Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ!!!

Μια αποκαλυπτική εκπομπή του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, όπου ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Γιάννης Παπαζήσης μαζί με τον δημοσιογράφο-εκδότη Μάκη Βραχιολίδη λένε ό,τι συμβαίνει με το λαθρομεταναστευτικό και πού πάει το πράγμα. Όλα όσα πρέπει να μάθετε και να ακούσετε για το μεγάλο πρόβλημα που μας φόρτωσαν οι παγκοσμιοποιητές και οι ντόπιοι τοποτηρητές τους.
Δείτε το δυνατό βίντεο:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΣΗΜΕΡΑ...ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

ΑΛΛΗ ,ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ … ΤΩΝ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΩΝ-ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ…ΑΛΛΗ ΦΟΡΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ … ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ…
ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ! ΅Ευχαρίστως θα τους δανείζαμε φαιά ουσία-ιδέες, αλλά είναι τόσο στουρνάρια οι αριστερόπληκτοι..ώστε ..θα ματαιοπονούσαμε…αδόξως

Αυτό τον τίτλο είχαμε σκοπό να βγάλουμε χθες με την ...απεργία που έγινε... κι έγινε μια τρύπα στο νερό.
Μας πρόλαβε όμως ο Τζήμερος και λέει αυτά που θα λέγαμε κι εμείς...δηλαδή τα αυτονόητα. Δείτε 

Τζήμερος εναντίον ΓΣΕΕ: Ηλίθιοι, εντελώς ηλίθιοι



Σκληρή επίθεση κατά της ΓΣΕΕ εξαπέλυσε σήμερα, ενώ είναι σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας, ο Θάνος Τζήμερος, από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, κατηγορώντας την για αντιφάσεις.

Άλλο ενα μπουμπουκι αριστερο... ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ!

ΚΑΛΕ …ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ …ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ; Αριστερός του κερατά δεν είναι; ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ!

Απειλές Ρωμανού για έναν «μαύρο Δεκέμβρη»

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!


«Να καταλάβουμε σχολεία, πανεπιστήμια, δημαρχεία, να βάλουμε εμπρηστικούς μηχανισμούς σε φασίστες και αφεντικά, να ανατινάξουμε σπίτια πολιτικών, να πετάξουμε μολότοφ στους μπάτσους», γράφει.

Για έναν «μαύρο Δεκέμβρη» προειδοποιεί μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Νίκος Ρωμανός σε ένα νέο μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia και το οποίο συνυπογράφει με τον συγκρατούμενό του, Παναγιώτη Αργυρού.

ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!!

ΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟ  ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ:

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑ που έχει την Ελλάδα στο στόχαστρο με τον λεξάριθμο μας δίδει τον αριθμο 666, Επίσης και η λέξη ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ επίσης μας βγάζει το 666! κ.λ.π

Το πιο κάτω κείμενο που λάβαμε από τον Θανάση Τσόκα Μαθηματικός – Ερευνητήςe-mailtsokasmath@gmail.com ασχολείται με τους λεξάριθμους και προσπαθεί να δώσει ερμηνεία σε ορισμένα τρέχοντα και μελλούμενα φαινόμενα. Ο συγγραφέα, φαίνεται ότι είναι ιδίαίτερα θρησκευάμενος, αλλά λέει μερικά πράγματα που μπορεί να  βγούν κι αληθινά. Το κείμενό του είναι εκτενές και το απευθύνει προς γνώσιν και συμμόρφωσιν προς τους πολιτικούς!
Αν αντέξετε διαβάστε το. Εμείς το αντέξαμε. Το βρίσκουμε ενδιαφέρον, εν πάει περιπτώσει είναι μια θέση... που κάποιοι μπορεί να τη χαρακτηρίσουν κι αρλούμπα.. Εμείς πάντως δεν το τολμούμε και διότι το μέλλον είναι άδηλο  και δεν ξέρουμε τι σχεδιάζουν οι Ουρανοί... Αν και είμαστε βέβαιοι για τα πανούργα σχέδια των σιωνιστών... Δείτε τι σημειώνει ο κ. Τόσκας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: