Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ...

ΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας...
 ΚΑΡΛΟ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ

΄Εχουμε περγαμηνές  απο το 1996  ως προς την αποχή ... που σήμερα βέβαια αισίως έφθασε σε ύψη ρεκόρ. Πάντως δεν πρόκειται στο μέλλον να υπερβεί το 60%, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες  στην Ευρώπη και Αμερική!
Η αποχή είναι μια περίεργη ιστορία.. που ατυχώς προσμετράται επιπόλαια...ενώ έπρεπε να προβληματίσει σοβαρά, όχι τους επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά κυρίως τους κοινωνιολόγους.
Πάντως για την ιστορία επαναλαμβάνουμε- υπάρχουν δημοσιευμένα ντοκουμέντα στην  PRESS-BANK ..( την μάδερ) πως χάρη σε μας:
1) Καταργήθηκε το εκλογικό βιβλιάριο... .Σήμερα ψηφίζεις ακόμη και με το βιβλιάριο ασθενείας! Ορθόν.
2)Η απειλή των κομματικών μαγαζιών ... πως αν δεν ψηφίσεις ...θα έχεις συνέπειες... έκτινάχθηκε στον αέρα. Αντίθετα προς τα άλλα Μ.Μ.Ε... που μετέδιδαν την υποχρεωτική ψήφο,- και συνεχίζουν ανόως και βλακωδώς-  εμείς φωνάζαμε πως τούτο είναι απόλυτα αντισυνταγματικό... Καί μάλιστα κάναμε και πείραμα...
Στις εκλογές που πρόκηρυξε ο βλάξ Σημίτης για να επιβεβαιωθεί... με ψήφο του λαού ως πρωθυπουργός ,διάδοχος του Ανδρέα , μας έβγαλε έξω από τα ρούχα...
Ως γνωστόν μέχρι χθές ίσχυε  η  διάταξη ... πως δα οι πάντες υποχρεούνται να ψηφίζουν έστω κι αν απέχουν από το εκλογικό τμήμα τους 200 χιλιόμετρα.
Τα πήραμε ανάποδα. Φύγαμε στην Πάρο... Πάμε τη μέρα των εκλογών και ζητάμε βεβαίωση από το αστυνομικό τμήμα,  βεβαίωση ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε στη Αθήνα...!!!
(Ναι τότε θέλανε και τέτοιες βεβαιώσεις οι κωλοκρατικοί..Εμείς όμως ξέραμε πως  από το 1951 έως σήμερα δεν διώχτηκε κανένας... Γιατί; Πλαστικά τα νομικά κόλπα και οι φοβίες προς το πόπολο; Ναί ακριβώς έτσι πέραν του μισού αιώνος τα κομματικά μαγαζιά εκφοβίζουν το λαό... Θέλουν να τον σέρνουν ..στην κάλπη σε κάθε "καύλωμά τους" - και να μας συμπαθάτε για τη λέξη, αλλά πιο χαρακτηριστική  της χυδαιότητας που εκδηλώνουν τα κόμματα, δεν μπορούσαμε  να βρούμε.
Του καύλωσε αυτού του γραφικού Σημίτη να προκηρύξει εκλογές.  Το σκάσαμε για την Πάρο.. . Για να μη ψηφίσουμε..
΄Οταν ζητήσαμε από τα αστυνόμια τη βεβαίωση άρχισαν να παραμιλάνε με τις γνωστές μαλακίες που λένε... ως γνωστόν σε κάθε επισκέπτη του καταστήματός τους...
--ΣΤΟΠ... Κουβέντα δεν σηκώνω. Βεβαίωση θέλω ότι δεν μπορώ ...λόγω απόστασης να ψηφίσω στην Αθήνα....
Ψάχνανε  σε εγκυκλίους, κάνανε το κόκκορα ... επικοινωνήσανε με τον Ανώτερο διοικητη των Κυκλάδων κι αυτός ευφυής, λάλησε: " Δώστε στο μαλάκα αυτό που σας ζητάει κι ας τα βγάλει πέρα με τον Εισαγγελέα!"... Αυτή η ρήση ήταν σε επίκοον απάντων.. Σωστή η απόφαση του διοικητή Κυκλάδων... όμως εκείνο ... για τον Εισαγγελέα... μπερδεύει τη νομική... Διότι από το 1950 ουδέποτε κινήθηκε εισαγγελέας κατά πολιτών που δεν ψηφίζουν!  Χαριτωμένο δεν είναι...;
Κι όμως και ΣΗΜΕΡΑ οι εκφοβισμένοι από την κομματική προπαγάνδα -τόσο δα  σέβονται  τους πολίτες τα κόμματα- θεωρούν.. υποχρέωσή τους ...να τρέχουν στην κάλπη!... Δια να ασκήσουν το ύψιστο δικαιώμα τους... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ  και που ατυχώς υιοθετεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κάρολος Παπούλιας! ,΄Οστις περιθάλπεται με ανοχή ευγενώς από όλα τα σχήματα...Συμπαθής μεν ...αλλά για τα πανηγύρια δε! Sorry mister Greco.. president... αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται...Κόψε πια τις  λαχανοφιλοσοφίες ... και τα χαϊδέματα.

Και τελειώνουμε ...Λάβαμε φυσικά την ιστορική βεβαίωση στην Πάρο .. Ιδού το καταλυτικό επιχείρημά μας:
--Για να καταλάβαιτε  κυρ-Αστυνόμια πως ήταν μαλάκας αυτός που έφτιαξε το Νόμο, σας λέω τούτο:
Για να πάω στο εκλογικό μου τμήμα  ..θέλω δύο ώρες με κάρο από τα Καμένα Βούρλα... Η Πάρος που προσμετράται σε ...μίλια... χρειάζεται 7 ώρες διαδρομή... (με πλοίο) ναι ή ου μωρέ;
Η Πάρος απέχει , ας πούμε 100 χιλιόμετρα από την Αθήνα.. αλλά θέλει 7΄΄ωρες για να φτάσεις εκεί με πλοίο... ενώ τα Καμμένα Βούρλα ... δεν θέλουν παρά μονο 2 ώρες με αυτοκίνητο!
Άρα ο χαλβάς νομοθέτης ... ή ήταν πιομένος .. ή δεν ήξερε γεωγραφία ή και τα δυό!
Αλλά τι να λέμε... τα έχουμε καταγεγγραμμένα σε άλλες σελίδες του ιστοτόπου αυτού...

Σκέτο πανηγύρι ... όπως αντιλαμβάνεστε... Να γίνει άπαξ δια παντός κατανοητό πως ΑΠΑΝΤΕΣ δεν υποχρεούμαστε-ΚΑΤΆ ΤΟ Συνταγμα ... ΣΕ ΨΗΦΟΔΟΣΊΑ, σε συμμετοχή στις κάλπες.. ! Θέλουμε ψηφίζουμε... δεν θέλουμε ΟΧΙ! Κανένας νόμος δεν θα σας στριμώξει!... ΝΑΙΣΚΕ;-Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;ΤΑ κόμματα δεν σας σέβονται...  ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ  των κόπων σας είναι!!!Σας θεωρούν ΟΛΟΥΣ πρόβατα για να σας σέρνουν στις κάλπες κατά πως γουστάρουν... ΕΙΣΤΕ...μας εκλαμβάνουν ως αυτονοήτως ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ, έτσι ή αλλοιώς!
Τέρμα τα δίφραγκα. Κομματόσκυλα... και μίστερ Παπούλια...πρόδρε Δημοκρατίας ... που θεωρείτε ότι πρέπει να ψηφίζουμε... Ποιούς; Τα λαμόγια;  Τους αρχιλήσταρχους  της τσέπης του λαού; Για πόσα επί πλέον χρόνια;... Αυτοκαθαριστείτε εσείς οι πολιτικοί- που μας έχετε μαγαρίσει-  και μετά να μας λέτε τι πρέπει να πράξουμε... ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ!

ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: