Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ....


Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου


Αποκλειστικο ρεπορταζ απο την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ....

Συνελήφθη 36χρονος στην Πάτρα που αφαιρούσε με απάτη πολυτελή αυτοκίνητα

Ο δράστης ενοικίαζε πολυτελή αυτοκίνητα με πλαστά δηλωτικά έγγραφα και στη συνέχεια τα αφαιρούσε

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις σε Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο και Πάτρα

Συνελήφθη, χθες (20-8-2016) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση, πλαστογραφία πιστοποιητικού και κατοχή ναρκωτικών.


Ειδικότερα, ο δράστης χθες το βράδυ, μετέβη σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στην Πάτρα και με τη χρήση πλαστής ταυτότητας και άδειας ικανότητας οδήγησης, που φέρεται να είχαν εκδοθεί από Αρχές Σλοβακίας, αποπειράθηκε να ενοικιάσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που επιτηρούσαν τον χώρο συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον δράστη, ενώ σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν και κατέσχεσαν τα πλαστά έγγραφα, δύο κινητά τηλέφωνα, μια πιστωτική κάρτα με διαφορετικά στοιχεία κατόχου και μικροπόσοτητα ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας πλαστά δηλωτικά έγγραφα Κυπριακών και Σλοβακικών Αρχών, είχε ενοικιάσει από την ίδια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις 20/06/2016, 14/7/2016 και 26/7/2016, σε Αθήνα, Μύκονο και Ρόδο, αντίστοιχα, τρία πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια αφαιρούσε.

Σημειώνεται, ότι η συνολική αξία των τριών πολυτελών αυτοκινήτων που είχε αφαιρέσει ανέρχεται στο ποσό των (122.000) ευρώ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Θα παρακολουθώ το Ρεπορτάζ μου , ώστε να είναι ενημεροι οι αναγνώστες μας για το τι μέλλει γεννέσθε .
Μέχρι στιγμής αυτές είναι οι ειδήσεις που έχω .

Ρεπορτάζ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: