Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΡΑΣ...ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ..ΓΙΑ ΤΟ Νο1 ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ!

ΕΡΧΟΝΤΑ...ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!

Συντάχθηκε απο τον/την Spartan 
meiosi
Από την 1η Ιανουαρίου θα μειωθεί κατά 6,3% η τιμή των τελών στη χονδρική αγορά τερματισμού κλήσεων προς όλα τα κινητά δίκτυα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ορίζεται σε 1,189 σεντς ανά λεπτό από 1,269 σεντς ανά λεπτό που ισχύει για το έτος 2013.
«Η συγκεκριμένη μείωση ενισχύει την προσπάθεια της ΕΕΤΤ να διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές αποκομίζουν το μέγιστο όφελος όσον αφορά την επιλογή, την τιμή και την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ..ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...


Η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη απαγόρευσε να υψωθεί η ελληνική σημαία ! 
Ε, αν πηγαίνεις ήσυχα ήσυχα, να υψώσεις ελληνική σημαία σε πλακώνει η αστυνομία στις φάπες.
Αν πρόκειται να υψωθεί καμιά κόκκινη ή μαύρη σημαία (έγινε δεκάδες φορές με τεράστια πανό που
σκέπαζαν τον Λευκό Πύργο, οι αστυνομικοί σκύβουν πρόθυμα να φάνε τις φάπες τους. Τις τρώνε, τις απολαμβάνουν και περιμένουν πότε θα τους δώσουν το Ο.Κ. οι "αναρχικοί" για να τους κάνουν την καθαρίστρια)
Στὰ πλαίσια τοῦ ἑορτασμοῦ τῆς ἡμέρας τοῦ Μακεδονικοῦ Ἀγώνα κάτοικοι τῆς Θεσσαλονίκης ..
προσπάθησαν νὰ ὑψώσουν μία ἑλληνική σημαία στον Λευκὸ Πύργο.
Δυνάμεις τῆς ἀστυνομίας ὡστόσο τοὺς ἀπέτρεψαν καὶ δὲν τοὺς ἄφησαν νὰ συνεχίσουν τὴν ἐνέργεια αὐτή. Όπως καταγγέλλει παρευρισκόμενος δὲν τοὺς ἔδωσαν ἄδεια οὔτε γιὰ πέντε λεπτά.
Δεῖτε τὸ βίντεο..



.
orthodoxia-ellhnismos

ΖΕΥΓΑΡΩΤΑ...ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ

Εμετικά τα πρωινάδικα σε MEGA και ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο.κ. οι καναλάρχες και οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν τη δύναμη να μπαίνουν στα σπίτια μας, έχουν την απίστευτη ισχύ να διαμορφώνουν τον σύγχρονο τύπου (υπ)ανθρώπου. Εμείς πάλι, 
έχουμε τη μικρούτσικη δύναμη να τους τα χώνουμε όταν μας ταϊζουν σκουπίδια. 
Δεν είμαι εναντίον των εκπομπών τέτοιου τύπου, τις βλέπω που και που. Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στην ελίτ της διανόησης, αλλά στην καθημερινή (άνεργη πλέον) γυναίκα, αυτό που λένε "μέση ελληνίδα".. 
Μια ματιά 20 λεπτών όμως στα δύο πρωινάδικα που ξεκίνησαν σήμερα -από επαγγελματική περιέργεια πείτε- με έπεισε να μην τα ξαναδώ. 
Ειδικά, το ξεκίνημα του Λιάγκα και της Σκορδά, ήταν ο ορισμός της εμετικής εκπομπής, με καλεσμένους από το συνάφι του ΑΝΤ1 (φυσικά), τους πρωταγωνιστές του Μπρούσκου και τους δύο σαχλαμάρες πρωταγωνιστές, να εξαντλούν κάθε πιθανή και απίθανη ερώτηση, αποκλειστικά στο σεξ, στις ιδιαιτερότητες του σεξ, στην προϊστορία των πρωταγωνιστών στο σεξ, με έναν τρόπο, πολύ πιό χυδαίο απ΄ότι εκφράζονται δυό πουτάνες που μαλλιοτραβιούνται. 
Φαίη, Γιώργο, ήσασταν το καλύτερο φάρμακο για να ξεράσει κανείς. 
Λιάνα Δορκοφίκη

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!



ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

 Το ΔΝΤ ζητάει κούρεμα των καταθέσεων κατά 10%. Κι αυτό σε πρώτη φάση. Η κυβέρνηση κάνει την πάπια. Το λέμε εδώ και πολύ καιρό. Το πείραμα της Κύπρου πιθανόν να φαντάζει ως αστείο μπροστά σε αυτό που ετοιμάζουν για την Ελλάδα. 

Όσοι κρατήσουν τα λεφττά τους στις τράπεζες ενδεχομένως μια Παρασκευή να δουν τις καταθέσεις τους να εξανεμίζονται. Και θα πάνε την Δευτέρα να πάρουν τα ...συντρίμια τους απ΄την Τράπεζα.

Το παιχνίδι που παίζεται για μια καόμη φορά πίσω από τις πλάτες του λαού είναι πιο δόλιο από αυτό που συνέβη σε βάρος της Κύπρου αλλά και των ελλήνων μικροομολογιούχων.

Εμείς απλά προειδοποιύμε και σας δίνουμε να διαβάσετε πολλές από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας για τις καταθέσεις σας που κινδυνεύουν. 

Σήμερα πλέον τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες το εμφανίζουν ακόμη και ως πρωτσέλιδη είδηση:


ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ...

ΝΕΑ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΕΕ: ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: