Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ


ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΜΟΝΗ !!!

Έκτακτο-Κρυφή Συνάντηση για το μέλλον της Ελλάδας στο Άγιο Όρος! Μάθετε ποιοι συναντήθηκαν και τι συζήτησαν!
Αν κρίνουμε από την καμπάνα της φωτό, η συνάντηση έγινε στην μεγάλη Ρωσική μονή του Αγ. Παντελεήμονα!
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

Η είδηση ακούγεται πρώτη φορά και αποκλειστικά από το  Dikastirio.com με κάθε επιφύλαξη και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε την πραγματική διάσταση της είδησης αλλά και να προστατέψουμε τους πρωταγωνιστές της.

ΕΚΛΟΓΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Χ.Α.
Τα ΜΜΕ της διαφθοράς και φυσικά τα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι η δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όμως τα ίδια τα λεγόμενά τους και τα γραφόμενα στον Τύπο τους διαψεύδουν. Ό,τι έγινε, είχε πανηγυρικά εξαγγελθεί εκ των προτέρων από στελέχη της συγκυβέρνησης του εθνοκτόνου μνημονίου. Σύμπτωση;
   Για πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΛΦΙΝΙ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!

ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΖΩΟ

 Για καλή τύχη του δελφινιού στην περιοχή έκανε κατάδυση μια ομάδα δυτών.Το δελφίνο μόλις τους εντόπισε τους πλησίασε και κολυμπούσε με τέτοιον τρόπο κοντά τους ώστε να δουν το αγκίστρι.Σαν να ζητούσε βοήθεια δηλαδή! ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://indobserver.blogspot.gr/

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ....


ΕΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΣ "ΓΈΡΟ"....

«Εάν μια μέρα με δεις "γέρο"... εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ... έχε υπομονή. Θυμήσου πόσο καιρό μου πήρε για να σου τα μάθω...
Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με διακόπτεις, άκουσε με.

ENAΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΑ 65 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ... (vid)

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 65 ετών, άφησε το βράδυ της Κυριακής ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.
Mετά το χαμό του Γιώργου Αμερικάνου , το άθλημα θρηνεί τον πρώτο και έναν από τους σημαντικότερους αθλητικογράφους που ασχολήθηκαν με τον χώρο.
Θα μείνει στην Ιστορία ως η «φωνή» του ελληνικού θριάμβου στο Ευρωμπάσκετ του 1987 όταν, περιγράφοντας τα παιχνίδια και κυρίως τον θρυλικό τελικό απέναντι στη Σοβιετική Ενωση έγινε και ο ίδιος μέρος της πιο χρυσής σελίδας στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας.
Επί σειρά ετών αρθρογράφος της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ", διευθυντής του πρώτου αμιγώς μπασκετικού περιοδικού ("Το τρίποντο") και φυσικά επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" από το 1988 μέχρι τη συνταξιοδότησή του.
Ο Φίλιππος Συρίγος έμεινε στις επάλξεις μέχρι τη στιγμή που αισθανόταν ικανός να κρατήσει μικρόφωνο: πλάι στο γιο του Γιώργο Συρίγο, στην τηλεοπτική συχνότητα της NOVA.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: