Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΕΟΝΑΙ ΘΕΜΑ... DNA- Kαι το τι είμαστε...είναι προϊόν των δικών μας σε μεγάλο χρονικο βάθος...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η 26ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ: Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΔΕΙΤΕ...

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την 26χρονη που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί. Η γιαγιά της, Ελένη Παπαϊωάννου είχε επίσης «πρωταγωνιστήσει» το 1963 σε ένα ερωτικό...

έγκλημα που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. 


Συγκεκριμένα η Ελένη Παπαϊωάννου σε ηλικία 27 ετών, κλείδωσε τον άντρα της μέσα στο σπίτι τους, τον περιέλουσε με βενζίνη ενώ κοιμόταν και τον έκαψε ζωντανό. Ο άνδρας της, την υποπτευόταν ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με άλλον άντρα.

Το φρικτό έγκλημα είχε λάβει χώρα στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορωπί, στην ίδια περιοχή όπου μερικές δεκαετίες αργότερα η εγγονή της «πρωταγωνίστησε» σε ένα άλλο ερωτικό έγκλημα.

Στην Ελένη Παπαϊωάννου είχε δοθεί από τα μέσα ενημέρωσης ο χαρακτηρισμός «Η τίγρης του Κορωπίου».

Η γυναίκα είχε παραδοθεί στην Αστυνομία ενώ στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο μετέπειτα σύζυγός της, την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά σε ηλικία 15 ετών, όταν δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του. Τα αδέρφια της, την ανάγκασαν να τον παντρευτεί και η ζωή της όπως είπε, ήταν μια κόλαση δίπλα του.

Οι ένορκοι την πίστεψαν και καταδικάστηκε με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου σε δεκαοχτώ χρόνια φυλακή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ -ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: