Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΑΥΤΟΝ...ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΟΠΕΡΕΤΑ... 

Άθλια, παράνομη και αντισυνταγματική μεθόδευση εις βάρος της Χρυσής Αυγής


Θριαμβολογίες (Κυβέρνησης και ΜΜΕ για τη σύλληψη της ηγεσίας της Χ.Α. και μούδιασμα και παραμιλητά όταν κάποιοι δεν προφυλακίστηκαν... Απόλυτη η ξεφτίλα Σαμαρά -Βενιζέλου στο Εξωτερικό που...συνέτριψαν τους νεοναζί... και συγχαρήκια από τους  Αμερικανοεβραίους... που παρασύρθηκαν από την αισιοδδοξία και χαζοχαρούλες των Αθηνών

Κι όμως τις φαιδρότητες αυτές τις είχαμε επισημάνει... εγκαίρως λέγοντας πως με αυτά που κυκλοφορούσαν τα παπαγαλάκια οι κατηγορίες θα καταρρεύσουν . Το ίδιο είπε και ο έγκριτος ποινικολόγος Δημητρόπουλους, αλλά και ο ευφυής Κούγιας...

Εκείνο  δε που αποκαλύπτεται με όλα αυτά τα παρακρουστικά είναι ένα: ΘέλΑΝΕ ΣΤΗ ΦΆΚΑ το αρχηγό της Χ.Α. ..Και το είπαμε ΧΘΕΣ :.. Ένας από τους δύο (Μιχαλολιάκος-Πατέλης θα προφυλακιστεί..Προφυλακίστηκαν και οι δυό... 

Εκείνο δε που δεν πρέπει να μας διαφεύγει είναι η απόλυτη ένδεια των ανθρώπων της Χ.Α.. 
Αντιαισθητικοί... άπαντες, μαχαλόμαγκες κι άναρθροι...απαίδευτοι και καμπάνταηδες. Έφτυναν ανοήτως κι απειλούσαν φωτογράφους και κάμεραμεν! Τέτοιο το επίπεδό τους... Αλλοί και τρισαλλοίμονο οι άνθρωποι  αυτοί να είναι σε θέση να ασκήσουν με τα χαζά τους πολιτική, έστω αυτή την κουτσή που ασκούν οι υπόλοιποι -επίσης καταγέλαστοι-του κοινοβουλίου...οι οποίοι , έστω και υποκριτικά έχουν, ωστόσο κάποια ευπρέπεια και τηρούν κάποιους ανεκτούς  κανόνες... σαβουάρ βιβρ... 
Δείτε πιο κάτω την ανακοίνωση της Χ.Α.  
 


Άθλια, παράνομη και αντισυνταγματική μεθόδευση εις βάρος της Χρυσής Αυγής


Η πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εξελίσσεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.

Οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στην Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα!
Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς. 

Μνημείο Ραγιαδισμού: η Ουάσιγκτον συγχαίρει Σαμαρά για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής


Την πηγή εκ της οποίας εξαπολύθηκε η εκστρατεία της παράνομης πολιτικής δίωξης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει η στάση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, απέναντι στα όσα αντισυνταγματικά διαδραματίζονται από το πρωί του Σαββάτου στη Πατρίδα μας. 


Η Ουάσιγκτον χαιρέτισε την ισχυρή θέση που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση κατά της «βίας των εξτρεμιστών» της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας ποιες δυνάμεις ήσαν εκείνες οι οποίες απαίτησαν από την κυβέρνηση των υποτακτικών της Αθήνας, την εξάλειψη ενός νόμιμου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης 500.000 Ελλήνων πολιτών.


Μνημείο Ραγιαδισμού: η Ουάσιγκτον συγχαίρει Σαμαρά για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν ομιλούμε απλώς για ωμή παρέμβαση των ΗΠΑ στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Πρόκειται επί της ουσίας, για ρητή αμερικανική απαίτηση (ελέω προφανώς ασφυκτικών πιέσεων και του εβραϊκού λόμπι) έναντι της κυβέρνησης Σαμαρά, την οποία η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε να ικανοποιήσει, ακόμα και κατά τρόπο καταφανώς παράνομο και αντισυνταγματικό.
Το γεγονός επιπλέον, ότι κανένα από τα κόμματα της αριστεράς δεν καταδίκασε τις πρωτοφανείς και παράνομες μεθοδεύσεις ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μήτε την παρέμβαση των αμερικανών, καταδεικνύει πως αποτελούν κι εκείνοι από την πλευρά τους όργανα του αμερικανοσιωνισμού, προς εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού.
«Μας ανησυχούν βαθύτατα και καταδικάζουμε δηλώσεις και ενέργειες που αποδίδονται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που την δείχνουν να επιδιώκει να υποκινήσει την ξενοφοβία, την εχθρότητα προς τις μειονότητες, και τον αντισημιτισμό», αναφέρει αξιωματούχος του Στέητ Ντιπάρτμεντ, υιοθετώντας επί της ουσίας τις συκοφαντικές εις βάρος της Χρυσής Αυγής αναφορές, οι οποίες προέρχονταν κυρίως από τα κόμματα της αριστεράς και ακολούθως από τη Νέα Δημοκρατία.
Γνωστός μάλιστα δημοσιογράφος για τις στενές του σχέσεις με στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αναφέρει πως «η αμερικανική κυβέρνηση θεωρούσε τη ναζιστική οργάνωση κίνδυνο για την τρομοκρατία και κατέστησε γνωστή τη θέση της αυτή στον πρωθυπουργό ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα στη συνάντηση που είχαν τον περασμένο Αύγουστο»!
Αυτά ...Καταλάβατε τι γίνεται;... Μα πάλι εμείς -πρώτοι- τα είπαμε. Ολα όσα συμβαίνουν τώρα είναι από καιρού προσχεδιασμένα. Υπάρχει μια γενικότερη επίθεση κατά της Ελλάδας ξένων κέντρων με πρωτεργάτη το εβραϊκό στοιχείο! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: