Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΣΥΜΠΑΘΗΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ...ΑΛΛΑ ...ΑΧΤΑΡΜΑΣ... ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ...ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΞΑΕΡΙΣΤΕΙ!.. Τώρα λένε πως θα συνοδεύσει τον Τσίπρα στη Ν.Υόρκη!.. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ είναι έντιμος αλλά πολιτκά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΘΗΑΤΕΡ...ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!


Λεβέντης: Το μέλλον θα είναι αδιάψευστο ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!



«Εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ συνέκλινα μόνο στο θέμα της απλής αναλογικής» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής. «Το θέμα αυτό είναι ουσιώδες διότι είναι το πάγιο αίτημα του κόμματός μου» πρόσθεσε.

Ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι η απλή αναλογική δεν ήταν στόχος του Πρωθυπουργού όσο δική του. «Κάποια στιγμή τον είδα και μου είπε ότι αντιλήφθηκε πως το να κυβερνά μια κυβέρνηση με 153 είναι λίγο αναποτελεσματικό και θα ήταν καλύτερο να υπάρχει μια κυβέρνηση 3-4 κομμάτων. Γι' αυτό βγήκα και είπα ότι έγινε ώριμος ο Πρωθυπουργός».

H ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ...ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΝΆΛΙΑ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΣΠΡΑ & ΠΑΠΠΑ!

«Λευκός καπνός» από ώρα σε ώρα για τις άδειες



Συνεχίζεται η μαραθώνια δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, καθώς οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία πέρασαν και δεύτερη νύχτα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «λευκός καπνός» αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες.

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών

ΔΕΝ...ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! 

Ο βετεράνος θυελλώδης ρεπόρτερ  

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ …ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πάμπολλα δημοσιογραφικά..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Και πάλι δωρεάν σε αρχαιολογικoύς χώρους οι δημοσιογράφοι


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Δ. ενημερώνει τα μέλη της Ένωσης ότι, βάσει 
Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού, οι 
δημοσιογράφοι έχουν εκ νέου το δικαίωμα να επισκέπτονται δωρεάν αρχαιολογικούς 
χώρους και μνημεία που διαχειρίζεται το Δημόσιο.
Για την είσοδό τους στους παραπάνω χώρους, οι συνάδελφοι πρέπει να 
δείχνουν τη δημοσιογραφική ταυτότητά τους



Και οι δημοσιογράφοι, με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή αντιτίμου εισόδου στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους
Με απόφαση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού καθορίζεται για ποιες κατηγορίες πολιτών επιτρέπεται δωρεάν είσοδος ή μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: