Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011



ΑΠΡΟΣΔΟΚΕΙΤΗ -ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

TEΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ, ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΟΚΑΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΕΔΙΩΞΕ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ!

Η χθεσινή είδηση που βγάλαμε - κι αναδημοσιεύθηκε από σεκάδες blogs- για τον ψυχίατρο Ντάβαρη, υπεύθυνο ΟΚΑΝΑ Λάρισας, όπως περίπου φαίνονταν από την επιστολή της απεγνωσμένης κυρίας Κ.Κ- είχε αναμενόμενη μεν αλλά απροσδόκειτη εξέλιξη, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο εν λόγω υπεύθυνος “θεραπείας” εξαρτημένων, είναι αθεράπευτα προβληματικός o ίδιος...
Αντί να διαψεύσει τα διαλαμβανόμενα στο ρεπορτάζ και να εμφανισθεί ως νουνεχής, αυτός έδειξε όλη του την απανθρωπιά..Διέταξε να μην χορηγηθεί στην ασθενή το φάρμακο υποκατάστασης! Και την έδιωξε κακήν κακώς... καλώντας μάλιστα και την αστυνομία!
Σήμερα το μεσημέρι μετέβη στο ΟΚΑΝΑ Λάρισας η κ. Κ.Κ. Kαι εκεί την ανέμενε ο προϊστάμενος του ως μενόμενος ταύρος. Ενοχλημένος προφανώς από τα δημοσιεύματά μας της επετέθη ως μενόμενος ταύρος έτοιμος να χειροδικήσει, απειλώντας με μήνυση για συκοφαντία... -προφανώς για τα δημοσιεύματα- και μάλιστα κάλεσε οργισμένος και την αστυνομία...
--Θα κάνει μήνυση για συκοφαντία κατά της κυρίας;... Ποιάς όμως; Εμείς δεν αναφέραμε το όνομά της... Να κάνει σε μάς αν έχει κότσια, ο ανεκδιήγητος!
Διέταξε να μη τις δωθούν τα προγραμματισμένα υποκατάστατα και να σταματήσει τη θεραπεία της!
Η κυρία, με τον συνοδό της -μάρτυρας- έφυγαν τρομοκρατημένοι (γνωρίζετε την ψυχολογία των εξαρτημένων ατόμων και τις δραματικές σχέσεις τους με τα αστυνόμια)προκειμένου να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας...
Αυτά τα θεάριστα και..ψυχολογικά άψογα έγιναν σήμερα στο ευαγές ίδρυμα του ΟΚΑΝΑ Λάρισας.
Και ερωτάται για μια ακόμη φορά: Μήπως ο Ντάβαρης ο ίδιος είναι προβληματικός και τον βάλανε να κουμαντάρει άλλα προβληματικά άτομα; Παροτρύναμε τον τοπικό Τύπο (ηλεκτρονικό και έντυπο) να κάνει έρευνα.. Αλλά δεν επισημάναμε σχεδόν τίποτε; Τι συμβαίνει περιθάλπεται ο Ντάβαρης δια της σιωπής του τοπικού Τύπου;..
Για όλα αυτά τα παρακρουστικά καλούμε το Υπουργό Υγείας να επέμβει. Ζητάμε να ερευνηθουν όλος ο φάκελλος του ΟΚΑΝΑ Λάρισας ... σε εύρος.. Βογγάνε οι πάντες εκεί που...εξαρτώνται από τα κέφια του ..ακούνητου αυτού κυρίου!

Και τον προειδοποιήσαμε, ύστερα από τη χυδαία συμπεριφορά του έναντί μας (έκλεισε χωρίς λόγο το τηλέφωνο) να επικοινωνήσει μαζί μας για να δούμε σε ανθρώπινα πλαίσια το πρόβλημα που έχει με τη συγκεκριμένη ασθενή... Αν δεν μας πάρει τηλέφωνο ..τονίσαμε.... θα αρχίσουν να χτυπάνε τα νταούλια... Κι άρχισαν ήδη.

TH ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ..που ενόχλησε τον χείριστο αυτόν δημόσιο "λειτουργό" θα την δείτε αμέσως πιο κάτω 

Δεν υπάρχουν σχόλια: