Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…


Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 

ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

____________________________


ΕΞΑΕΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Μεγάλο θανατικό έπεσε στα οπτικά, όπως με πληροφόρησε ο καλός μου φίλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ...ένας γεννημένος ρεπόρτερ ...που όμως κάνει τον οπτικό!
Ε, τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά!
--Έφυγαν αυτές τις μέρες δύο εξέχοντες οπτικάνθρωποι: 1) Ο Κωστας Λάσκαρης εμβληματική φυσιογνωμία  της ελληνικής οπτικής... Γνωστότατη φίρμα με καμιά εξι καταστήματα στη ΑΘΉΝΑ. ΚΑΙ 2) ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΜΠΟΥΤΡΗΣ, ένας σεμνός  εισαγωγέας οπτικών... χαμηλών τόνων κι ευγενής. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΏ  ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ...
ΕΦΥΓΑΝ... έτσι ξάφνου όπως συμβαίνει.
Έφυγε και κάποιος στενός συνεργάτης των Οπτικών ΜΠΑΚΑ...  ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ..
Τι να πούμε; Σε τέτοιες στιγμές οι μεγαλοστομίες δεν βοηθάνε! Στους δικούς τους εκφράζω την ειλικρίνεια της θλίψης μου... Είχα την τιμή να τους γνωρίζω. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ..αν και δεν είχα ιδιαίτερη συνεργασία μαζί τους...Τίποτε άλλο.

***΄Οπως ήδη θα ξέρετε η Ευρώπη έχει τερματίσει! Η Μανδάμ Μέρκελ με εκείνον τον θλιβερό με το καροτσάκι είναι οι καταλύτες.. της Ένωσης.Φαινότανε το πράμα από πολλού.. αλλά λέγαμε θα κόψουν την κοτσανολογία.. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση θεραπείας τους... ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΣΙΟ και χαβάς να ταλαιπωρούν μόνιμα την Ευρώπη.ΜΕΡΚΕΛ & ΣΟΪΜΠΛΕ... τερμάτισαν... εκτός κι αν προλάβουν να τερματίσουν την Ευρώπη!ΠΡΆΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ...
Νόμισαν αμφότεροι ότι είναι πιο ΙΣΙΟΙ από μας... 

Περιμένετε την πλάκα που έρχεται! ΜΕ ΤΑ  ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ! Περιμένετε... Θα συνδιασκεδάσομεν πολλαπλώς με τα καραγκιοζλίκια αυτά ...ΤΑ ΑΛΛΕΜΆΝΙΑ UBER ALLES  ΑΥΤΑ!
Mε αυτό πλευρό να κοιμούνται τα μπάσταρδα αυτά!ΚΑΙ ΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε...ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ΑΛΕΜΑΝΙΟΙ!- τερμα πια τα διφρανγκα!

*** Ξέρετε τάχα πως την πατήσαμε με την Κωλογερμανία;Με τις φτιαχτές φήμες πως είναι δύναμη ...οικονομική!
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ! Και περιμένετε ως παραμύθι θα εξαεριστεί!.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ...ΨΩΦΑΕΙ Η ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΑΥΤΗ... της Ευρώπης!...που το παίζει και μαγκάκι!
..



Δεν υπάρχουν σχόλια: