Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ... ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ!

Λογικό... διότι έστησε το κομματικό τσαρδάκι... από προσωπικους παρορμιτισμούς και μόνο,χωρίς το παραμικρό υπόβαθρο... και τώρα εισπράττει τα επιχείριά του... Εν τάξει ο "μπαμπές" ουδέποτε αντιπροσώπευε κάτι τις στο πολιτικό γίγνεσθαι. Μια ζωή νεροκουβαλητής ήταν!

Καμμένος: Οι παρακρατικοί της κυβέρνησης πιέζουν με το ΣΔΟΕ
Για την ανεξαρτητοποίηση των Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και όχι μόνο, μίλησε ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έκανε λόγο για πόλεμο εναντίον του κόμματός του, ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματός του με την Ν.Δ. ήταν κατηγορηματικός.

«Θέλω να είμαι σαφής. Εγώ είπα πριν από τις εκλογές, “ούτε νεκρός με τον Σαμαρά”. Το επαναλαμβάνω και τώρα. Με τον Σαμαρά δεν υπάρχει ποτέ και καμία περίπτωση, ούτε με τον Βενιζέλο, τους ανθρώπους που δολοφονήσαν συμπατριώτες μου και παραδώσαν την εθνική κυριαρχία της

 Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ...ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ- ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ...ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! (είναι Σαλονικιός)


Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ ως περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε από την Κομοτηνή και εν συνεχεία από την Αλεξανδρούπολη, δηλώσεις για το θέμα:

«Εδώ και 38 χρόνια, από τότε που έχτιζα την ΕΤ3, γνώρισα τη Δράμα, τη Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο. Και δεν ήταν απλά μια γνωριμία, αλλά μία ολόκληρη περιοχή που δημοσιογραφικά την υπηρέτησα με πάθος, με συνέπεια, με συνεχείς παρεμβάσεις μου και με πάμπολλα ταξίδια, μέχρι και πολύ πρόσφατα με το μικρόφωνο στο χέρι, μπροστά από μία κάμερα.

Και ήταν η συνέχεια, η τωρινή, της κοινοβουλευτικής μου πορείας ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου έδωσα όλο μου το βάρος στα μείζονα εθνικά ζητήματα που αφορούν και την Μακεδονία (δεν παραδίδουμε το όνομά της στα Σκόπια) και την Θράκη. Μόνο για την Θράκη, που λόγω Προξενείου και Άγκυρας είναι σε επικίνδυνη κατάσταση, έκανα τόσες πολλές παρεμβάσεις στη Βουλή, όσο ούτε όλοι οι άλλοι Θρακιώτες βουλευτές μαζί. Το έχετε διαπιστώσει και από τις 21 επισκέψεις περιοδείες μέσα σε ελάχιστους μήνες

Ο ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΤΣΙΠΡΑΣ...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟΧΑΜΕΝΟΣ!ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΟΡΓΟΣ!
ΤΟ .."ΤΣΟΓΛΑΝΙ"Ο ΑΛΕΞΗΣ!
Ε, ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΌ ΥΠΗΡΈΤΗΣΕ ...ΑΛΛΑ ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ... ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝΕΙ!
Αυτοί οι του ΣΥΡΙΖΑ...κατέστησαν από την αγανακτησμένη ψήφο του ελληνικού λαού ... ΚΑΙ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ... Εξεπλάγησαν και κατεπλάγησαν και οι ίδιοι, που από 3-4% πολιτικής δύναμης που διέθεταν ξάφνου  έγιναν αξιωματική αντιπολίτευση! Κυριολεκτικά παλάβωσαν! Κι ακόμη παραμιλάνε ... αντί δε να εκμεταλλευτούν την ελληνική οργή, να κατανοήσουν τη σημασία της και να δράσουν άμεσα υπερ του λαού και της Ελλάδας ...βυζαντινολογούν με τη γνωστή ξύλινη γλώσσα τους.
Δεν έχουν καταλάβει τι τους έλαχε-ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ από το τίποτε!..Μια και ήσαν  ως πολιτικός λόγος ΜΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ!...και επειδή υιοθέτησαν πρακτικές ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ 
- Οι βανδαλισμοί στα εμπορικά κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων ήταν η στρατηγική τους!ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ-ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΉΤΑΝ... Παραμένει δε μυστήριον διότι το κομματίδιον αυτό δεν χαρακτηριστικε ακόμη  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Εν συνεχεία είμαστε όμως  μάρτυρες...να βλέπουμε τον ΤΣΙΠΡΑ στο Τέξας να δηλώνει πλήρη υποταγή στους κοινούς γκανγστερςτων ΗΠΑ ... και μετά στην ΜΑΝΤΑΜ ΦΡΑΟΥ ΜΑΡΚΕΛ...
Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΡΙΖΑ
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ που προσκυναει
σήμερα ΚΑΘΕΤΑ τη ΘΛΙΒΕΡΗ
ΜΑΡΚΕΛ!
Ενώ χθες ο υπαρχηγός του Δραγασάκης έρχεται με μια αναίτια επιστολή του προς τους Γερμανούς να δηλώνει πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ..βασικά θα είναι ...καλό παιδί και οι βάρβαροι...βαβαροί να μην ανησυχούν
Η ευτέλεια του δήθεν προοδευτικού κι επαναστατικού ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη δόξα της!
Τι να πεις; Τι άλλο να πεις;Οι καμπάνες είχαν χτυπήσει για το κομματίδιο αυτό..Μα δεν το κατάλαβε! Οι ψηφισαντες ΣΥΡΙΖΑ το κάνανε από θυμό κι αντίδραση  κι όχι από πίστη στις ιδεολογικές μαλακίες των αριστερών... του τυχοδιωκτισμού....
Ο Δραγασάκης σήμερα με την επιστολή του προς Γερμανούς καταδεικνύει το πόσο ξεβράκωτοι ειναι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και απίστευτα προσκυνητάδες προς κατακτητές και οικονομικούς δολοφόνους.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ... (και μάγκας παντός καιρού)
  

Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που καναμε σε συνέχειες ΕΡΕΥΝΑ... για την απειλή των ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!... Οι Ισλαμιστές είναι απειλή! Απολαύστε τον αληταρά ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ πως αντιμετωπίζει ΄Ελληνα που διαμαρτυρήθηκε γιατί οι μουσουλμάνοι...καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους και μετατρέπουν την ΑΘΗΝΑ σε χώρα του Αλαχ!...προσευχόμενοι...Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ και μας ζητάνε και ρέστα οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!!! ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΛΟΣ ΑΡΑΒΟΩΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΊΑΣ!


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ! 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2010 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡOΤΕΡΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ;

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΜΕΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;

Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ";ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:ΕΙΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ),ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΠ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (!!!) ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!
 
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ,"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός ερμηνευτής και εμβληματικός εκπρόσωπος του «Νέου Κύματος», Λάκης Παππάς.
Ο Λ. Παππάς γεννήθηκε στην Πρέβεζα και έκανε την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση το 1959, ενώ αναδείχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο με την «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι.
Από τα πιο γνωστά του τραγούδια ήταν «Πάει κι αυτή η Κυριακή», «Μη κουραστείς να μ΄αγαπάς», «Ήταν καμάρι της Αυγής» «Μανούλα μου», «Ο Έκτορας κι η Ανδρομάχη», «Έλα μαζί μου», «Ρίχνω την καρδιά μου στο πηγάδι».
Υπήρξε σοβαρός, γιατί ήταν αισθαντικός καλλιτέχνης ... Ποτέ δεν θορύβησε...ποτέ δεν  μπήκε στο γλοιώδες σύστεμ του life style... Σημάδεψε την εποχή του νέου κύματος μαζί με τους επίσης σοβαρότατους:  την Καίτη Χωματά, τον Βιολάρη κ.α. Στην εποχή της αυθάδους και σαρωτικής κάθε αξίας τηλεοπτικής εποχής... ο σημαντικός αυτός καλλιτέχνης ...απλά δεν υπήρχε... Τον είχαν οι καραγκιόζηδες θάψει από τότε!.. Επί σχεδόν μισόν αιώνα, κανείς μας δεν έμαθε πως ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης έβγαζε το ψωμί του.. Αν κάποιοι γνωρίζουν ας μας πληροφορήσουν πληζ...(e-mail: pressliberty@gmail.com )

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ 

ΗΜΕΡΑ..ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

στο
τακα-τακα!



Διαλέξτε την πληροφόρηση
 που χρειάζεστε 
KANTE
KLIK ΣΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΝΕΩΝ


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες

 ειδ...





ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ… ΚΑΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΝΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ


Με τα νυστέρια ζώθηκε ο Άδωνις στη μέση,
βέλη έχει φαρμακερά κι’ ενέσεις στη φαρέτρα,
λέει πως αποφάσισε τον ΕΟΠΥΥ να δέσει,
με πλάνα άκρως μυστικά και με καινούρια μέτρα !

Μέχρι που υποκλίθηκε και στου Λαού το σπίτι,
με λόγια κολακευτικά σ’ Αλέκα και σε Λιάνα.
Βέλη ρίχνουν στο Σύριζα, τον θέλουνε ερημοσπίτη,
κι’ ακόμα δεν τα είδαμε του Άδωνι τα πλάνα !

Βλέπω να κλειδωνίζονται  Πασοκο-συμμαχίες.
Οι άνεμοι που σπείρανε σαν θύελλες φυτρώσαν,
όπου μεσ’ την διακομματική γίναν αψιμαχίες,
που με δρεπάνι και σφυρί τον Άδωνι τον ζώσαν !

Με το δρεπάνι ο Άδωνις θα κόψει τα ζιζάνια
και τα κρανία με σφυρί θα τα ταρακουνήσει.
Νεκροτομεία θα γίνουνε, τρελοκομεία, Τζάνεια
και οι γιατροί δεν διέγνωσαν του Άδωνι την κρίση !


Χ.Χ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-FUNNY
(ΠΟΙΗΤΗ ΑΛΜΠΑΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: