Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μαρουάν Τουμπάσι: «Η Ελλάδα συνάπτει συμβάσεις και στρατιωτικές συμφωνίες με το Ισραήλ το οποίο κατέχει παράνομα εδάφη της Παλαιστίνης και διαπράττει εγκλήματα πολέμου»! 

  • «Ξεπερνάνε τους 1875 οι μάρτυρες και τους 9.500 οι τραυματίες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σοβαρά. Περισσότεροι από 250.000 Παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν από τις εστίες τους»
  • «Το 40% των θυμάτων από τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ είναι Παλαιστίνιοι κάτω των 18 ετών»
  • «Στη Γάζα συντελείται μαζική σφαγή στα γυναικόπαιδα, μια γενοκτονία. Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρες οικογένειες»
  • «Το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα πολέμου. Πρέπει να σκοτωθούν άλλα 10.000 Παλαιστίνια παιδάκια για να τα αναγνωρίσει η διεθνής κοινότητα ως εγκλήματα πολέμου
  • «Προσχεδιασμένη η επίθεση του Ισραήλ: για να βγει από το πολιτικό του αδιέξοδο μάς έσυρε σε κύκλο βίας και αίματος, ώστε να παρουσιαστεί στη διεθνή κοινότητα ως θύμα των βομβαρδισμών της Χαμάς»
  • «Το Ισραήλ χτίζει στην Παλαιστίνη ρατσιστικό τείχος πουαπλώνεται σε 711 χιλιόμετρα, έχει τριπλάσια έκταση από την περίμετρό της. Μας έχει εγκλωβίσει σε μια τεράστια φυλακή»
  • «Ο αριθμός των εποίκων στη δυτική όχθη φτάνει σήμερα τους 750.000 Ισραηλινούς»
  • «Πρέπει να καταλάβουν ότι εφόσον υπάρχει κατοχή, από μέρους μας θα υπάρχει αντίσταση»
  • «Η Ισραηλινή κοινωνία ρέπει προς τον εξτρεμισμό, όπως και η πλειοψηφία της Ισραηλινής κυβέρνησης απαρτίζεται από εξτρεμιστικά στοιχεία»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Σε μια δραματική συνέντευξή του στην «Ε.Ω. της Κυριακής», ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Αθήνα κ. Μαρουάν Τουμπάσι σκιαγράφει την τραγωδία που ζουν οι Παλαιστίνιοι στη λωρίδα της Γάζας. Στην περιοχή που θεωρείται η δεύτερη παγμοσμίως πιο πυκνοκατοικημένη, εκεί όπου ανά ένα τετραγωνικό μέτρο ζουν έξι άνθρωποι, οι ισραηλινές βόμβες πέφτουν σαν χαλάζι!  «Το 40% των θυμάτων από τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ αφορούν Παλαιστίνιους κάτω των 18 ετών», υπογραμμίζει ο κ. Τουμπάσι, επισημαίνοντας ότι έχουν ξεκληριστεί ολόκληρες οικογένειες από τις βόμβες των Ισραηλινών, που ρίχονται για να προκαλέσουν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Πρόκειται για ένα νέο ολοκαύτωμα το οποίο ήδη πολλοί ηγέτες το παραλληλίζουν με αυτό που προξένησε ο Χίτλερ, ωστόσο η ελληνική κυβέρνηση δεν καταδικάζει δημοσίως τις επιθέσεις του Ισραήλ. Το ότι η Ελλάς είναι συνένοχη στο έγκλημα σε βάρος των Παλαιστινίων προκύπτει μέσα από τα λεγόμενα του κ. Τουμπάσι. Αφού εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον  ελληνικό λαό που ξεχύνεται στους δρόμους για να στηρίξει τον παλαιστινιακό λαό, αναφορικά με την ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Τουμπάσι είναι αποκαλυπτικός: ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/blog-post_917.html 


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑ... Η ΣΚΙΟΥΡΆΚΙ ΣΤΗ ΦΆΚΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;


ΠΟΥΤΙΝ: “Θα πεινάσετε και θα ψοφήσετε στο κρύο”. Σκληρή προειδοποίηση στα κράτη της Ε.Ε. – Δουλική απάντηση Βενιζέλου: “Εμείς κάνουμε ότι μας λέει η Ευρώπη


Οι Ρώσοι αγριεύουν το παιχνίδι απέναντι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε ότι έχει να κάνει με το εμπάργκο,αλλά φαίνεται πως δεν είναι μόνο ο Πούτιν που είναι θιασώτης αυτή της αντεπίθεσης.
Η CEO ρώσικη εταιρία εισαγωγής κρέατος δήλωσε στους Finacial Times: «Ο χειμώνας έρχεται και θα δούμε τότε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Θα το πληρώσει η Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Είναι μία ευκαιρία για την Ρωσία να απαντήσει στις κυρώσεις της Δύσης, ακόμα και αν η εταιρεία της θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα από αυτές τις κυρώσεις” είπε χαρακτηριστικά η Ρωσίδα διευθύνουσα σύμβουλος.

ΠΑΝΤΟΥ Η ΛΑΜΟΓΙΑ...ΡΕ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΊΜΑΣΤΕ!

Αυθαίρετη η στέγη Καλατράβα στο ΟΑΚΑ-Την έφτιαξαν με άδεια…πέργκολας!

Δημοσιεύθηκε: 11/08/2014 10:08
  
oaka-stegi-kalatrava

«Για να γίνει η συντήρηση στη στέγη Καλατράβα πρέπει πρώτα να νομιμοποιηθεί, καθώς έγινε με άδεια πέργκολας» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Ο κ. Γαλακτόπουλος σημείωσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ότι αντέχει άλλα 30 χρόνια.
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει συντήρηση και αν γίνει μετά από 30 χρόνια, θα κοστίσει περισσότερο.
Επίσης τόνισε ότι και όλα τα κολυμβητήρια είναι χωρίς άδεια και συμπλήρωσε:
«Στο δικό μας κολυμβητήριο έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες, έγιναν Μεσογειακοί και δεν μπορούμε να κάνουμε πρωτάθλημα Ελλάδος γιατί δεν έχουμε άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: