Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΞΕΧΑΛΙΝΩΘΕΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ....Θωρακίστε τα χαζά εφηβάκια μας που παρασύρονται από τα πανάθλινα χυδαία προγράμματα του LIFE STYLE των καναλιών κι ...ονειρεύονται έναν κόσμο ΤΡΙΧΕΣ και πέφτουν στην παγίδα!


Συνελήφθη  στη Θεσσαλονίκη ένας 45χρονος που θέλησε να εκμεταλλευτεί το όνειρο εφήβων κοριτσιών να κάνουν καριέρα στο μόντελινγ.
Ο συλληφθείς φέρεται ότι είχε μετατρέψει μισθωμένο χώρο σε στούντιο όπου φωτογράφιζε γυμνές και ημίγυμνες τις νεαρές κοπέλες, στις οποίες υπόσχονταν καριέρα στο μόντελινγκ, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει άριστες διασυνδέσεις στο συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε με κάποιες από αυτές κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές.

Σε έρευνα αστυνομικών στο υποτιθέμενο στούντιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, από τις οποίες μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν τρεις έφηβες.

MA TO ΓΡΑΨΑΜΕ... ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ; ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΙΟΝΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ; ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ...




ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ SUCESS STORY ΤΟΥΣ!


EΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣ; Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 12ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ...


newego LARGE t 1101 54221466 type12128
Εξωφρενικές υπερτιμολογήσεις μέσω offshore εταιρειών που οδήγησαν σε παράνομες κρατικές επιδοτήσεις, εκατοντάδες χιλιάδες πλαστά και εικονικά τιμολόγια, λαθρεμπόριο καυσίμων, καπνού και άλλα αδικήματα που οδηγούσαν σε αιμορραγία της εθνικής οικονομίας κατά 12 δισ. ευρώ τον χρόνο, συνθέτουν το «παζλ» της έκθεσης πεπραγμένων της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

...Η ΝΥΦΗ ΗΤΑΝ...ΔΕΥΤΕΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ! ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ...


XAMOΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΝΥΦΗ...

Συντάχθηκε απο τον/την Spartan 
gamos
Απίστευτα πράγματα στο δημαρχείο με την πεθερά να καταρρέει και τον γαμπρό να γίνεται έξω φρενών - Έγινε το έλα να δεις όταν έφτασε ο πρώην σύζυγος της νύφης...
Όλα τα έζησε ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Σπανός στον δήμο Τρικάλων, αλλά το χθεσινό, όπου μαινόμενη μέλλουσα πεθερά τον κατηγορούσε εντός του δημαρχείου ότι στο παρελθόν, ως αντιδήμαρχος πάντα, πάντρεψε... εικονικά την νυν αρραβωνιαστικιά του γιού της με άλλον, δεν είχε προηγούμενο!
Σύμφωνα με το thessalinews.gr, ο αντιδήμαρχος ανοίγοντας τα κιτάπια του ληξιαρχείου, όχι μόνο βρήκε τον γάμο της κυρίας που ήταν βέβαια πραγματικός και όχι εικονικός, αλλά πήρε τηλέφωνο και τον πρώην σύζυγό της ο οποίος κατέφθασε στο δημαρχείο κρατώντας στα χέρια του τις φωτογραφίες-πειστήρια του γάμου τους!
Η μέλλουσα πεθερά, μετά την αποκάλυψη, κατέρρευσε. Όσο για τον γαμπρό; Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έξω φρενών και κάπως έτσι ο γάμος αναβλήθηκε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΦΙΛΟΖΩΪΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ...ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ! ΟΤΑΝ ΤΗς ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ζωόφιλη. Άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι στο σπίτι της έχει αρκετά ζώα....
Η παρουσιάστρια όμως μπορεί να εκνευριστεί με ιδιοκτήτες άλλων ζώων, οι οποίοι τα αφήνουν ελεύθερα ενώ είναι άγρια. Η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό που έζησε εχθές, όταν περπατούσε στον δρόμο με τον σκύλο της, ο οποίος έχει τρία πόδια. 
Δείτε το video:




ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΛΕΙΔΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο  Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης*

Ας είμαστε σαφείς: Το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ισραήλ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, αν οι ηγέτες και στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν θα ευρίσκοντο προφυλακισμένοι πριν γίνει το ταξίδι. Ήταν  γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αποτελούσε το αγκάθι στην ανάπτυξη των καλών σχέσεων Ελλάδος – Ισραήλ, οι οποίες τελευταία είχαν οδηγηθεί σε τέλμα, με εξαίρεση την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών. Οι πιέσεις που ασκούσε η Ιερουσαλήμ ήταν ισχυρές και θα λέγαμε απροκάλυπτα φανερές. Στον Ισραηλινό τύπο φιλοξενούνταν τακτικά η «δράση  και οι ενέργειες»  του Ελληνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: