Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΤΑΞΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ”-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ του Καλάμου…

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του σημερινού δημάρχου ..κτηνοτρόφου-χασάπη ΛΙΤΣΑ και του οικοπεδολόγου –”φάγου”..ΚΤΗΜΑΤΙΑ…ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ …
Ο μεν ένας έλαβε 100 ψήφους κι ο έταιρος 70…!
ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!
Μα οι δύο μάγκες επί 40 χρόνια διαφέντευαν τον τόπο … με τσαμπουκά-με αρβανήτικο ξεροκέφαλο και διαπλοκές … με τα κολυβογράματά τους! Αγράμματοι είναι με περικεφαλαία!
Ήταν πάντα για τα πανηγύρια…αλλά τώρα έχουν πλέον και Πιστοποιητικό…καθολικής απόρριψης! Δεν πήγαινε άλλο με την ανεπάρκειά τους… Την ομορφότερη γωνιά της Αττικής την είχαν καταδικάσει σε αφάνεια με τη στενοκεφαλιά τους!
ΝΕΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ –ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ
Στο τοπικό Συμβούλιο Καλάμου, του ενιαίου Δήμου ΩΡΩΠΟΥ, τώρα πια υπάρχουν οι ελπιδοφόροι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΜΟΒΙΤΗΣ,(ΤΖΩΡΤΖΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ (ΑΛΕΚΟΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, και ο γιατρός ΝικολόπουλοςΦαίνεται πως οι κάτοικοι του γραφικού οικισμού Καλάμου Αττικής ξάφνου αφυπνίστηκαν κι απεφάσισαν να τους στείλουν στα τάρταρα, ύστερα από 40 χρόνια, που οι δύο αυτοί αστέρες τους κάθονταν στο σβέρκος με τα πανάθλια , χωριάτικα κι αρβανήτικα καμώματά τους… Και με την ψήφο τους τους εξαφάνισαν από το χάρτη.. δια παντός.. ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ! Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα!


Οι δύο, εν λόγω, αποτελούσαν άλγος για την περιοχή ,αφού επί δεκαετίες αποτελούσαν το δίδυμο της πάσης φύσεως διαπλοκής , αφού να φαντασθεί κανείς πως η μικρή κοινότητα μπορούσε να είναι το πρώτο αστέρι της αναψυχής στην Αττική, με τις στενοκέφαλες ενέργειές τους .. την είχαν βυθίσει στην εγκληματική αφάνεια…
Οι Καλλικράτειες εκλογές της περασμένης Κυριακής έφεραν στην επιφάνεια τέσσαρες νέους αστέρες, νέους ανθρώπους με εγνωσμένο δυναμισμό κι ανησυχίες για τον τόπο.
ΠΡΩΤΟΣ από την κάλπη βγήκε ο δημοφιλής εφημεριδάς –διατηρεί βιβλιοπωλείο και πρακτόρευση εφημερίδων- κ. ΔΗΜ. ΧΟΡΜΟΒΙΤΗΣ (ΤΖΩΡΤΖΗΣ)
Ακολουθούν … ο διάσημος ΑΛΕΚΟΣ( στέκι εύφρανσης…παναθηναϊκώς γνωστόν ) κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ,
O ΕΠIΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ,συμπαθέστατος, σεμνός-δυνατός επιχειρηματίας.
Και κάποιος γιατρός Νικολόπουλος, ή κάπως έτσι… ΑΠΑΝΤΕΣ νέοι άνθρωποι, καθαροί, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν άλλα φτερά στους Αγ. Αποστόλους και στην περιοχή του Καλάμου.
Πράγματι η δυάς της συμφοράς του Καλάμου… –ΛΙΤΣΑΣ- ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !… και οι πάντες αισθάνονται ανακούφιση… και δεν την αποκρύπτουν…
Τι θα γίνει τώρα; Ψυχραιμία…
ΙΔΟΥ τι μας δηλώνει ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΜΟΒΙΤΗΣ (ΤΖΩΡΤΖΗΣ)


Ο κ.Δημ.Χορμοβίτης στο κατάστηματά του που αποτελεί κέντρο…διέλευσης παντός . Δημοφιλής και εκ πατρός…(ΤΖΩΡΤΖΗΣ)..αγαπητότατοι αμφότεροι λόγω φύσεως αλλά μαζί με τήν ευγενή μητέρα του Μαρία Χορμοβίτη, , βγήκε πρώτος ..σε ψήφους για του τοπικό Συ,μβούλιο Καλάμου… και μάλλον θα είναι ο επόμενος πρόεδρος… Εν πάσει περιπτώσει… ΄Η αυτός ή κάποιος άλλος από τους 4 εκλεγέντες ήδη … που αναφέρουμε πιο άνω,η εικόνα του Καλάμου… πλέον θα έχει μια άλλη …προοπτική. Κι αυτό είναι που μετράει .Επί 40 χρόνια η πλεονεκτικότερη περιοχή της Αττικής, λόγω της στενοκέφαλης πολιτικής …ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ –ΛΙΤΣΑ,ΧΑΣΑΠΗ, αποτελούσε συνοικία εν ανυπαρξία. Τη ζωή στον τόπο την έδιναν οι Μέτοικοι… εξ Αθηνών! … που είναι ούκ ολίγοι αλλά και διαπρεπείς πολίτες… Ο Μπιθικώτσης εδώ έχει σπίτι.. πολλοί άλλοι τραγουδιστές διάσημοι, σπουδαίοι δημοσιογράφοι… ακόμη και υπουργοί σημερινοί… Επί τέλους πια σταματάνε οι πλάκες με χασάπηδες ..και οικοπεδολόγους… της μάσας! ΣΤΟΠ. Τέρμα!


Ο κ. Δημήτρης Χορμοβίτης σε δηλώσεις του προς την PRESS-BANK,είπε:


“--Νομίζω ότι ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο για τους Αγ.Αποστόλους και τον Κάλαμο με την επικράτηση νέων ανθρώπων… Μάλλον, όπως δείχνουν τα πράγματα θα είμαι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλάμου στον διευρυμένο Δήμο Ωρωπού. Αλλά δεν έχει σημασία ποιός από τους 4 που επεκράτησαν . Είμαστε φίλοι, και προ παντός ανησυχούντες για το “χωριό” μας. Εγώ προσωπικά θα αγωνιστώ για το οικιστικό της περιοχής… Δηλαδή να ενταχθούν στο σχέδιο… όλα τα εμφανιζόμενα σήμερα ως..παράνομα κτίσματα… Ακόμη η προαγγελθείσα “κατασκευή μαρίνας”, που δεν διαφωνώ να δημιουργηθεί στη περιοχή, αλλά το ερώτημα είναι πού; Σε ποιά θέση; Και πάντως όχι εκεί που πρόχειρα προσδιόρισε η προηγηθείσα διοίκηση του Δήμου μας…
Ναί ,αισιοδοξώ πως θα αλλάξει το τοπίο στο Κάλαμο… Οι άνθρωποι που εξελέγησαν κομίζουν έναν άλλο αέρα δημιουργίας… “


Ο κ. Βασιλάκος Παναγιώτης ... είναι αγαπητός και σεμνός ...αν κι ενίοτε τζαναμπέτης!. Είναι ο άνθρωπος που φρενάρησε τη δημιουργία μαρίνας στη νεκρή πλαζ (τάχα μου) του Δήμου Καλάμου... εκεί κοντά στην ιδιοκτησία του... Μια βλακώδη ενέργεια του ...κτηνοτρόφου Δημάρχου... Λίτσα... που ούτε τη δική του ψήφο είδε στις προσχθεσινές κάλπες! Ναι να γίνουν μαρίνες στους Αγίους ... αλλά ..πού; Ο νεοεκλεγείς σύμβουλος στην περιοχή ... θεωρούμε ότι θα δώσει ρέστα για το θέμα...Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΩΝΗΣ... είναι δημοφιλής σε όλους  ... ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ... Ηλεκτρολόγος ΓΑΡ.Εξετέθη ,,,εκλογικά αλλά δεν φτούρησε... Οπότε..... ας κόψει το ρεύμα και τον βήχα...σ ΟΛΟΥΣ που δεν τον ψήφισαν!... Ενώ ο άνθρωπος ασχολείτεια με τα κοινά...προ γέννεσης των ψηφοφορών του... .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ κι ΕΔΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ http://www.press-bank.gr/ (ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ -ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ και ενότητα ΤΑΞΙΔΙΑ .. που θα βρείτε στο ποδάρι κάθε σελίδας )

Τους άλλους επικρατήσαντες δεν τους βρήκαμε. Ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@press-bank.gr  .. η στο τηλέφωνο 22950-85644 για να μάθουμε τις σκέψεις τους…και να τις αναδείξουμε…ασφαλώς…


______________________ 16.11.2010

Στην επαναληπτική της δεύτερης Κυριακής έγιναν πολλές ανατροπές. Στο Δήμο Ωρωπού φέρονταν ως φαβορί ο Λίτσας.. αλλά τον τουμπάρησε ο  γιατρός Οικονομάκος.. (πάντα οι γιατροί μας τουμπάρουν... )
Οι του Λίτσα φόρεσαν μαύρα και πλερέζες. Αβάσταχτος ο πόνος... Βαρύ και δύσθυμος ..ο άνω παρουσιαζόμενος κ. Δημ. Χορμοβίτης... που ήλθε πρώτος σε ψήφους... αλλά πάτωσε ο συνδυασμός του...
Ο κ. Χορμοβίτης είναι εκ φύσεως χαμογελαστός άνθρωπος ..όμως χθές είχε τα μαύρα του χάλια!
--Γιατί κύριε έχεις τέτοια πένθιμη μούρη, τον ρωτούσαν...
--Πως να μην έχω... έχασε ο συνδυασμός μας... απαντούσε... Λες και θεωρούσε ότι ο Λίτσας θα ήταν αυτονόητα δήμαρχος Ωρωπού!
--Συμβαίνουν αυτά ..Και ο Κακλαμάνης έχασε και ο Γκιουλέκας... Προς τι ο σπαραγμός;...
Μπά, που να καταλάβει... ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ... είναι ακόμη ...βαριά μουτρωμένος!
Θα του περάσει ... και θα ξανααποκτήσει το φυσιολογικό χαμόγελό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: