Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ (κληρονομικό χούγι) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ... ΟΤΑΝ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ!
Από http://www.indobserver.blogspot.com/

Στο μεταξύ ας κάνουμε κι εμείς ένα σχόλιο. Για τους επαγγελματίες προστάτες- νταβατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ!Ξαναχτύπησαν οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ χθές. Επετέθηκαν κατά του Υπουργού Λομβέρδου... και βγήκαν ανίσχυντα οι πρόστυχοι κουκουλοφόροι της ηγεσίας του φαιδρού αυτού σχηματισμού να λένε ότι ήταν προβοκάτσια σε βάρος τους...΄Εγινε σαματάς κι ο Πάγκαλος τους στόλισε δεόντως... ΄Ομως εμείς σε όσες ιστοσελίδες ελέγχουμε επί έτι -με καρεδάκια- φωνάζουμε  ΘΑΨΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ...
Πρό ολίγου μάλιστα τα μισθοφόρικα τσογλάνια επετέθηκαν κατά του Νομπελίστα Τζιμ Γουάτσον, ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΤΗς ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΕΠΊΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΣ του (αυτός που ανακάλυψε το  DNI ) και παραλίγο να τον χτυπήσουν.. Ευτυχώς που βρέθηκαν άλλοι φοιτητές που τουλούμιασαν τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ...Ακριβώς αυτό θέλουν όλοι τους: ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΜΑ! 
Θάψτε τους , μην τους αφήνετε να σηκώσουν κεφάλι... Σήμερα πάλι θα δείτε το διασυρμό που θα έχουμε στο εξωτερικό... Γιατί επετέθηκαν κατά της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας; Διότι λένε τα φασισταριά αυτά της αριστεράς ... είναι ρατσιστής! Τέτοια υποκείμενα είναι από κορυφής έως πάτου οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: