Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ -ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 450.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! και με υφυπουργικό θώκο!..Κι ακόμη να λειτουργήσει τη Δ.Τ.


Η μεγάλη πρόκληση.Καψής
αλλά σκέτη πατάτα δημοσιογραφικά
Ονοματίστηκε Υφυπουργός
κι αμοίβεται... περισσότερα
από κάθε άλλον Υπουργό!
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ!
ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ  ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ... Μα καλά ο λαπάς Καλαματιανός  πόσα γραμμάτεια χρωστάει στον φαύλο ΔΟΛ; Και γιατί πρέπει να τα εξοφλεί ...ο ελληνικός λαός;..Έκανε και βουλευτή τον
γιο του Ψυχάρη, τον πατάτα- Καψή τι τον ήθελε; Έμαθε πως και γιατί υποδύεται τον δημοσιογράφο;

Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της... δέξιας συγκυβέρνησης.

Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!

ΣΧΟΛΙΟ iR: Αντωνη Σαμαρά υπέγραψες ΑΥΤΟ το ΦΕΚ; Ντροπή. Και συζητας σημερα να κατασχεσεις και δημεύσεις την ΠΡΩΤΗ κατοικία των εργαζομένων επειδή γονάτισαν απο τις απίστευτες μειώσεις των μισθών και την τραγική φοροκαταιγίδα και δεν μπορούν να πληρώσουν τους τραπεζίτες στους οποίους πηγαν ΟΛΑ τα χρήματα των μνημονίων; ΝΤΡΟΠΗ. Τουλάχιστον ΔΙΩΞΕ τωρα τον χρυσοκάνθαρο υπουργό σου, πριν σας πάρουν ΟΛΟΥΣ μαζι με τις πέτρες...(προς το παρόν ΚΑΝΕΙΣ υπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ΜΟΝΟΣ μέσα στον κόσμο-θα φάει πολύ ξύλο).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2013/08/blog-post_22.html#ixzz2ihm4ZIbP

ΛΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΜΉ ;

ΤΟ SITE I-REPORTER, ETOIMAΖΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κάτι σκαρώνει -υποθέτουμε καλό, σύμφωνα με τις διακηρύξεις τους- το μπλογκ  i-reporter,που έστησε ο γνωστός ιντερνάκιας και επαγγελματίας δημοσιογράφος κ. Νίκος Καραμπάσης.
Είναι από τους λίγους, μετά την πρωτοπόρο press-Bank, που έπιασε το νόημα της διαδικτυακής ενημέρωσης και πέτυχε να έχει μια σοβαρή δημοσιογραφική παρουσία στο διαδίκτυο σήμερα.
Και μέχρις ότου "σκάσει η βόμβα του... δείτε τι σημειώνει ο Νίκος Καραμπάσης:



Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης
Τα δύσκολα είναι μπροστά και για εναν ακόμη λόγο: Γιατί ο "παλιός κόσμος" αφήνει την θέση του (έκων-άκων) στον "νέο" που διαμορφώνεται - σε παγκόσμιο επίπεδο. Η θέση και ο ρόλος της Ελλάδας, μιας ευέλικτης, «γρήγορης», άνετης, κοσμοπολίτικης, "παγκόσμιας" Ελλάδας, απαιτεί ΑΛΛΗ νοοτροπία,παιδεία,πολιτισμό,γνώσεις και ανθρώπους απο αυτούς "του χθες"(παλιό γαϊδουρι,περπατησιά δεν αλλάζει).Σημασία δεν έχουν ηλικίες(δεν τρέχουμε "κατοστάρι"), οικογένειες,επιχειρήσεις,καταθέσεις κλπ Σημασία έχει "το νεο γήπεδο". Νομίζουν για παράδειγμα ορισμένοι οτι επειδή «κουβαλάνε ενα όνομα», που μέχρι τώρα έφτανε και περίσσευε για να έχουν τις τράπεζες σαν πορτοφόλι τους,τα υπουργιλίκια ως κληρονομική έδρα,τους ψηφοφόρους ως πρόβατα κλπ αυτό θα εξακολουθήσει να ισχύει. Το φθινόπωρο θα είναι "καυτό" κοινωνικά και πολιτικά(για αρχή). Αγνωστο εαν θα αντέξει η συγκυβέρνηση(θα είναι συνάρτηση πολλών γεγονότων και εν πολλοίς δεν θα εξαρτάται καν "απο το χέρι της").Το βέβαιο ειναι οτι ξεκινάει μια περίοδος «που θα πέσουν κορμιά, επιχειρήσεις, πολιτικοί κ.α.». Οταν τελειώσει αυτό,θα είναι "μια άλλη μέρα" εντελώς διαφορετική απο αυτή που γνωρίζαμε εδώ και εκατό χρόνια. Ασχετο εαν η πορεία κρατήσει για πολλά επιπλέον χρόνια.Η εκρηξη του ελληνα εργαζόμενου(του άνεργου και βέβαια της νεας γενιάς) είναι "επι θύραις". Τα παραμύθια τελείωσαν.Και τα (ψεύτικα)...χαμόγελα θα κοπούν μαχαίρι. Καιρός να φτιάξουμε την πραγματική Ελλάδα στο παγκόσμιο γήπεδο. Υπάρχουν ΚΑΙ οι δυνατότητες ΚΑΙ τα μυαλά ΚΑΙ οι άνθρωποι.
ΠΗΓΗ: http://www.i-reportergr.com/2013/07/blog-post_5835.html#ixzz2ihg8gbXP

MΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ...ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ:

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΝΕΟΤΕΥΚΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "NEWSBOMB" 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ NEWSBOMB- “ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ”


makeleio2



Διαβάζουμε σε “θεσμικές στήλες” διάφορα για τη συμμετοχή της δημοσιογραφικής ομάδας του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην φιλότιμη εκδοτική απόπειρα της εφημερίδος newsbomb που εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα περίπτερα και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Κάποιοι ανέλαβαν εργολαβικά να ενημερώσουν για τους λόγους αποχώρησης μας αλλά λησμόνησαν κάτι σημαντικό: Να ζητήσουν-όπως επιβάλλει η δεοντολογία-και τη δική μας άποψη. Ας είναι. Ελεύθερο βήμα έχουμε(πόσο πιο ελεύθερο από το makeleio.gr), άρα τώρα επιβάλλεται να ακούσουνε κι εμάς.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΝΤΕΡΠΟΛ...

400 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ.... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ:

katazitoymenoi1

Τετρακόσιους Έλληνες και αλλοδαπούς κακοποιούς αναζητά σε όλο τον κόσμο η χώρα μας, για μικρά ή μεγάλα αδικήματα, μέσω διεθνών ενταλμάτων σύλληψης. Για κάποιους που η αναζήτησή τους χρονίζει… η Interpol θα εκδώσει «κόκκινες οδηγίες», λόγω της σοβαρότητας των εγκλημάτων τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

kostopoylosex

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΨΕΥΔΟΣΤΑΡ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ  ΑΛΕΙΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗ

- Πως ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε ένα μήνα πριν πτωχεύσει το σκάφος του αξίας 470.000 € που είχε αγοράσει στις 8 Απριλίου 2010 αντί των 100.000 € στον… Γιώργο Κορωνιά στις 4 Μαίου 2012
- Πως το αγόρασε στο όνομα της off shore εταιρείας Jamal Shipping S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος
-Πως έκλεισε μια Ετερόρρυθμη Εταιρεία αφού τη μετέφερε στο…σπίτι του στη Φιλοθέη, 3 μήνες πριν τη πτώχευση

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΑ....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ  23/χρονη ..ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΑΜΕΠΑΚΕΤΟ.. ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ
Λιποθύμησε την ώρα που αντίκρισε τη μητέρα της για πρώτη φορά η 23χρονη Λένα στο Πάμε Πακέτο.
Μια συγκινητική στιγμή σε μια ιστορία πιο επίκαιρη όσο ποτέ. Η 23χρονη Λένα δόθηκε για υιοθεσία μωρό, ενώ προερχόταν από Αθίγγανους. Πάντα όμως αναζητούσε του βιολογικούς του γονείς.
Την πιο κρίσιμη ώρα, η 23χρονη Λένα λιποθύμισε και σωριάστηκε στο πλατό της εκπομπής.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τη λιποθυμία της 23χρονης Λένας στο Πάμε Πακέτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: