Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΛΑΙΜΕ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ: ΤΩΡΑ ...ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΑΒΑΣ... ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ...ΟΙ επαγγελματιες  ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ σημαίνει προβλέπω... Εμείς προβλέψαμε! Αυτοί τώρα !Ε,μπορείτε και να καταλάβετε!
ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ από τέτοια καρογκιοζοπαικτικά υποκείμενα;ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Η ΟΔΥΣΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ… 

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ
ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!..
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ...ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ
ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ!


ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ –

ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ-

ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΑΣ 

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑΣ 13 

ΕΤΩΝ!

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ…ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ …ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΗΜΩΝ! - ΟΥΣΤ!

Συγκλονιστική, αποκαλυπτική μαρτυρία μιας παιδούλας της Β. Ηπείρου της Α! τάξης γυμνασίου που καταγράφει σε έκθεσή της!..


Διαβάστε το, είναι ένα πολύ καλά γραμμένο κείμενο για τα μέτρα μιας παιδίσκης… Διαβάστε το .Είναι αβάσταχτο, και ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ; ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ!

Το κοριτσάκι αυτό, με το αναμφισβήτητο συγγραφικό τάλαντο, επιστήμων πια … δεν άντεξε και επέστρεψε στη Βόρειο Ήπειρο αγωνιζόμενη για την ελευθερία των σκλαβωμένων συμπατριωτών της..

Μας γράφει:
Καθώς ''ξεσκόνιζα τις αναμνήσεις'' των μαθητικών μου χρόνων βρέθηκα μπροστά σε μια έκθεση την οποία είχα γράψει στην α’ γυμνασίου με ελεύθερο θέμα επιλογής μας .Δείτε το παρακαλώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: