Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016


ΣΚΑΝΔΑΛΟΟΟΟΟ! ΡΕ!!!

ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΟΡΓΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥΣ 
Πληρώνουν συμμετοχή για δωρεάν Φάρμακα...
Μισές δουλείες το Υπουργείο Υγείας.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΔ
AΠΟ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ .

Θυμωμένοι κι οργισμένοι οι ΑΜΕΑ όπου ανήκουν στην Πρόνοια , σύμφωνα με μαρτυρίες τους και καταγγελίες τους . Με το Νέο σύστημα συνταγογράφισης ,
Ν. 4368/2016 , όπου δεν τους δίνονται σύμφωνα με το Νέο Σύστημα δωρεάν τα φάρμακα από τα Φαρμακεία των Νοσοκομείων , αφού θα τα παίρνουν πλέον από ιδιώτες Φαρμακείων .

Αναβολή του πρωταθλήματος της Super League για τις 10 Σεπτεμβρίου 

Αναβολή του πρωταθλήματος της Super League για τις 10 ΣεπτεμβρίουΌπως αναμενόταν, η πρεμιέρα της Super League πήρε αναβολή, πιθανότατα για τις 10/9.

Η έναρξη της «Super League» μετατίθεται τουλάχιστον για τρεις αγωνιστικές, δεδομένων και των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος.

ΒΡΕ ...ΟΥΣΤ...

ΑΤΑΚΤΟ ΑΣΚΕΡΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ-ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΚΕΡΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΕΙΔΑΜΕ  ΠΟΤΕ!







της 
Μαρίνας Νικολάκη

Μπορεί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να έσπευσε να συγχαρεί τον σπουδαίο ολυμπιονίκη, Σπύρο Γιαννιώτη, μετά τη μεγάλη κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στη κολύμβηση, όμως όπως φαίνεται ήταν λόγια του αέρα που γρήγορα θα ξεχαστούν...

ΤΣΙΠΡΑΣ ... Ο ΜΕΓΑΣ ...ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΧΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ... ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ ΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ...ΑΣΧΕΤΟΙ!


Ο καθένας αντιλαμβάνεται  πια τις ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ...κοτσάνες ΤΣΙΠΡΑ περί  πάντων!...
ΟΙ πάντες ευφυώς σκεπτόμενοι διερωτώνται: ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗ:
ΑΝΩΡΙΜΟΣ γαρ  ώς έχει αποδειχτεί έως σήμερον...που από πλάκα ΚΑΝΕΙ τον Κυβερνήτη της χώρας απέδειξε ότι είναι ΜΕΓΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ.

ΚΡΙΜΑ! Και διότι στα πρώτα βήματά του ( όχι στο μαλακοειδές ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη μαλακία να καταστεί πρωθυπουργός! του σταθηκαμε αγριως...ΑΝ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ  σε ΟΥΛΑ!
Όχι τέτοιες μαλακίες εμείς δεν κάνουμε... Απλά είχαμε πεί: "Νέος είναι, αμόλυντος,..και γιατί δεν πρέπει να σταθούμε δίπλα του;"
Κι ασφαλώς δεν κάναμε λάιθος.... ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ -Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΆΚΟΣ- ΠΑΡΑΣΠΌΝΔΙΣΕ!
ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ...ΒΓΆΛΤΕ ΤΟ εσεις ΠΙΑ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: