Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η ...ΜΑΓΚΙΟΡΑ Η ΖΩΟΥΛΑ...

Η Κωνσταντοπούλου μπλόκαρε μέσα στη νύχτα τρεις βασικές τροπολογίες της κυβέρνησης


Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχες για να μην καταπατούνται οι θεσμοί και το Σύνταγμα και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να παρερμηνεύεται και να παραβιάζεται η διαδικασία, που όλοι θέλουμε να υπερασπιστούμε.Πηγή: Eurokinissi
Η Κωνσταντοπούλου μπλόκαρε μέσα στη νύχτα τρεις βασικές τροπολογίες της κυβέρνησης
Την απόσυρση τριών υπουργικών τροπολογιών, καθώς - όπως είπε- δεν τηρούν τις συνταγματικές προϋποθέσεις, ζήτησε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας ταυτόχρονα το σώμα να αποφασίσει κατόπιν αιτιολογίας της κατάθεσής τους από τους αρμόδιους υπουργούς.

ΚΑΛΑ...ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις προταθείσες μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνεται επίσης η αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τους εργαζόμενους με εισοδήματα πάνω από €30.000 κατ’ έτος.
Bild: Ειδικό τέλος στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας προτείνει η κυβέρνηση

Bild: Ειδικό τέλος στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας προτείνει η


 κυβέρνηση  


Η κυβέρνηση της Ελλάδας προτείνει την επιβολή ενός ειδικού τέλους στις 500 πλουσιότερες οικογένειες της χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εκταμίευση των χρημάτων που απομένουν στο πλαίσιο της δανειακής της σύμβασης, γράφει στο σημερινό της φύλλο η γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild, επικαλούμενη τη νέα λίστα μεταρρυθμίσεων που υπέβαλε η Αθήνα στο Eurogroup.

«Εξηγήσεις» από τη Γερμανία ζητά η Βιέννη για την κατασκοπεία σε βάρος αυστριακών αξιωματούχων

Η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ
«Εξηγήσεις» από τη Γερμανία ζητά η Βιέννη για την κατασκοπεία σε βάρος αυστριακών αξιωματούχων
Μήνυση κατ' αγνώστων υπέβαλαν οι αυστριακές αρχές, ζητώντας ταυτοχρόνως «εξηγήσεις» από τη Γερμανία μετά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν στόχους στην Αυστρία για λογαριασμό των ΗΠΑ

Η ...ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΜΑΝΑ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΚΕΤΟ!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥ ΣΤΟ FACEBOOK! 


Με αρκετές δικές της προκλητικές φωτογραφίες, αλλά και πολλές της αδικοχαμένης κόρης της...της τετράχρονης Άννυ, είναι κατακλυσμένο το προφίλ της μητέρας της στο Facebook, το οποίο πλέον έχει ήδη διαγραφεί!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ..ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ¨Η ΤΟ ΔΝΤ, ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"!

Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι τύπου Γκαίμπελς οι οποίοι κάνουν πλύση εγκεφάλου και έχουν το θράσος να μιλούν εν ονόματι του Πρωθυπουργού. Πριν από λίγα λεπτά στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, είπε το εξής: "Αν ο Πρωθυπουργός είχε να επιλέξει να...
πληρώσει ανάμεσα στους μισθούς - συντάξεις του κόσμου και τη δόση του ΔΝΤ, θα επέλεγε να είναι συνεπής στις δανειακές του υποχρεώσεις. Να πληρώσει δηλαδή το ΔΝΤ, γιατί αυτό είναι το συμφέρον της χώρας"! 
Το συμφέρον της χώρας σύμφωνα με αυτό τον δημοσιογράφο είναι να πληρώνουμε τους τοκογλύφους και όχι μισθούς και συντάξεις!!!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...






ΕΛΛΗΝΑΣ-ΡΑΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!

Απίστευτα και όμως αληθινά είναι τα αποτελέσματα του γκάλοπ της Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Alpha, από τα οποία προκύπτει, μεταξύ των άλλων ότι ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία...
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: