Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

AΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ Η ΦΑΡΣΑ του εξυπνακια ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

ΕΝΩ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ …ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ… ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΦΟΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;


ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Και φαίνεται ότι ο Σαμαράς μάλλον επιδιώκει να απαλλαγεί πλαγιοσκοπικά από τη Βενιζέλειο Πασοκική λέπρα… 
ΣΥΡΙΖΑ: "Δεμένες οι κατηγορίες κατά Ε.Βενιζέλου για τη σύμβαση του 2010" 




Απόλυτα δεμένες θεωρεί τις κατηγορίες σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στα χέρια του τη σύμβαση Neptune II που υπέγραψε το 2010 και η οποία προβλέπει χρονοδιάγραμμα πληρωμών ύψους 1.321.000.000 ευρώ χωρίς να δεσμεύει στο παραμικρό το νέο ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Ισκαντάρ Σάφα να… κόψει 


Λίγοι συνειδητοποίησαν ότι από αυτή την εβδομάδα η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς ενισχυμένης επιτήρησης από την Ε.Ε. και θα παραμείνει έως το 2040, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τη δημοσιονομική εποπτεία των κρατών – μελών που τέθηκε σε εφαρμογή! Ειδικά για τα κράτη – μέλη που έχουν πάρει χρηματοδοτική βοήθεια προβλέπεται ότι θα παραμείνουν σε επιτήρηση έως ότου αποπληρώσουν το 75% των δανείων! Στην περίπτωση της Ελλάδας το διάστημα των 27 ετών που μεσολαβεί φαντάζει απίστευτα λίγο.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΔΟΤΟΣ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΨΗΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΨΗ…


Μπαίνουμε στο Νοέμβρη κι ακόμη να λειτουργήσει σοβαρά η δημόσια τηλεόραση, ενώ την ‘ιδια στιγμή ξεφύτρωσε το κανάλι Εψιλον, το οποίο σε λιγότερο από μήνα εμφανίζει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα …
Οι δημοσιογράφοι όμως κΑΤΑΓΓΈΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΨΉ και την παρεούλα του με τα εξής:

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... --Μ.Μ.Ε...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!

Υπόθεση Πάλλη : είπαμε να ταϊζετε κουτόχορτο τον κόσμο, αλλά όχι κι έτσι !


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ taxalia
Ο Αναστάσιος Πάλλης είναι το πρόσωπο των ημερών. Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό: Στα πλαίσια του κολλήματος της ...
ετικέτας "ναζιστής" σε αυτούς που θέλει να εξολοθρεύσει η "δημοκρατία" μας, η αστυνομία και τα ΜΜΕ παρουσίασαν φωτογραφίες, που απεικονίζουν σβάστικες, λάβαρα του Χίτλερ και τα λοιπά εξαρτήματα των ναζιστών.
Μόνο που ο Πάλλης είναι φίλος του Εβραίου εφοπλιστή Ρέστη και μαζί έκαναν το ίδρυμα PALIS FOUNDATION. Στο ίδρυμα συμμετείχε και ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης (αριστερός) και σύμβουλος ήταν ο καθηγητής Ηλιόπουλος, Αμερικανοσπουδαγμένος αντιφασίστας.Όλοι οι συμμετέχοντες στο ίδρυμα ΠΑΛΙΣ ανήκουν στο "αντιφασιστικό τόξο" και διατηρούν άριστες σχέσεις με τους Εβραίους.

Ε,ΡΕ ΤΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ...

Νέος Μητροπολίτης Αργολίδος ο Ηγούμενος της Ι.ΜΟΝΗΣ Σαγματά Ἀρχιμ.Νεκτάριος Ἀντωνόπουλος!



Νέος Μητροπολίτης Αργολίδος ο Ηγούμενος της Ι.ΜΟΝΗΣ Σαγματά Ἀρχιμ.Νεκτάριος Ἀντωνόπουλος!


ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Ο  ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ  Ι.ΜΟΝΗΣ ΣΑΓΜΑΤΑ

ρχιμ.Νεκτάριος ντωνόπουλος.



Ἀρχιμ.Νεκτάριος ἈντωνόπουλοςΜὲ πολὺ  ἐνθουσιασμὸ δέχτηκε τὸ πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας  καὶ  οἱ Ἀργολιδεὶς ,πρὸ ὀλίγου, τὴν ἐκλογὴ ἀπὸ τὴν Ἱεραρχία τῆς Ἐκκλησίας ,  τοῦ γνωστοῦ Κληρικοὺ καὶ συγγραφέως π.Νεκτάριου Ἀντωνοπούλου, ὡς Μητροπολίτου Ἀργολίδος.
 Ἀποτελεῖ για όλους μία ἄξια  καὶ εὐέλπιδα ἐπιλογὴ για τὸν συγκεκριμένο χῶρο, ἀφοῦ ἡ εὐλάβεια τῶν πιστῶν τῆς Ἀργολίδας μὲ τὴν ἔντονη Μοναστική καὶ πνευματικὴ ζωὴ ἐπιζητοῦσε μία τέτοια  προσωπικότητα για να κατευθύνει τὸ πηδάλιο τῆς στην ἱστορικὴ καὶ πνευματικὴ τῆς πορεία.
O ἀρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ἀντωνόπουλος γεννήθηκε τὸ 1952 στο Μαρούσι. Εἲναι πτυχιοῦχος τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν.
 Ἀπὸ τὸ 1987 ζει στην Ἱερὰ Μονὴ Σαγματά.
Χειροτονήθηκε διάκονος (1976) καὶ Πρεσβύτερος (1983).
 Τὸ 1991 ἐξελέγη Καθηγούμενος στην ἐν λόγῳ Ἱερὰ Μονή. Παράλληλα διακόνησε δημιουργικά και για πολλά χρόνια στην Ἱερὰ Μητρόπολη Θηβῶν καὶ Λεβαδείας ὡς ἱεροκήρυκας καὶ ὡς ὑπεύθυνος τοῦ Τομέα Νεότητας.
Ἐπίσης να προσθέσουμέ πως μὲ διηνεκῆ τοῦ ἀγῶνα ἔδω καὶ πολλὰ χρόνια συνέργησε ὥστε να μάθει ὁ Ἑλληνικὸς λαὸς  τὴν παρουσία  καὶ θαυματουργία τοῦ Ἁγίου Λουκᾶ τοῦ Ἰατροῦ που χιλάδες πλέον τὸν ἔχουν ὡς προστάτη καὶ ἀρωγὸ τούς.
Εὐχόμαστε στον ἀγαπητὸ π.Νεκτάριο να εὐαρεστήσει καὶ ὡς Ἐπίσκοπος Τὸν Θεὸν , σὲ μία ἐποχὴ δυσκολη καὶ πολὺ ὅμοια μὲ αὐτὴν τοῦ Ὁμολογητοῦ Ἀρχιεπισκόπου Κριμαίας Ἁγίου Λουκᾶ  τοῦ ὁποίου  καὶ εὐχόμαστε  να μοιάσει ψυχή τε καὶ ἔργῳ. 
Αυτά λέει ...η είδηση... 


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr


Tώρα ...εμείς αυτόν το κληρικό τον έχουμε στη φάκα... Κάποιος δικός μας τον έχει κάνει διήγημα: Έτυχε ο δικός μας να περάσει από τη Μονή Σαγματά υπό καταρρακτώδη βροχή ...αλλά δεν τον δέχτηκαν... επειδή ήταν εκτός ωραρίου επισκέψεων... Ο δε αυτός περιώνυμος ηγούμενος , που κυκλοφορεί με δυνατό-πολυτελές  τζίπ... άφησε τον ταλαίπωρο ...μέσα στη βροχή, αρνούμενος την είσοδό του!
Το διήγημα κυκλοφορεί το διαδίκτυο, αλλά δεν το βρήκαμε ακόμη. Θα το βρούμε και θα δείτε την αγιότητα του νέου Μητροπολίτη ΄Αργους.... Περιμένετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: