Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΜΑΡΑΣ...ΕΝΑ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ! ΥΠΟΖΥΓΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο ΛΕΙΨΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!...που του είπε και ΜΠΡΑΒΟ! ..για τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών!... και μετά ...η ξεφτίλα του!

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ -ΣΟΦΟΥ! 


Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να αποφλοιωθεί παντελώς. Αυτό είναι το μότο! Προχθές μόλις η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα , σε έρευνά της τα αποκάλυψε όλα ...Αν δεν την προσέξατε ...ψάξτε λίγο πιο κάτω και θα αντιληφθείτε.
Το ατύχημα είναι ότι η Χ.Α. που ενώ έχει ελληνικότατες στοχεύσεις, δεν είναι σε θέση, λόγω της υστερικής και στερημένης πολλαπλώς ανθρωπογεωγραφίας των ηγετών της... δεν μπορεί να σηκώσει  τέτοια μεγάλα βάρη... 
Θα υπενθυμίσουμε δε ότι τα τελευταία χρόνια ο σιωνισμός με τους πολιτικούς πράκτορες του εδώ ..(Αβραμόπουλος, Βενιζέλος κι αναρίθμητοι άλλοι) σταθερά ξεφλουδίζει την Ελλάδα... Ολοκαύτωμα, μνημεία τρέχα γύρευε ...διάσπαρτα παντού ανά την χώρα, απαίτηση να καταργηθεί από τις ταυτότητές μας  το θρήσκευμα.. κι άλλα ων ουκ εστί αριθμός, προδίδουν τα επερχόμενα  σε βάρος όλων μας ..
Επίσης κυκλοφορεί σοβαροφανώς... Η δια νόμου απαγόρευση κομματικών σχηματισμών ...με φασιστικές ιδεολογίες! Θα είναι ό,τι τραγικότερο για τη δημοκρατία, η απαγόρευση όποιων ιδεολογημάτων. Το κουβεντιάζουν πολύ ...οι ντάλα ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Κρίμα!

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΡΕ ΚΟΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ιστορία τίποτε δεν σας δίδαξε; Και παριστάνετε τον πολιτικό; ΟΥΣΤ.

Η Χ.Α. φάνηκε να είναι μια κάποια ελπίδα , όταν οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις της χώρας , ανάρθρως συμπεριφέρονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων...(Δείτε-θυμηθείτε τις θέσεις τους για Σκόπια, για Β.Ήπειρο, για Δυτική Θράκη, τη θλιβερή μανδάμ ιστορικό του κώλου, Ρεπούση, ΤΑ ΜΑΣΗΜΈΝΑ  λόγια του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ .. του αρχιχαλβά Κουβέλη κ.α.)

Το επισημάναμε προ ετών..."Πως διάολο κανείς ΄Ελλην σοβαρός ( π.χ. ο καθηγητής Ζουράρης κ.α)  με αντίστοιχες ελληνοπρεπείς  αντιλήψεις δεν συντρέχει τη Χ.Α. παρά μονάχα αυτά τα ξυρισμένα και φουσκωμένα πεζοδρομιακά  κοθόνια ...( Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, κ.λ.π.)  που κατά λάθος γίνανε και βουλευτές" ; Οι γελοίοι φουσκωτοί μπήκανε στη Βουλή κι άρχισαν να κάνουν τον νταή αλά Ψυρρή! 

Οι επίσης άνοοι  κυβερνώντες ..θέλανε τον αρχηγό της Χ.Α  στη φάκα... .Το έχουν. Αυτό θέλανε από την αρχή!  Οι εξυπνάκηδες τύπου Χρύσανθου Λαζαρίδη- Δένδια  ούτε καν προνόησαν να προστατέψουν τον πρωθυπουργό από τις μαλακίες του στις ΗΠΑ! ..
Αλλά Τώρα ...αρχίζει ο καρσιλαμάς  Οι φουσκωτοί μαχαλόμαγκες της Χ.Α. επειδή είναι και μικρόμυαλοί απο γεννησιμιού... θα πάρουν ..αμπάριζα... Κι επειδή έχουν έναντί τους, βλάκες, βεβαιωμένα,  πολιτικούς ..καταλαβαίνετε ότι δεν θα σπάσουμε πλάκα... Τα πράγματα θα εξελιχθούν ατυχώς δραματικά... ! 

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ( μια φωνη που δεν κάνει γαργάρες τις σκέψεις της)


Δεν υπάρχουν σχόλια: