στο δικαστήριο… και που συνεχίζεται την επόμενη Πέμπτη…
Γνωστά τα δικαστικά και παραδικαστικά τερτίπια. Δείτε κι ένα άλλο από τα αχαμνά που συμβαίνουν προκειμένου να καταδικαστεί πάση θυσία ο δημοσιογράφος.
Δικαστής αφελής ρωτάει τον κατηγορούμενο δημοσιογράφο:
--Και γιατί κύριε το άρθρο σας το βάλατε στην πρώτη σελίδα… ; Να το βάζατε στις εσωτερικές σελίδες!
--Μα τι λέτε… όπου θέλω το βάζω… Δικό μου είναι το χωράφι…Δηλαδή κατά την άποψή σας κύριε πρόεδρε, θα μειώνονταν η σημασία του εγκλήματος, αν το άρθρο το έβαζα σε εσωτερική σελίδα; Το έγκλημα είναι έγκλημα είτε το διαπράττουμε στην κουζίνα είτε στο μπαλκόνι…
Πού να καταλάβουν οι σοφολογιότατοι δικαστές… “Προέταξες το άρθρο πρωτοσέλιδα με πρόθεση να θίξεις τον μηνυτή,” ήταν το συμπέρασμα του δικαστηρίου! Φάε τώρα μάγκα 15 μήνες φυλάκα… 15 μήνες ..ούτε προαγωγός ή παιδεραστής να ήταν! ΄Ετσι γίνονται σωρηδόν οι δίκες των δημοσιογράφων κάτω από τέτοια κριτήρια…και σκηνικό! Και να μην ξεχνάτε πως οι δημοσιογράφοι, έρχονται πρώτοι από όλες τις επαγγελματικές ιδιότητες σε διώξεις. ΠΆΝΩ ΑΠΌ 1500 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ σέρνονται στα δικαστήρια ετησίως: Με ένα στόχο να πάψουν να γράφουν και να κρίνουν… Αυτή είναι η δημοκρατία της φαιδράς πορτοκαλέας!
Εμείς όμως στο μετερίζι μας: Στην πάταξη των διώξεων-χωρίς λόγο, των ανθρώπων του Τύπου, είτε είναι επαγγελματίες ενημερωτές είτε blogers. O συνεχής εκφοβισμός, οι απειλές των πάσης φύσης προς τρομοκράτηση, φίμωση, και οικονομικό γονάτισμα των ανθρώπου του Τύπου, δε θα περάσει. Θα μπορούσαν σ΄αυτό να συμβάλλουν οι δικαστές, αν είχαν τη φώτιση, τη παιδεία και τη σοφία παλαιοτέρων συναδέλφων τους που όντως έχαιραν σεβασμού .. Αλλά ο σημερινός σεβασμός , αυτός ο υποκριτικός και γλοιώδης που εκπέμπεται προς δικαστικούς , δεν επιβάλλεται δια νόμου. Ο σεβασμός ΠΗΓΑΖΕΙ από τη γνώση που οδηγεί στην ευθικρισία…
Υπογράφουμε τώρα ως:
ΓΑΒ-ΓΑΒ … διότι πλέον έχουμε σκυλιάσει με όλα αυτά πρωτοφανή!
---------------------------------------------
Πες μου ποιές υποθέσεις επωνύμων έχεις χειριστεί, να σου πω τι είδους δικαστής είσαι!
Μας δουλεύουν όλους εκεί στον Άρειο Πάγο. Καλά έπρεπε να τα πει ο πρωην συνάδελφός τους Γενικός Επιθεωτητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής ότι οι επώνυμοι έχουν ασυλία; Αυτοί δεν είχαν ακούσει ποτέ τίποτα; Ευαισθητοποιήθηκε τάχα τώρα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση την οποία ανέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ- Ρούσο Παπαδάκη, όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθεί ο κ. Ρακιτζής να προσκομίσει στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Περισσότερα...> www.kentri.gr
--------------------------------------------
ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…

ΞΥΔΗΣ, δήμαρχος Παπάγου-Στρατιωτικός..

ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ δήμαρχος Θεστιαίων Δικηγόρος...
ΝΙΚΟΛΑΟΥ δήμαρχοςΧολαργού-Άρπα-κόλλα
ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ τ.Βουλευτής-Δικηγόρος...
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ!
μωροφιλοδοξοι έχουν αναγάγει τις διώξεις του Τύπου σε φάμπρικα... οι τυχοδιώκτες
--------------------------------------------------------

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

ΜΙΑ πεταμένη σκούνα στου Παπάγου προβιβάστηκε σε ναυαρχίδα!
Αν είχε ψυχούλα το σκαφίδιον θα χαίρονταν για την προαγωγή..
Έθιξε –ανεκδότως-όμως τον Δήμαρχο Παπάγου που σέρνει στα δικαστήρια τον δημοσιογράφο που έκανε χιουμουριστικά την …προαγωγή.
Και βρέθηκαν δικαστές που τιμώρησαν τον δημοσιογράφο! Εκλαμβόντες αυτό το ναυαρχίδα ως προσβλητικό για τον “ναύαρχο”… δήμαρχο…
Δηλαδή ναυαρχίδας ο Ξύδης;
Και αν είναι έτσι κύριε δημοσιογράφε γιατί δεν τον έλεγες σκέτο ΑΡΧΙΔΑ; -που ίσως είναι πιο αντιπροσωπευτικό της πολιτικής συνοικιακής, φανταρίστικης ιδιοσυγκρασίας του;
Αν και από που κι ως που ένα πολύτιμο και ιερόν όργανο του ανθρωπίνου οργανισμού, (το αρχίδι δηλαδή) μπορεί να εκληφθεί ως ύβρις και δυσφήμιση;
Αυτό μόνον ένας ξινόγαλος , Ξύδης , αλλά και οι δικαστές που βυζαντινολογούν , μπορεί να μας το εξηγήσουν…
Βρε πάρτε το χαμπάρι, οι διώκτες του Τύπου… κάνουν τη βελόνα καμήλα, προκειμένου να γονατίσουν το δημοσιογράφο…
Είναι αδίστακτοι κι εμετικά υποκείμενα.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΤΑΙ από τον Τύπο, αλλά στο τέλος στρέφεται… ευγνωμόνως εναντίον του!

Μπουμπούκι της πολιτικής ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΡΕΟΥΛΑΚΟΣ Φανατίλας ακροδεξιός, διετέλεσε και υφυπουργός εσωτερικών… και μια από τις αποφάσεις του αφορά και την επιδότηση ενοικίου σε Αλβανούς λαθρομετανάστες…!!!
Που το περιμένουν πως και πως ειρωνευομενοι τη ελληνική μαλάκυνση!
οία και δημιουργήθηκε θόρυβος. Επιστρατεύθηκε από τον επίσης ομογάλακτό του ακροδεξιό Δήμαρχο Παπάγου, ως βασικός μάρτυς κατηγορίας του δημοσιογράφου.
Είναι γνωστός διώκτης του Τύπου.. Το τελεύταιο άθλημα του πτώματος αυτού της πολιτικής μας, είναι, όπως λέει η είδηση:
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ Ο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ
Τσαντίστηκε ο βήτα περιφερειακός Απόστολος Ανδρεουλάκος κι άρχισε να κάνει τον κόκορα ομιλών και φωνασκών αναιδώς ενώπιον κυρίας. Γνωστή η αγωγή και η ταυτότητά του απο εποχής της επαράτου δεξιάς της οποίας πιστό τσανάκι υπήρξε. Τι μπορείς να περιμένεις αλλαγή; Ο άνθρωπος έτσι έχει εθισθεί στους αυταρχισμούς και στα φασιστοειδή.
Τι ατιμία είναι ρε Ανδρεουλάκο αυτή; Δεν βλέπεις τη μπόχα γύρω σου; Ο δημοσιογράφος που αντέγραψε δικόγραφο, αυτός φταίει, δηλαδή δεν έπρεπε να το γράψει; Να πνίξει στα σκότη όπως όλες οι λαδιές των πολιτικών;
Παρατράβηξε η φαγούρα με εσάς του πολιτικούς. Κοινώς μας τα έχετε πρήξει. ΄Εχετε καταστεί ο υπ άριθμόν 1 διώκτες του Τύπου, εσείς οι πολιτικάντηδες.
_________________
Ρε Καστανίδη, καρντάσι, τα διαβάζεις αυτά που συμβαίνουν στο κουρμπέτι σου…;
Ξέρεις τα χάλια των δικαστηρίων, θα κάνεις κι εσύ μια τρύπα στο νερό όπως κι όλοι οι ένδοξοι προκατάτοχοί, που σε κάθε ευκαιρία κανάκευαν το δικαστικό σώμα…
Πάντως καλή φάμπρικα είναι η δικαιοσύνη… Κάθε μέρα εισρέουν στον κορβανά εκατομμύρια από τις καταδίκες…
Αν όμως δεν υπάρχουν καταδίκες… τί θα γίνει; Για σκέψου το λιγάκι…
Αν για λίγο οι άνθρωποι πάψουν να αλληλομηνύονται… (ο συντριπτικός αριθμός της πελατείας των δικαστηρίων-κι όχι το κοινό έγκλημα) ξέρεις τι θα γίνει; Θα κατεβάσει ρολά το μαγαζί… σου!
Τα υπόλοιπα περί δικαιοσύνης είναι κοινώς παραμύθια


ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ >http://www.press-bank.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: