Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΜΕΜΟ .....

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ..ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ...ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥΤΑΤO DNA TO ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΩΣ-ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΆΛΟΥΜΕ....ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ...Γι αυτό άλλωστε μας βάζουν πάντα χέρι...Πλιατσικολογούν σταθερά σε βάρος μας ...Ειδικα σήμερα με τους καραγκιόζηδες που μας κάνουν κουμάντο!

Μην ανησυχείτε... Αυτή είναι η μοίρα των πρωτοπόρων... 

______________________________________


ΡΕ...ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ,,,, ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ....ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΕ!...ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..η γιαγια του θα τον πληριφορησει...

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΝΩ Ο ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ ΛΕΕΙ: "ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

Δεν έχει όριο η προδοσία της ελληνικής κυβέρνησης διά του Κοτζιά. Πάει...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής η τέως...
-δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα...

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ» ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ- H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ 2750 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.


Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις του newx.gr για την άμεση παρέμβαση Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας, με τη βοήθεια μάλιστα Ελλήνων, που επιχειρεί να βάλει στο… χέρι, τον εθνικό «θησαυρό» της χώρας, που είναι το ελαιόλαδο.
Στις αρχές Ιανουαρίου ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: