Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ... ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ..ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ..ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΤΗ...ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΆ ΤΟΥΣ Αλιώτικα πως θα έχαιραν φήμης ...καραγκιόζηδων;

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ -ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ 

Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΉ...
ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ!
ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...
Είπε .."εγώ και πρωθυπουργός αποφασίσαμε.."
ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΝΤΡΑ-

Αρχίδια συναποφάσισαν... ( για αυτό και διαψεύστηκε από τον Κεδίκογλου)  Αλλά φαίνεται πως έχει λερωμένη τη φωλιά του... ο  ΠΑΣΟΚΟΣ Βαρδαριώτης...που μονίμως δρα στην πολιτική ...υποβρυχίως!

Η συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία του έδωσε ευκαιρία να ξεχασθουν προσωρινά τα τεράστια ΠΑΣΟΚΙΚΑ εγκλήματά του σε βάρος  του λαού!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:ΕΝΑΣ ΚΛΟΟΥΝ - ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ...


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντί να προχωρήσει σε βελτίωση των συνθηκών του νοσοκομείου που υπολειτουργεί, διέταξε την απόλυση των ιατρών και του προσωπικού.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΝΕΥΡΟΦΥΤΙΚΟΣ-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ...
ΚΟΨΤΕ ...ΥΦΟΣ!
ΑΠΟ...http://www.corfupress.com/

όπως ισχυρίζεται- παρεμπόδισαν έλεγχο από στελέχη του υπουργείου του.
(Δείτε το βίντεο στο τέλος του ρεπορτάζ)
Προανήγγειλε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Start ότι «ήδη έχουν φύγει από το ΕΣΥ όσοι ιατροί ενεπλάκησαν στην παρεμπόδιση του ελέγχου από τους ελεγκτές του Υπουργείου Υγείας». Είναι ο ίδιος ο Υπουργός ο οποίος έστειλε τους ελεγκτές να κάνουν έλεγχο σε ένα ακέφαλο νοσοκομείο, αφού ο ίδιος ο Γεωργιάδης δεν έχει διορίσει διοίκηση εδώ και δύο μήνες επειδή... διαπραγματεύεται με το ΠΑΣΟΚ αν θα πάρει τη θέση αυτό ή η Νέα Δημοκρατία...
Αυτό που συνέβη σήμερα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, σε μία ευνομούμενη χώρα θα προκαλούσε παραίτηση Υπουργού. Αλλά, σε αυτή την κυβέρνηση, ποιος έχασε την τσίπα του για να τη βρουν τα μέλη της;

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ BLOGS & ΓΕΝΙΚΑ ΜΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ!


lagos dendias


Προσωπική επίθεση κατά του Υπ. Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γ. Λαγό.

Εξέδωσε παραληρηματική ανακοίνωση από τον Κορυδαλλό.
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ. ( Σημείωση τησ Η.Ν.:Α - έτσι για να ξέρετε πως τα εξαρτώμενα δημοσιογραφάκια, προσπαθούν να σας εμπεδώσουν τις σκοπιμότητες των αφεντικών τους- Γράφουν για τις προκλήσεις των Χρυσαυγιτών- κι αγνοούν τις αντισυνταγματικές φα'υλες προκλήσεις της Κυβέρνησης... Ποιος προκαλεί Ποιον; ) 
Τελευταίο χτύπημα, αυτό του Γιάννη Λαγού ο οποίος με μια παραληρηματική ανακοίνωσή του από τον Κορυδαλλό επιτίθεται σκαιά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς με αφορμή το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα απαντάει σε ερωτήσεις που καταθέτουν προς αυτόν οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος.

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ...

Αρθρογράφος: ΕΛΕΝΑ ΓΙΣΔΑΚΗ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 00:41 
nosokomeio kerkyras elegxos  2

Αστυνομικός και, μάλιστα, αξιωματικός χτύπησε δημοσιογράφο του CorfuPress.com ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τα σημερινά γεγονότα στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας μάλιστα ότι είχε την ιδιότητα του δημοσιογράφου.
Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια του πανικού που δημιούργησε η ακατανόητη απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή να αποκλείσει εκατοντάδες άτομα πάνω σε μία εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου απαγορεύοντάς τους να βγουν στην έξοδο του κτιρίου!

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...

4 κόλπα για να κερδίσετε παραπάνω βενζίνη!


Σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσετε βενζίνη κατά τον εφοδιασμό του αυτοκινήτου σας στο βενζινάδικο. - See more at: http://www.tsantiri.gr/zoi/4-kolpa-gia-na-kerdisete-parapano-venzini/#sthash.ARBM6QUs.dpuf
Σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσετε βενζίνη κατά τον εφοδιασμό του αυτοκινήτου σας στο βενζινάδικο.
1.Γεμίστε το όχημά σας νωρίς το πρωί. 
Γιατί η θερμοκρασία εδάφους είναι χαμηλή.Σ’ όλα τα πρατήρια βενζίνας οι δεξαμενές είναι υπόγειες…

Άρα, όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα του καυσίμου. Αν γεμίσετε απόγευμα, ή βράδυ, το λίτρο σας δεν θα είναι ακριβώς 1 λίτρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: