Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..ΑΝ ΡΕ ΛΕΜΕ αυτοί οι Χρυσαυγίτες ήταν εγκληματική οργάνωση ...δεν θα τα έκαναν ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ;

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, ΠΙΣΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΘΟΝΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ! ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΒΡΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΟΥΛΙΚΙΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Χ.Α:

Συγκλόνισε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ορκίστηκε Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας αγκαλιά με την κόρη του - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Συγκλόνισε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ορκίστηκε Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας αγκαλιά με την κόρη του - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σιδηροδέσμιος από τα κελιά της Τιμής οδηγήθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε απόψε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας.Έξω από το χώρο της ορκωμοσίας τον περίμεναν εκατοντάδες Συναγωνιστές, οι οποίοι τον χειροκρότησαν και φώναζαν το σύνθημα: "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές".
Νωρίτερα, μια θλιβερή μειοψηφία αριστεριστών προκάλεσε επεισόδια, καθώς θέλησαν να εισβάλουν στον χώρο της ορκωμοσίας, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.


Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή Αρτέμης Καλούτσας και Παναγιώτης Ηλιόπουλος έδωσαν θρησκευτικό όρκο και χειροκροτήθηκαν από τους Συναγωνιστές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.


Ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους, καθώς ορκίστηκε με την ολίγων μηνών κόρη του αγκαλιά!

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει και η Ελλάδα θα νικήσει!
Δεν υπάρχουν σχόλια: