Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ...

'' είμαστε οι πρώτοι που τα μάθαμε τα Νέα – πάντα εδώ στην ΕΣΔ''

Αυτός είναι ο μαστροπός που εξέδιδε 14χρονη σε οίκο ανοχής για 80 ευρώ την ώρα....


Αν έχετε πέσει θύμα του ή γνωρίζετε κάτι ενημερώστε
 
    
Τμήμα  Ασφάλειας Αχαρνών και το Τμήμα  Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.
 


ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ :
ΑΡΘΡΟ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη , ώστε να αποτελεί  η ενημέρωση ,ένα μηχανισμό εξάλειψης τέτοιων φαινομένων, της αντιμετώπισης , στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση . Η δικαιοσύνη,  συμβάλει με συνεχές μελέτες στην σωστή θεσμοθέτηση του Ποινικού

«ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ»- 

Ένα εξαιρετικα ενδιαφέρον θέμα από την 

κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
Ο διαστροφικός  , συναισθηματικός  εκβιασμός , είναι ότι λειτουργεί από τους θύτες , προς το θύμα , με υποχθόνιο και άψογα καμουφλαρισμένο τρόπο. Στόχος των θυτών είναι η ψυχολογική εξάντληση του θύματος , δια μέσο  υπονοούμενων που λέγονται  χωρίς την παρουσία άλλων ατόμων , νεύματα ειρωνικά , λογοκρισία ,  υποτίμηση της προσωπικότητας του, ηθική κακοποίηση χωρίς ίχνος βίας.

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...

Ξεφτιλίστηκε ο βαρόνος της διαπλοκής Μπόμπολας - Έχασε τα λόγια του απέναντι στην Χρυσή Αυγή 2 ΒΙΝΤΕΟ


Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο αρχιδιαπλεκόμενος, κομμουνιστής καναλάρχης Φώτης Μπόμπολας κατά την σημερινή εξέτασή του στη βουλή από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.


Ομολόγησε πως παίρνει σκανδαλωδώς δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες. Υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων εις ότι αφορά την εξόφληση αυτών των παρανόμων θαλασσοδανείων.
Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα ΛαγκάρντΈκανε ότι δεν ξέρει ούτε τον ίδιο του τον αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: