Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΟΙ ...ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΟΥΤΣΑΙΝΟΥΝ!



EΔΩ... .ΠΑΡΙΣΙ... Ο "απεσταλμένος μας "... με δικά του λεφτά... και με όλη τη φαμίλια του ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ πήγανε Παρίσι για τη SILMO τη δεύτερη μεγάλη οπτική μόνστρα... μετά τη MIDO, που είναι πρώτη διεθνώς κι αχτύπητη... ΄Αλλωστε το γράψαμε προ καιρού... Η MIDO & SILMO συνενώθηκαν σε ένα επίπεδο συνεργασίας.... Να μη ξεχνάμε πως και οι Γερμανοι και οι Ισπανοί, έχουν σημαντικές δικές τους εκθέσεις   ...ακόμη και οι Ρώσοι!
Παραστατικές οι φωτογραφίες που μας έστειλε ... Αλλά από πληροφορίες και ρεπορτάζ ΓΙΟΚ. Τις είχαμε όμως εμείς νωρίτερα κι έγκαιρα από άλλους "συνεργάτες μας " ..κυρίως φίλους εισαγωγείς.. Μας τα είπανε με δυό λέξεις... " Θαύμάσια η οπτική έκθεση της Γαλλίας, αλλά φέτος ήταν υποτονική!"
Κι αυτή είναι η αλήθεια ... η κρίση δεν είναι μόνο στην Ελλάδα .Έχει προσβάλει ολάκερη την οικουμενη... Και δεν ξέρουμε-αν και ξέρουμε άριστα-ποιός διάολος κινεί τέτοια νήματα... καταστροφικά σε κλάδους όπως η οπτική...
Τσόγλανοι, όπως ο Σώρος ..φιλαράκι του Γ.Παπανδρέου, Γυφτοσκοπιανός...επίσης... τροφοδότης των Σκοπίων... ανθέλληνας ντάλα...  κι άλλοι χρηματιστές, δουλεύουν την παγκόσμια οικονομία...Αληταριό ολκής!!!
΄Ισως οι απανταχού οικονομολόγοι πρέπει να αναθεωρήσουν ...τις θεωρίες τους ... ή ίσως πρέπει να φύγουν από τη μέση... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΟΥΝ... δήθεν επιστημονικά!Πριν μας πάρει ο διάολος! Εμείς τους έχουμε σταλμένους στο διάολο από χρόνια! Δυστυχώς οι πενιχροί πολιτικοί μας ... δεν έχουν όρχεις!
Ειναι αδιανόητο υγιείς κλάδοι, όπως η οπτική, να σέρνονται υποτονικά όπως οι εκθέσεις mido & SILMO...
Για να πάρετε μια ιδέα από τη φετεινή μόνστρα της οπτικής του Παρισιού σας δίνουμε το λινκ http://www.press-bank.gr/ όπου ...έστω και φωτογραφικά να δείτε τι γίνεται στας Ευρώπας...εις την Εσπερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: