Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ,ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ(άεργοι και τεμπέληδες οι περισσότεροι) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ ΚΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ... ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ... ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΛΑΚΟ...


ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ


Η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε την Παρασκευή, στρατιωτική-οικονομική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Τουρκίας στην οποία περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας του στρατιωτικού αεροδρομίου της Κούτσοβας, ενός από τα τρία στρατιωτικά αεροδρόμια που διαθέτει η Αλβανία στην κεντρική-νότια περιοχή της χώρας.
Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην περιοχή του Μπεράτ, νοτιο-ανατολικά του Ελβασάν (40.7719°N 19.9019°E) με κωδικό κλήσης LAKV, Έχει μήκος διαδρόμου 2.853 μέτρα και η συμφωνία αφορά την επέκτασή του μέχρι τα 3.500 μέτρα και την αναβάθμιση του συνόλου των ραδιοβοηθημάτων, ραντάρ τροσέγγισης κλπ.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ -αυριο,μεθαύριο- ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ!


ΓΙΟΥΧΑ  ΚΑΙ "ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ" ΦΩΝΑΖΑΝ... στον Παπούλια, το άλλο ξόανο στης ψευτοδημοκρατίας μας!

Πολίτες αποδοκίμσαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλια, αλλά και την κυβέρνηση στο πρόσωπό του Μικρή κινητοποίηση της Ασφάλειας έξω από τον Άγιο Δημήτριο, την ώρα που έφτανε στον χώρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ενας από αυτούς, δικηγόρος, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων, βγήκε στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας στην Αριστοτέλους 36 και με μια ντουντούκα στα χέρια φώναζε «Οχι σ' αυτό το μόρφωμα της κατοχικής κυβέρνησης, στη χούντα του Σαμαρά, να αντισταθούμε».
Στο βίντεο ακολυγεται να κάνει αναφορά στα σκάνδαλα της Siemens και των πολεμικών όπλων, ενώ φωνάζει «οχι στην καταστροφή της χώρας», ενώ άλλοι ολίτες τον χειροκροτούσαν.
Δείτε το βίντεο:
 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ...ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ...ΑΚΟΜΗ.ΤΟ...ΨΩΦΙΜΙ!

ΚΤΗΝΩΔΗΣ,ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟΣ, Ο ΚΛΟΥΝ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ενώ έπρεπε να είναι στη φυλακή: "ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ" λέει  το καθίκιον!!!


Υπάρχει όμως. όπως και οι άλλοι Πρασινοι που τα φάγανε μαζί... χάρις στη Γενική μαλάκυνση του ελληνικου λαού...

Μετά το "να πούμε ότι την σημαία την πήρε ο άνεμος" στα Ίμια, ο Πάγκαλος ξαναχτυπά, ζητώντας την κατάργηση των παρελάσεων. Το επιχείρημά του; Κρατηθείτε:
Πάγκαλος: «Είναι γελοίο να γίνονται παρελάσεις... (...) δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον κόσμο (...)». 
Την απάντηση τού την δίνει ο Ανδρέας Αχαιός: "Μεγάλε... Εδώ μιλάμε για Εθνικές Επετείους! Ξέρεις πολλά Έθνη; Γνωρίζεις πολλά Έπη επανάστασης, αντίστασης και απελευθέρωσης; Είσαι αλήθεια τόσο ηλίθιος ή τόσο επικίνδυνος;;;" 
Μία παρατήρηση αγαπητέ Αχαιέ. Προφανώς ευφυολόγημα κάνεις όταν τον αποκαλείς "Μεγάλο" ή όταν αναρωτιέσαι εάν είναι τόσο ηλίθιος ή επικίνδυνος! Είναι και ηλίθιος και επικίνδυνος. Ο χειρότερος συνδυασμός! Όταν μάλιστα συνοδεύεται από τέτοιο πάχος, τότε μλάμε και για αναισθησία κτηνώδη!http://indobserver.blogspot.gr/

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! Ρε που στο διάολο τους βρήκαμε; Σε αγγελίες;


1



H ΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ! 

Η ΑΓΓΛΙΑ...ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ
ΣΤΗ ΚΟΚΑΪΝΗ

Για ποίο λόγο είναι διάσημη η κάθε χώρα; Ποίο χαρακτηριστικό των κατοίκων της την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες στο κόσμο; Μια έρευνα του DogHouse Diaries στηριγμένη σε στατιστικά από το διαδίκτυο , από τη Word Bank αλλά και από το Guinness World Records αποκαλύπτει τι κάνει κάθε χώρα ξεχωριστή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι Ελληνες γι άλλη μια φορά γίνονται γνωστοί για τη λατρεία που τρέφουν προς το κάπνισμα. Μπορεί να μην μαθαίνουμε κάτι καινούργιο για τους εαυτούς μας μεσώ αυτού του ιδιαίτερου χάρτη, ωστόσο με το λιτό αλλά και μεστό «smokers» γίνεται αντιληπτό πως η αγάπη μας για το τσιγάρο έχει γίνει πλεόν παγκοσμίως γνωστή.
Βέβαια, το DogHouse Diaries αποκαλύπτει χαρακτηριστικά άλλων χωρών που σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν χειρότερα του δικού μας όπως το «Cocaine use» ή το «Fascist Movements» που στιγματίζουν Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα.
Δείτε το χάρτη του DogHouse Diaries ανά ήπειρο: http://techit.gr

O BIG BROTHER EINAI ΕΔΩ...ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ!..Μην παραμυθιαζομαστε πως τάχα είμαστε και ελεύθεροι!

Η Ευρώπη απαντά στις υποκλοπές με περιορισμούς σε Google & Yahoo



Η Ευρώπη απαντά στις υποκλοπές με περιορισμούς σε Google & Yahoo
Οι υποκλοπές που πραγματοποιεί η NSA σε τηλεφωνικές κλήσεις Ευρωπαίων πολιτών, διπλωματών και αρχηγών κρατών ενδέχεται να έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος για τις ΗΠΑ και να λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο είχε φανταστεί ο οποιοσδήποτε, αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι που επικαλείται η εφημερίδα New York Times. 
Στο σχετικό δημοσίευμα για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Ε.Ε οι αξιωματούχοι εκφράζουν το φόβο τους πως η υπόθεση μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες για τις ΗΠΑ σε διπλωματικό και οικονομικό επίπεδο και εστιάζουν στα αντίποινα που μπορεί να λάβει η Ε.Ε τονίζοντας πως η εποχή του Ψυχρού Πολέμου όπου οι υπηρεσίες των ΗΠΑ έκαναν ότι ήθελαν στην Ευρώπη έχει παρέλθει. 
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτίθεται να αναγκάσει αμερικανικές εταιρείες – κολοσσούς του διαδικτύου, όπως την Google και τη Yahoo να εφαρμόσουν πολύ αυστηρά μέτρα πριν δώσουν στοιχεία Ευρωπαίων πολιτών σε αμερικανικές αρχές ακόμα και σε περίπτωση που ένας Ευρωπαίος πολίτης καταζητείται από τις ΗΠΑ, με την απειλή τεράστιων προστίμων» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα τέτοιες ενέργειες της Ευρώπης κατά των ΗΠΑ θα φάνταζαν απίθανες την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και επισημαίνει πως το ψυχροπολεμικό επιχείρημα των ΗΠΑ πως «όλοι υποκλέπτουν δεδομένα» δεν μπορεί να γίνει δεκτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα.
ΠΗΓΗ  http://techit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: