Παρασκευή 15 Απριλίου 2011


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ
 ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
Όργιο ψευδολογίας και συκοφαντιών στον Αθήνα 9,84 – Έρχονται μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου
Λάβαμε από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το ακόλουθο e-mail:
Νέα συκοφαντική επίθεση εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος είχαμε και σήμερα από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 9.84, τον οποίον έχουν πληρώσει χρυσό οι Αθηναίοι, για να τα τσεπώνουν κάποιοι αργόμισθοι και για να κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα κάποιοι επαγγελματίες μπολσεβίκοι. Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού (11 με 12) το θέμα ήταν η πρόσφατη πανεπιστημιακή έρευνα για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα της χώρας.
Ακούστηκαν τα μύρια όσα εις βάρος του Κινήματός μας από κάποιον «εκπαιδευτικό», ο οποίος ανέφερε εκτός των άλλων ότι η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση (και όχι πολιτικό κόμμα, που ο επικεφαλής του έχει εκλεγεί από τους Έλληνες πολίτες των Αθηνών) και στρατολογεί μαθητές για να τους εμφυσήσει το μίσος. Εν συνεχεία βέβαια η κατάσταση ξέφυγε και όσα ειπώθηκαν αποτελούν ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μας, για την οποία κάθε υπεύθυνος θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ανέφερε λοιπόν ο εν λόγω εκπαιδευτικός ότι γνωστός του καταστηματάρχης από τον Άγιο Παντελεήμονα του είπε ότι Χρυσαυγίτες τον πλησίασαν για «να δίνει κάτι στα παιδιά για να τον προστατεύουν…». Αυτή η αισχρή, αστήρικτη και ανυπόστατη συκοφαντία εις βάρος του Κινήματός μας δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη και ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς το νομικό μας τμήμα έχει υποβάλλει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.
Στο πλευρό μας φυσικά βρίσκονται και οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, που γνώρισαν από πρώτο χέρι το ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά των μελών μας στον αγώνα τους για μία ελεύθερη και αξιοπρεπή ζωή. Από την άλλη πλευρά οφείλει να γνωρίζει και η διοίκηση του 9,84 και η νέα δημοτική αρχή, πως έχουν και αυτοί ευθύνη για τις εν λόγω συκοφαντίες, καθώς και για τον γενικότερο αποκλεισμό που υφίσταται η δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».
elliniki avgi.jpgelliniki avgi.jpg

______________________________________

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, πεζοπορία κατά μήκος της ρεματιάς, από τα Λουτρά, Περάστρα έως Κώμης

Παγκοσμία Ημέρα Μνημείων - Η Πολιτιστική Κληρονομιά του νερού
Ελάτε να γνωρίσουμε τους νερόμυλους της Τήνου! Στις 18 Απριλίου γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα μνημείων που για το έτος 2011 είναι αφιερωμένη στην κληρονομιά του νερού (νερόμυλοι, πηγάδια, υδραγωγεία, γεφύρια, βρύσες, κρήνες κ.ά.). Οι διεθνείς οργανισμοί UNESCO και ICOMOS καθιέρωσαν αυτή την ημέρα για να γνωρίσει όλος ο κόσμος τον πλούτο και τη σημασία των μνημείων του πλανήτη αλλά και για να ευαισθητοποιηθεί για τα μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: