Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ….ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ…ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΜΒΟΛΙΜΟΣ ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ… ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ …ΒΙΔΕΣ!

Όταν ο Καμμένος έλεγε τον Κουβέλη «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών» (βίντεο)

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, να μπει ο Κουβέλης στην κυβέρνηση προκάλεσε έκπληξη και προκαλεί μειδιάματα για την σχέση που θα έχει ως υφιστάμενος του Πάνου Καμμένου… Κατά το παρελθόν οι δύο άνδρες δεν είχαν μιλήσει και με τα πιο θερμά λόγια ο ένας για τον άλλο. Το 2012 ο Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, έγραφε το 2012 στο twitter: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε». Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος έλεγε τον κ.Κουβέλη «άρχοντα τον μαξιλαριών». Ο Πάνος Καμμένος δεν έχει εκφραστεί και με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Κουβέλη στο παρελθόν. Σε εκπομπή του Κρήτη TV, ο κ. Καμμένος χαρακτήριζε τον κ. Κουβέλη «άρχοντα τον μαξιλαριών» προσθέτοντας ότι «δεν προλαβαίνουν να τον καλέσουν, από μόνος τους λέει, θα πάω αν με χρειαστούν».

Διεθνή ΜΜΕ: Ο Τσίπρας έβαλε τρεις βετεράνους σε θέσεις κλειδιά!

Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης επικρίνουν τον πρωθυπουργό για τις επιλογές του…

Με τον μίνι ανασχηματισμό της ελληνικής κυβέρνησης ασχολήθηκαν πολλά διεθνή ΜΜΕ κάνοντας μάλιστα και εκτενή αναφορά. Δημοσίευμα των Financial Times σχετικά με τον ανασχηματισμό αναφέρει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τρεις βετεράνους αριστερούς σε θέσεις- κλειδιά στην κυβέρνηση».
 
ΡΩΣΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ  ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…
Πορνεία στην Αθήνα του 2014
Η Αθήνα μόλις πέσουν τα φώτα μετατρέπεται σε μια πόλη ανομίας. Ναρκωτικά, μαφίες και ο υπόκοσμος είναι ο πραγματικός ταγός της πόλης που κανείς δεν τολμά ν’ αμφισβητήσει την κυριαρχία του στους σκοτεινούς δρόμους της πρωτεύουσας με ενψυχρώ δολοφονίες να καταλήγουν καθημερινό φαινόμενο που ούτε στις εμπόλεμες περιοχές της Γούτα και της Αφρίν δεν συναντά κανείς.
Ένα ντοκιμαντέρ του Russia Today που γυρίστηκε στην Αθήνα αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας όταν τα φώτα σβήνουν.
Έφηβοι μετανάστες πουλάνε το κορμί τους για 10 ευρώ στην Ομόνοια, καταφεύγουν στο εμπόριο ναρκωτικών ή κλέβουν προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν, αποκαλύπτει το RT.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ….Documentary πέρασαν αρκετό καιρό στην Αθήνα μιλώντας σε ανήλικους πρόσφυγες, προκειμένου να σχηματίσουν μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα για την καθημερινότητά τους στα κέντρα  φιλοξενίας και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.
«Είμαι 17 ετών. Ήρθα από την Τουρκία πριν από έξι μήνες μέσω του Αιγαίου. Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι άνδρες εδώ οι οποίοι προσφέρουν χρήματα με αντάλλαγμα σεξ», είπε στο RT ένας έφηβος πρόσφυγας, αποτυπώνοντας μια πραγματικότητα που λίγο πολύ είναι γνωστή σε όλους μας. 
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του RT, ο ΟΗΕ δημοσίευσε αυτόν τον μήνα μια έκθεση, στην οποία υπογράμμιζε την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την προστασία των παιδιών που είναι εγκλωβισμένα σε διάφορα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων ανά τον κόσμο.
«Η έλλειψη πληροφοριών στερεί από τα επηρεαζόμενα παιδιά την προστασία και τις υπηρεσίες που χρειάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά η έκθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: