Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr
Μετά τις Κυριακάτικες δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ και τον σάλο που προκλήθηκε, γράψαμε σχετικά, έρχεται σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μιλήσει ότι εμείς που θίξαμε τα λεγόμενα του εξυπηρετούμε δικές μας σκοπιμότητες και ότι διαστρεβλώνουμε την αλήθεια.
Mε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ και τον σάλο που προκλήθηκε, γράψαμε σχετικά, ότι έρχεται σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης,
να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μιλήσει ότι εμείς που θίξαμε τα λεγόμενα του εξυπηρετούμε δικές μας σκοπιμότητες και ότι διαστρεβλώνουμε την αλήθεια. Βέβαια ξεχνά ότι τα είπε σε τηλεοπτικό σταθμό και ότι είναι τα λεγόμενα του στο video που το βρίσκει κανείς παντού.
Δυστυχώς το είπε το «δεν βλέπεις πια ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια» και συμπλήρωσε ότι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια της κας. Φωτίου και στα προγράμματα της κυβέρνησης.
Σήμερα λοιπόν λέει ότι είπε: «Προς αποκατάσταση της στρέβλωσης που επιχειρείται στο θέμα που έθιξα την Κυριακή στον ΣΚΑΪ σημειώνω τα εξής: Καταρχήν απομονώθηκε η έκφραση "δεν βλέπεις πια ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια", χωρίς να γίνει αναφορά σε όλο το σκεπτικό που παρέθεσα στη εν λόγω τοποθέτησή μου. Δεν είπα ότι τελείωσαν τα προβλήματα των ανθρώπων που είναι αποκλεισμένοι από τον κοινωνικό ιστό. Τουναντίον, τόνισα ότι η κυβέρνηση καταβάλει προσπάθεια μέσα από τις δομές αλληλεγγύης, τις κάρτες για την αγορά τροφίμων, τα σισίτια των κοινωνικών φορέων και της Εκκλησίας να βελτιωθεί αυτή η άθλια εικόνα", προσθέτει. "Και αρχίζει να αποδίδει καρπούς αυτή η προσπάθεια και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η καθιέρωση των σχολικών γευμάτων έχει σχεδόν εξαλείψει το φαινόμενο παιδιών να λιποθυμούν λόγω υποσιτισμού", σημειώνει ο κ. Φλαμπουράρης, για να υπογραμμίσει: "Και προσπάθησαν κάποιοι στην αντιπολίτευση να κανιβαλίσουν το νόημα των λεγομένων μου, αυτοί που ανάγκασαν τον κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια».
Ώστε κ, Φλαμπουράρη δεν υπάρχουν όπως παλιά παιδιά που πεινάνε στα σχολεία; Τα στοιχεία όμως των φορέων άλλα λένε. Και συνεχίζουν να λιποθυμάνε στα σχολεία και πιο πολύ έχει φτωχοποιηθεί ο Ελληνικός πληθυσμός με άμεσες συνέπειες στα παιδιά. Έχουμε πολλές φορές γράψει σχετικά με αυτό το πρόβλημα στα σχολεία.
Δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και της ανεργίας υπάρχουν παιδάκια που φοιτούν, σήμερα, το 2017,στα ελληνικά σχολεία χωρίς οι γονείς τους να έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν τα απολύτως αναγκαία για την σίτισή τους. ......................

Δεν υπάρχουν σχόλια: