Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013


ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ:

ΛΟΓΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ...ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ!


Και οι άλλοι 3 ακόμη περισσότερο... 

ΦΑΡΣΑ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ!
ΑΣΤΕΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από την πρώτη στιγμή επισημάναμε την ατειότητα της λίστας Λαγκάρντ. Το ότι το θέμα ήχθη στην Βουλή, κάνει την υπόθεση ακόμη πιο φαιδρή.
Και οι τέσαρες,-Παπανδρεου-Παπακωνσταντίνου, Βενιζελός, Παπαδήμος- κατηγορούνται για σοβαρά εγκλήματα κατά του λαού, με τα μνημόνια που υπέγραψαν.Ο λαός θέλει την κεφαλή τους..αλλά προσάγονται με μία κατηγορία πταίσματος... Έλαβαν τη λίστα που επί ένα χρόνο έκανε τσάρκα από χωρίου εις χωρίς, και διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί 3 ονόματα από αυτήν , συγγενών του Παπακωνσταντίνου! Δράμα-Δραμάτων.., αν αποδειχθεί ότι τα αφαίρεσε ο ίδιος.
Στην απολογητική του ομιλία προς τη Βουλή ο κ. Παπακωνσταντίνου, υπήρξε λογικά και νομικά σωστός.
"--Από που προκύπτει ότι τα αφαίρεσα εγώ, διερωτήθηκε ευλόγως, Άλλη λίστα είχα εγώ, κι άλλη όλοι οι άλλοι. Τα ονόματα των συγγενών μου που αφαιρέθηκαν , αποδείχτηκε πως καθ΄όλα φορολογικά ήσαν εντάξει! Οπότε δεν συνέβη καμιά ζημία του ελληνικού δημοσίου.Ποιό κέρδος είχα  εγώ για να έκανα την αφαίρεση, και μάλιστα τόσον οφθαλμοφανώς .. βλακωδώς;.Κάποιοι λοιπόν είχαν συμφέρον να με στοχοποιήσουν!Ζητούν αποδιοπομπαίο τράγο!" κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Και έτσι φαίνεται πως πάει το πράγμα.. να πέσουν με την αστεία αστήρικτη αυτή κατηγορία, ΟΛΟΙ στα μαλακά. Αλλά να είναι βέβαιοι για ένα; ΄Ολη η σημερινή βουλή με τα όσα έχει επιβάλλει βαναύσως στον ελληνικό λαό εδώ και τρία χρόνια , με τη δραματική επιστροφή στα χρόνια του 1950 (το έχουμε αναρτημένο αυτό σχεδόν μόλις άρχισε η κρίση), δεν θα τη σκαπουλάρουν και θα πληρώσουν για τις ευθύνες τους, είτε τις διέπραξαν λόγω βλακείας, είτε γιατί εκτελούσαν συμβόλαια ξένων! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουν...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ο Παπακωνσταντίνου ( το εξιλαστήριο θύμα που θέλουν)  και οι άλλοι 3 πρέπει λογικά να αθωωθούν, διότι οι κατηγορίες δεν αποδεικνύονται.. Το ότι οι μαχαλόμαγκες της Βουλής παίζουν για μια ακόμη φορά σε βάρος της νοημοσύνης του λαού, με διάφορες κομματικές ίντριγκες,  αυτό είναι φανερό.  Θα δούμε από το αποτέλεσμα τι εντολές είχαν τα γίδια της Βουλής και θα τα ξαναπούμε με τον κόπρο  αυτό..Και πάντως κάποτε όλους αυτούς τους 4 έως 304 , ο λαός θα τους καθήσει στο σκαμνί... για γενοκτονία των Ελλήνων! Και πάντως ισχύει από  το συγκλονιστικό που είπε η Αλέκα Παπαρήγα:
 "Μέσα από τη Βουλή και τη δικαιοσύνη δεν περνάει ποτέ η αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: